Web Analytics Made Easy - Statcounter

بدنبال وقوع حادثه آتش سوزی در بندر صیادی پشت شهر بندرعباس، مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان در مصاحبه‌ای عنوان کرد که اسکله مذکور فاقد مجوز بهره برداری است. این اظهارات با واکنش شدید سخنگوی اتحادیه صیادان کشور مواجه شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، کامران آتین پیش از ظهر امروز در گفت‌وگویی رسانه‌ای با اشاره به وقوع حادثه آتش سوزی و تلاش ویژه آتش‌نشانان پرتلاش شهر بندرعباس در اطفای این حریق و جلوگیری از سرایت این آتش‌سوزی به دیگر شناورهای صیادی حاضر در اسکله صیادی پشت‌شهر، اظهار کرد: متأسفانه اظهارات مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان بدنبال وقوع این حادثه مبنی بر این که این اسکله فاقد مجوز بهره‌برداری است، بسیار اظهارات سطحی و غیرمسؤولانه‌ای است که باید به طور جدی مورد واکاوی قرار گیرد و نمایندگان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی از وزیر راه در این زمینه سوال کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: برابر قانون سازمان بنادر و دریانوردی موظف است ضمن تأمین امنیت و ایمنی بنادر کشور اعم از تجاری، صیادی و مناطق آزاد از ساخت و ساز و یا بهره برداری از تأسیسات و تجهیزات فاقد مجوز از این سازمان از طریق مراجع ذیصلاح قانونی جلوگیری کند و چگونه است که اسکله صیادی پشت شهر، سال‌ها است که در حال فعالیت است و سازمان بنادر تا به امروز از طرق مختلف حقوقی و قضایی، اقدامی برای مجاب کردن مسؤولان برای ایجاد ایمنی کافی در آن نکرده‌اند و حتی در صورت تخطی از این موارد می‌توانستند آن را با پیگیری حقوقی تعطیل کنند، اما به محض وقوع حادثه در این اسکله، آن را فاقد مجوز عنوان و مسؤولیت خود را در این زمینه به گردن دیگران می‌اندازند.

سخنگوی اتحادیه صیادان کشور اضافه کرد: مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان با مصاحبه ای ناآگاهانه در پاسخ به آتش سوزی شناور فلزی صیادی در بندر صیادی بندرعباس که 9 اردیبهشت ماه رخ داد میگوید که اسکله صیادی فاقد مجوز است. از وزیر راه و شهرسازی و مدیر سازمان بنادر و دریانوردی که با نصب چنین مدیرانی جامعه ای را با چالش و مشکلات مواجه می‌کند باید پرسید که تاوان بی تدبیری آن مدیرکل را چرا باید قشر بزرگ و سختکوش صیاد دهد که با نگاه رسمی بودن این بندر صیادی بر ساخت شناور و سرمایه گذاری در آن مجموعه پرداخته است.

آتین بیان داشت: جبران خسارات وارده با عدم نظارت و آگاهی مدیرکل بنادر و دریانوردی در استاندارد سازی و ایمنی آن بندرگاه را چه کسی به صیاد زیان دیده خواهد داد؟

وی از مدعی‌العموم، استاندار و مجمع نمایندگان هرمزگان خواست ضمن بررسی دقیق پروانه بهره برداری بندر صیادی بندرعباس در حمایت جامعه صیادی اقدام کرده و به طور جدی به مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان نسبت به سلب برخی مسؤولیت‌ها از خود تذکر جدی دهند تا نسبت به اعلام بی تدبیرانه خود در غیرقانونی بودن فعالیت صیادان عزیز در آن بندر از کلیه جامعه صیادی عذرخواهی کند.

انتهای پیاک/3264

منبع: فارس

کلیدواژه: کامران آتین صیادان هرمزگان مدیرکل بنادر و دریانوردی بهره برداری بندر صیادی فاقد مجوز آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۴۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امداد رسانی به ۴۲ شناور و نجات ۱۷۲ دریانورد در آب‌های استان بوشهر

 

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، محمد شکیبی‌نسب بیان کرد: در سال گذشته در مجموع ۴۲ شناور در آب‌های استان دچار اضطرار شدند که بیشترین اضطرار مربوط به آبگرفتگی، نقص فنی و آتش سوزی بوده است.

وی افزود: در سال گذشته از مجموع شناور‌های مواجه شده با شرایط مضطر، موتورلنج‌های باری با ۲۵ حادثه بیشترین فراوانی شرایط اضطرار را به خود اختصاص دادند.

مدیر کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اضافه کرد: در مدت یاد شده بنادر عسلویه و دیر به ترتیب با ۱۲ و ۹، بنادر بوشهر و عامری هر کدام با ۷ و خارگ و دیلم به ترتیب با ۴ و ۳ حادثه بیشترین سوانح دریایی استان بوشهر را تجربه کردند.

وی گفت: همچنین در سال گذشته با حضور به‌موقع شناور‌های ناجی به ۷۰ نیاز پزشکی خدمه شناور‌ها در آب‌های استان بوشهر پاسخ داده شد.

شکیبی‌ نسب با اشاره به فوت ۲ نفر به دلیل غرق شدگی در آب‌های استان، عنوان کرد: براساس بررسی‌های انجام شده، در سال ۱۴۰۲ بیشترین شرایط مضطر شناور‌ها ناشی از دریانوردی در شرایط نامساعد بوده که انتظار می‌رود دریاروی در شرایط مطلوب مورد توجه جدی دریانوردان قرار گیرد.

وی یادآور شد: دریانوردان در صورت مواجه شدن با شرایط اضطرار می‌توانند از طریق تماس با سامانه ۱۵۵۰ در سریع‌ترین زمان خدمات جستجو و نجات را دریافت کنند.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: در زمان حاضر ۷ شناور ناجی در بنادر استان و ۶ مرکز جستجو و نجات دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر در بنادر عسلویه، دیر، محمدعامری، بوشهر، خارگ و دیلم فعال هستند.

دیگر خبرها

  • ◄ نشست مرور فرآیندهای مطلوب سامانه یکپارچه عملیات بندری در بندر شهید رجایی
  • امدادرسانی به خدمه کشتی تانزانیایی در خلیج‌ فارس
  • اتمام تعمیر اسکله تاریخی بلوار بندرانزلی
  • امداد رسانی به ۴۲ شناور و نجات ۱۷۲ دریانورد در آب‌های استان بوشهر
  • امدادرسانی به ۴۲ شناور و نجات ۱۷۲ دریانورد در آب‌های استان بوشهر
  • رد ۱۶۰۰ درخواست مجوز صیادی بدون اعلام دلیل
  • رئیسی مسئولیت احیای گشت ارشاد را بپذیرد
  • سفر حدود ۷ میلیون گردشگر با وسیله نقلیه شخصی به قشم
  • امضای قرارداد عملیات راهنمایی و یدک کشی کشتی‌ها در حوزه شمال کشور
  • صادرات۶۰ هزارتن مواد معدنی از بندرخمیر