Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@18:35:17 GMT

بازار آسیای میانه بستر مناسبی برای کالای تولید داخلی است

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۳۴۸۱۴

بازار آسیای میانه بستر مناسبی برای کالای تولید داخلی است

ایسنا/گیلان نماینده ولی فقیه در گیلان بازارهای آسیای میانه را بستر مناسبی برای کالای تولید داخلی عنوان کرد و گفت: ایجاد اشتغال جایگاه منطقه آزاد تجاری – انزلی را ارتقا می دهد.

آیت الله رسول فلاحتی امروز در دیدار مدیرعامل و معاونان منطقه آزاد تجاری – صنعتی انزلی با اشاره به اینکه ایران در طول تاریخ در کریدور جهانی شاخص ارزش های ملی و معنوی بوده است اظهار کرد: ایران در طول تاریخ با دو رویکرد انتقال مذهب و فرهنگ مطرح بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به اهمیت جاده ابریشم در گذشته اشاره کرد و افزود: جاده ابریشم معلول تلاش ایرانی ها بیش از دیگر اقوام بود.

آیت الله فلاحتی توجه به مسائل اقتصادی را مهم دانست و بیان کرد: اتاق اندیشه ورز باید با مدیر یک مجموعه هماهنگ باشد ضمن اینکه اعضای اتاق اندیشه ورز باید از اندیشمندان روز باشند و نباید بخشی فکر کنند.

نماینده ولی فقیه در گیلان با اشاره به اهمیت ایجاد روابط اجتماعی، اقتصادی و سیاسی با کشورهای مختلف، اظهار کرد: اروپایی ها یدک کش آمریکا هستند.

آیت الله فلاحتی به جمعیت بزرگ کشورهای آسیای میانه اشاره کرد و یادآور شد: کشورهای حاشیه دریای خزر علاقمند به برقراری مبادلات تجاری با ایران هستند ضمن اینکه شبه قاره هند بهترین ظرفیت محسوب می شود و با ایجاد کریدور ریلی می توانیم پاسخگوی نیازها باشیم.

وی، بازارهای آسیای میانه را بستر مناسبی برای کالای تولید داخلی عنوان کرد و افزود: ایجاد اشتغال جایگاه منطقه آزاد تجاری – انزلی را ارتقا می دهد بنابراین هر قدر می توانید در راستای ایجاد اشتغال تلاش کنید.

امام جمعه رشت، خواستار ایجاد اتاق اندیشه ورز به منظور ایجاد فضای صادراتی برای واحدهای تولید منطقه آزاد تجاری – صنعتی انزلی شد و بیان کرد: تمهیدات لازم برای ایجاد فضای کار در منطقه آزاد اندیشیده شود.

آیت الله فلاحتی در ادامه انقلاب اسلامی را انقلاب فرهنگی ذکر کرد و گفت: انقلاب اسلامی در راستای احیای ارزش ها تحقق پیدا کرده و در این عرصه موفق بودیم اما تا ایده آل فاصله داریم.

وی با بیان اینکه ایجاد تمدن نوین اسلامی با ایجاد زیربناهای فرهنگی در جامعه محقق می شود، تصریح کرد: منطقه آزاد انزلی بهترین مکان برای فرهنگ سازی است.

نماینده ولی فقیه در گیلان، منطقه آزاد انزلی را محل آمد و شد فرهنگ ها دانست و خاطرنشان کرد: ما در برابر ۸۰۰۰ شهید گیلان مسئول هستیم بنابراین می طلبد از بخش فرهنگی مراقبت داشته باشید.

آیت الله فلاحتی با اشاره به اینکه مدیران مناطق آزاد باید دارای تفکر و کار جهادی باشند، یادآور شد: فعالیت های فرهنگی در منطقه آزاد انزلی باید در تراز انقلاب اسلامی باشد و کارهای فرهنگی را در راس برنامه ها قرار دهید.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی توليد داخلي منطقه آزاد تجاری الله فلاحتی آسیای میانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۴۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، با این حال اکبر پازوکی، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی، معتقد است چنین محدودیتی تا حدودی منجر به رشد سرمایه‌ گذاری و تولید در صنعت لوازم خانگی شده است.ممنوعیت واردات لوازم خانگی حالا وارد ششمین سال خود شده است. این ممنوعیت که با هدف حمایت از تولید داخلی انجام شد، تاثیر چندان مناسبی در بازار، به‌ویژه رفع نیاز مصرف‌کنندگان نگذاشته است. چراکه بیشتر کارشناسان معتقدند ممنوعیت واردات لوازم خانگی در این مدت تنها باعث شکل‌گیری نوعی انحصار در این صنعت شد.

از جمله اینکه در این سال‌ها ‌تولیدکننده داخلی به تنها بازیگر میدان تبدیل شد و حق انتخاب از مصرف‌کننده ایرانی گرفته شد تا ناگزیر برای رفع نیاز خود ملزم به خرید محصولات داخلی شود.

گرچه به‌تازگی زمزمه‌هایی از آزادسازی واردات به گوش می‌رسد، اما به نظر می‌رسد تنها برخی از محصولات که در داخل کشور تولید نمی‌شوند وارد خواهند شد و امید چندانی به آزادسازی واردات انواع لوازم خانگی وجود ندارد.

با این همه، فعالان بازار این ممنوعیت را به فال نیک گرفته‌اند و می‌گویند این موضوع باعث شده است کیفیت محصولات داخلی افزایش پیدا کند.

افزایش سرمایه‌ گذاری پس از ممنوعیت واردات لوازم خانگی
اکبر پازوکی، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی، در گفت‌وگو با تجارت‌نیوز توضیح داد: ممنوعیت واردات باعث شد تولیدکننده داخلی روی آن دسته از کالاهایی که در داخل کشور تولید نمی‌شوند سرمایه‌ گذاری کند و خط تولید آنها را راه بیندازد. از طرف دیگر استاندارد ضمانت‌نامه‌های محصولات داخلی نیز در پی این موضوع به‌روز شده است.

به اذعان او کیفیت کالاهای ایرانی حالا به حدی رسیده که مردم آن را پذیرفته‌اند و از آنها استفاده می‌کنند. همچنین میزان شکایات و نارضایتی از خدمات در اتحادیه، سازمان‌ها و ارگان‌های زیرمجموعه تقریباً به زیر یک درصد رسیده است.

این فعال صنفی با تاکید بر اینکه اطلاعی از احتمال آزادسازی واردات ندارد توضیح داد: باید برنامه‌ریزی‌هایی انجام شود تا تاجری که هنوز سرمایه‌اش را از کشور خارج نکرده بتواند به صورت هدفمند کالایی را که در داخل کشور تولید نمی‌شود اما به آن احتیاج است یا تولید آن کالا به مقدار انبوه نرسیده و یا مشکلاتی در تولید وجود دارد به صورت قانونی وارد کند. در این حالت دولت می‌تواند عوارض آن کالا را بگیرد و مردم هم می‌توانند از محصولی استفاده کنند که خدمات پس از فروش دارد.

قیمت لوازم خانگی تغییر می‌کند؟
پازوکی در پاسخ به این سوال که آیا قیمت محصولات داخلی افزایش پیدا خواهد کرد یا خیر گفت: وقتی فولاد که تولید داخل بوده افزایش 25 درصدی داشته و دلار برای تولیدکننده از 39 هزار تومان به 42 هزار تومان افزایش پیدا کرده است، به طور حتم تولیدکننده داخلی درصدد افزایش قیمت محصولاتش خواهد بود. حال اینکه با این افزایش موافقت شود یا خیر مشخص نیست.

رئیس اتحادیه لوازم خانگی در ادامه درباره خدمات پس از فروش شرکت‌های داخلی و به‌روزرسانی استانداردهایشان توضیح داد: شرکت‌ها برای دریافت ورق و ارز نیمایی باید میزان فروش‌شان را در سامانه ثبت کنند، در نتیجه سریعاً محصول را برای مشتری نصب می‌کنند. البته از سال 97 که واردات ممنوع شد در کشور کم‌وکاستی‌هایی وجود داشت اما وضعیت رو به بهبود است. از خرداد سال گذشته شرکت‌های داخلی در حال به‌روزرسانی استانداردهایشان هستند و حالا شرکت‌هایی وجود دارند که کالا را پس از یک ماه تعویض می‌کنند و مبلغ را به مشتری بازمی‌گردانند.

بر اساس این گزارش ممنوعیت واردات لوازم خانگی طی سال‌های اخیر در این بازار انحصار ایجاد کرده است؛ با این همه اما موافقان ممنوعیت واردات لوازم خانگی معتقدند به دلیل تعدد تولیدکنندگان، برچسب انحصاری به بازار لوازم خانگی ایران نمی‌چسبد. با این حال شرایط برابری برای رقابت با تولیدکنندگان خارجی در بازار کشور فراهم نیست. از طرفی این ممنوعیت سبب شده لوازم خانگی قاچاق که در بیشتر مواقع کیفیت مطلوبی ندارند و تقلبی هستند، راه خود را به بازار کشور پیدا کنند و این موضوع تا به امروز تنها موجب ضرر مصرف‌کننده شده است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901766

دیگر خبرها

  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • قیمت روز خودرو صفر داخلی در کارخانه و بازار آزاد(۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳)+جدول
  • سرگذشت فارسی‌زبانان آسیای میانه /نگاهی به کتاب «تاریخ تاجیکان ورارود»
  • دهه کرامت فرصت مناسبی برای برگزاری جشن‌های مردمی است
  • محصولات داخلی قابل عرضه در بازار داخلی و خارجی است
  • تجلیل از ۳۰ نفر از جامعه کار و کارگری گیلان
  • دهه کرامت فرصت پیوند دل‌های نسل جوان با اهل بیت(ع) است
  • قدرت پایدار در جامعه فقط با علم ایجاد نمی‌شود
  • راه‌های تشخیص کالای تقلبی از اصلی در بازار لوازم یدکی خودرو | علامت استاندارد تقلبی یا اصل؟
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد