Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان اقتصادی فدراسیون فوتبال به بیانیه کانون مربیان برای تعطیلی مسابقات واکنش نشان داد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری آنا، صادق درودگر در واکنش به نامه کانون مربیان ایران مبنی بر تعطیلی لیگ برتر نامه‌ای نوشته که متن آن به شرح زیر است:

در  تاریخ 13 اردیبهشت کانون مربیان ایران طی بیانیه‌ای به وزارت ورزش و جوانان درخواست اتمام لیگ برتر فوتبال ایران را نمود، با توجه به اینکه چهره‌های بسیار ارزشمندی در این کانون حضور دارند بر آن شدم نه به‌عنوان مسئول اقتصادی بلکه به‌عنوان یک علاقه‌مند و کسی که سال‌ها در کشور سرمربیگری نموده است، با طرح سئوالاتی در کنار این کانون بوده و با سکوت اجازه تضعیف آن را ندهم، بنده اعتقاد دارم تشکل‌های مدنی در فوتبال، به شرطی که تشریفات قانونی را کاملاً رعایت نمایند، می‌توانند متضمن موفقیت‌های بیشتر و توسعه فوتبال کشور باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لذا سؤالاتی برای روشن‌تر شدن  دیدگاه‌های آن کانون محترم دارم که مطرح می‌سازم و امیدوارم با پاسخ دادن به آن‌ها بتوانیم راه‌حل بهتری برای موفقیت پایدار فوتبال پیش‌بینی نماییم.

 اولین سؤال بنده این است، اگر موضوع جان ورزشکاران مطرح است، چرا فقط تعطیلی لیگ برتر را درخواست نموده‌اید؟ چرا همه لیگ‌ها و مسابقات تعطیل نشوند؟ چرا فقط لیگ برتر شایسته تهیه و ارسال چنین بیانیه‌ای بود آن هم نه خطاب به فدراسیون فوتبال یا سازمان لیگ که سازمان‌های مستقیم دارای مسئولیت اداره و مدیریت فوتبال کشور هستند،  بلکه برای وزیر محترم ورزش و جوانان نامه تهیه فرموده‌اید؟ 

دومین سؤال این است از آنجا که کانون محترم پیشنهاد فرموده‌اند لیگ با 18 تیم در فصل بعد برگزار گردد، سؤال این است، تکلیف تیم‌های صعودکننده از لیگ دسته اول چه می‌شود؟ چگونه دو تیم صعود‌کننده تعیین می‌شوند، آیا با مسابقه؟ خوب اگر این چنین است موضوع درخواست این کانون برای لغو مسابقات مغایرت دارد. آیا قرعه می‌اندازیم برای هر بازی و در نهایت دو تیم صعود‌کننده معلوم می‌شوند؟ آیا مسابقات آن‌ها ادامه می‌یابد؟ اگر ادامه می‌یابد فرق آن بازیکنان و آن تیم‌ها با بازیکنان و تیم‌های لیگ برتر چیست؟ 

سومین سؤال؛ تکلیف تیم‌های  سقوط‌کننده لیگ دسته اول و صعودکننده لیگ دو چه می‌شود؟ 

چهارمین سؤال؛ دوستان آیا می‌دانید فقط  دو لیگ در کل دنیا تعطیل شده است؟
1- لیگ هلند 
2- لیگ فرانسه 

لیگ هلند به دلیل هم‌امتیازی تیم‌های اول و دوم قهرمان نداشت. در لیگ فرانسه هم به دلیل اختلاف 12 امتیازی پاری‌سن‌ژرمن قهرمان شد که هم‌اکنون باشگاه آمیان اعتراض شدیدی نسبت به سقوطش کرده و ادعا دارد در هفته‌های پایانی می‌توانست امتیاز بگیرد.

آیا می‌دانید سایر  لیگ‌های جهان در انتظار تصمیمات کلان کشور می‌باشند و بر اساس اطلاعاتی که در سایت‌های معتبر منتشر شده است مابقی لیگ‌های دنیا در شرف شروع به کار هستند، پس چه عجله‌ای برای اتخاذ تصمیم و ارائه طریق دارید قبل از اینکه تصمیمی اتخاذ گردد؟ 

پنجمین سؤال؛ با اتخاذ چنین تصمیمی که توصیه فرموده‌اید آیا سرمایه‌گذاران مشتاق که در لیگ‌های پایین‌تر سرمایه‌گذاری نموده‌اند مأیوس نخواهند شد؟ آن‌ها در انتظار حضور تیم‌هایشان در لیگ‌های دو، یک و لیگ برتر بودند، با این سردرگمی‌ها آیا  دلسرد نمی‌شوند و باشگاه‌داری را رها  نمی‌کنند؟ 

ششمین سؤال؛ با این تصمیم چند مربی، ماساژور، تدارکات، کارمند و بازیکن بیکار می‌شوند؟ بدین ترتیب مراکز پزشکی ورزشی، مراکز بازپروری ورزشکاران، فروشگاه‌های ورزشی، باشگاه‌ها، هیئت‌ها،  فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ نیز باید تعطیل شوند.

هفتمین سؤال؛ با توجه به اطلاعیه‌های سازمان جهانی بهداشت، مسئولان بهداشت ایران و ستاد مبارزه با کرونا  این بیماری فعلاً دیگر بطور دائمی با ماست و پیک اصلی کرونا در پاییز سال جاری آغاز می‌گردد، خوب بدین ترتیب فصل بعد را چه کنیم؟ فصل بعد نیز از هم‌اکنون تعطیل شود؟

هشتمین سؤال؛ فرموده‌اید لیگ برتر در فصل آینده 18 تیمی شود. آیا می‌شود  در سال منتهی به جام جهانی لیگ را 18 تیمی کنیم؟ چگونه با تعدد تعطیلات کشور، برگزاری رقابت‌های  لیگ قهرمانان آسیا و مسابقات مقدماتی جام جهانی، لیگ را 18 تیمی کنیم؟ می‌شود لطفاً جدول مسابقات را با توجه به برگزاری اردوهای تیم ملی و عدم امکان برگزاری مسابقات در تاریخ‌های ذکر شده ارائه نمایید؟ 

نهمین سئوال؛ آیا در شرایط اقتصادی کنونی و کاهش درآمدهای باشگاه‌ها افزودن دو تیم که در واقع معنی آن افزایش هزینه‌های دو هفته میزبانی، دو هفته میهمانی، چهار هفته تمرین، چهار هفته پرداخت حقوق و هزینه‌های جاری با این وضعیت اقتصادی کشور مورد تأیید باشگاه‌هاست؟

دهمین سؤال؛ اگر هم حرفه‌ای بودن را قبول داریم، نباید با شرایط کنار آمد و بر اساس اطلاعات توصیه‌های مسئولان فیفا، AFC، سازمان بهداشتی جهان و کشور  برنامه‌ریزی نمود؟ می‌شود بیان فرمایید کدام بازیکن فعال در فوتبال از بیماری کرونا در گذشته است؟ و یا در لیگ فوتبال بلاروس  که از آغاز شیوع این بیماری در حال برگزاری است کدام بازیکن آن‌ها فوت نموده است؟ 

یازدهمین سؤال؛ آیا اگر مسابقات با توجه به فرمایشات آن کانون محترم برگزار نشود، باشگاه‌های لیگ برتری با معرفی چهار تیم به کنفدراسیون فوتبال آسیا به انتخاب فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ  اعتراض نخواهند نمود؟  آیا کسبه، دانشگاه‌ها، مراکز اداری و تجاری، اماکن عمومی، با نامه مدیران و کارکنان تعطیل و یا به فعالیت ادامه می‌دهند؟ 

آخرین سؤال؛ آیا با این منطق و به خاطر حفظ جان انسان‌ها که بسیار برای همه ما ارزشمند و مقدس است، پزشکان و پرستاران، نیروهای انتظامی، کارکنان دولت، کارکنان بیمارستان‌ها، دستگاه‌های انتظامی و... نباید دست از کار کشیده و در خانه بنشینند؟ با تعطیلی لیگ هزینه زندگی کارکنان باشگاه‌ها، مربیان و کادرفنی اداری را چه کسی متقبل می‌شود؟ 

به این ترتیب به نظر می‌رسد بهتر است همه ما در مورد برگزاری و عدم برگزاری مسابقات فوتبال تابع تصمیمات عالی‌ترین ارکان تصمیم‌گیری کشور در این خصوص باشیم و در صورت اعلام شرایط کم خطر و سفید برای برگزاری رقابت‌ها به دنبال تهیه پروتکل‌های پزشکی اجرایی باشیم که امکان ابتلا به این بیماری را به حداقل و شرایط عادی زندگی برساند. 

انتهای پیام/4048/

منبع: آنا

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال وزارت ورزش و جوانان صادق درودگر کانون مربیان فوتبال فدراسیون فوتبال کانون مربیان باشگاه ها لیگ برتر تیم ها لیگ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۳۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین 4 آیین‌نامه جدید برای ارتقای فرهنگ هواداری در دستور کار وزارت ورزش

معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش گفت:در قالب فعالیت‌های این کارگروه، چهار آیین‌نامه متناسب با ارتقا فرهنگ هواداری تدوین شود تا با عزم و اراده‌ی جدی از اتفاقات غیر‌فرهنگی جلوگیری شود.

به گزارش پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، در جلسه کارگروه ارتقا فرهنگ هواداری، سید‌محمدشروین اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای، مریم کاظمی‌پور معاون توسعه ورزش بانوان، داود آذرنوش مشاور فرهنگی وزیر، حجت‌الاسلام علی احدی مدیرکل دفتر فرهنگی وزارت ورزش و جوانان، مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال و دیگر اعضا حضور داشتند.

سیدمحمدشروین اسبقیان با اشاره به اتفاقات اخیر در لیگ برتر و دستور وزیر ورزش و جوانان مبنی بر پیگیری این موضوع تصریح کرد: رییس فدراسیون فوتبال بلافاصله در پی این دستور جلسه‌ای با همکاران خود داشتند و قرار است جلسه‌ای نیز با قید فوریت با حضور مسئولان وزارت ورزش و جوانان با رئیس فدراسیون و مسئولان ارکان انضباطی و اخلاقی این فدراسبون برگزار شود و امیدوارم با تدبیر و تصمیم‌گیری مناسب، راهکارهای مناسب برای جلوگیری از ناهنجاریهای اخلاقی اتخاذ شود.

معاون توسعه‌ ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزشی جوانان اهمیت کارگروه جلسه کارگروه ارتقا فرهنگ هواداری را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: این کارگروه از جمله مهم‌ترین کارگروه‌هایی است که فعالیتش آغاز شده است و در راستای تسری ارزش‌های اخلاقی در فضای فرهنگ هواداری اثرات مثبتی خواهد داشت.

او ادامه داد: قرار است در قالب فعالیت‌های این کارگروه، چهار آیین‌نامه متناسب با ارتقا فرهنگ هواداری تدوین شود تا با عزم و اراده‌ی جدی از اتفاقات غیر‌فرهنگی جلوگیری شود.

در ادامه در خصوص آیین‌نامه‌ی تشکیل کانون هواداری که از فصل بعد به عنوان یک الزام برای باشگاه‌ها قرار خواهد داشت، بحث و تبادل نظر صورت گرفت تا با اصلاح و تکمیل آیین‌نامه، برای اجرا، ابلاغ شود.

مریم کاظمی‌پور معاون توسعه‌ی ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان، تشکیل کانون هواداران باشگاه‌ها را به عنوان یک ضرورت مورد توجه قرار داد و نسبت به قرارگرفتن معاونت بانوان در ساختار اداری کانون‌های هواداری نکاتی را مطرح کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تدوین 4 آیین‌نامه جدید برای ارتقای فرهنگ هواداری در دستور کار وزارت ورزش
  • وزارت ورزش و مهدی تاج به اتفاقات ورزشگاه آزادی ورود کردند
  • برگزاری نخستین نشست کارگروه آسیب شناسی فرهنگی ورزشگاهها
  • واکنش فدراسیون فوتبال به دستور وزیر ورزش؛نشست کارگروه آسیب‌شناسی فرهنگی ورزشگاه‌ها برگزار می‌شود
  • واکنش فدراسیون فوتبال به درخواست وزیر ورزش
  • واکنش فدراسیون فوتبال به درخواست وزیر ورزش؛ برگزاری نخستین نشست کارگروه آسیب‌شناسی فرهنگی ورزشگاه‌ها
  • واکنش وزیر ورزش و رییس فدراسیون به اتفاقات آزادی
  • نامه هشدار دهنده وزیر ورزش خطاب به تاج
  • وزیر ورزش خطاب به تاج:کرامت بانوان زیر سؤال رفته،رسیدگی کنید
  • حضور معاون وزیر ورزش و جوانان در اردوی تیم ملی هاکی سالنی بانوان