Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیات مدیره اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی گفت: ماه‌های پایانی سال گذشته درحالی که مرغداران خود را به بازار شب عید دلخوش کردند به وضعیت کرونا برخوردند و کرونا تمامی معادلات آنان بهم خورد.

به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، تا قبل از کرونا هر زمان بحث مرغداران به میان می‌آمد حرف از ضرر و زیان و قصه دور و دراز ضرر و زیان و حتی تعطیلی برخی از واحدهای مرغداری بود که برخی به چنگ و دندان تلاش می‌کردند تا تولید را حفظ کنند و برخی نیز زیر انبوه مشکلات کمر خم کرده و چاره‌ای جز تعطیلی نداشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در روزهایی که مرغداران استان مازندران به فکر تولید بیشتر و تامین بازار شب عید بودند کرونا تمامی آرزوهایشان را نقش برآب کرد و دچار ضرر و زیان شدند به طوری‌که وزن مرغ‌ها بالا رفت که این خود دردسر جدید برای تولیدکنندگان بود که آنان را فروش دچار مشکل کرده است.

چشم امید همه تولیدکنندگان به این است که محصول آنها با قیمتی به فروش برسد که حداقل هزینه‌های آنان را دربرگیرد در صورتی‌ که در حال حاضر عرضه آن با این قیمت نه تنها سودی نصیبشان نمی‌شود بلکه متضرر می‌شوند.

رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی در این‌باره در گفت‌وگو با فارس، اظهار کرد: در ماه‌های پایانی سال گذشته درحالی که مرغداران خود را به بازار شب عید دلخوش کردند و در بهمن ماه 12 میلیون قطعه جوجه‌ریزی انجام دادند به وضعیت کرونا برخوردند و کرونا تمامی معادلات آنان بهم خورد.

عطاءالله حسن‌زاده با بیان اینکه ۴۰ تا ۵۰ درصد تولید از چرخه مصرف خارج شد، افزود: عملا ۸۰ درصد مرغداران در بحث برداشت در فروردین ماه متضرر شدند که لزوما نیازمند این بود دولت در بحث ضرر و زیان تولیدکنندگان ورود پیدا کند.

وی اضافه کرد: حتی اگر همه نهاده‌ها را با قیمت دولتی محاسبه کنیم تولیدکنندگان به ازای تولید هر کیلو مرغ بیش از 2 هزار تومان متضرر شدند که در سرجمع تولید مبلغ بالایی خواهد بود.

 

مدیرعامل اتحادیه مرغداران مازندران با تاکید بر ضرورت جبران بخشی از ضرر و زیان مرغداران گوشتی، خاطرنشان کرد: همه مسائل و مشکلات طرح موضوع شد ازجمله اقدامات این بود که تعرفه صادرات صفر شد ولی مهم‌ترین اقدام توجه مرغداران به توصیه‌ها است تا بتوان فضای بحرانی را مدیریت کرده و مرغداران آسیب کمتری ببینند.

انتهای پیام/86034/ع

منبع: فارس

کلیدواژه: تولید مرغداران کرونا مازندران ضرر و زیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۷۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوک شدید به بازار طلا / زیان سکه‌بازان سنگین شد

کاهش قیمت سکه طی یک هفته گذشته نزدیک به ۳ میلیون تومان بود. روند قیمتی بازار نشان می‌دهد که زیان سکه‌بازان در ۷ روز گذشته ۵.۵ درصد بود و هر قطعه سکه امامی به قیمت ۴۲ میلیون و ۴۰۹ هزار تومان رسید.

سکه امامی البته در روز سه‌شنبه، ۴ اردیبهشت‌ماه وارد کانال ۴۱ میلیون تومان شد، اما دوباره به کانال بالاتر بازگشت.

قیمت نیم‌سکه هم یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان، ربع‌سکه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و سکه گرمی ۵۰۰ هزار تومان کاهش قیمت در هفته گذشته داشت.

در حال حاضر هر قطعه سکه امامی ۴۲ میلیون و ۴۰۹ هزار تومان، سکه بهار آزادی ۳۹ میلیون و ۱۹۵ هزار تومان، نیم سکه ۲۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان، ربع‌سکه ۱۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان و سکه گرمی ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قیمت دارد.

اما در این میان، زیان خریداران طلا در هفته گذشته در حدود ۸ درصد بود؛ به طوری که هر گرم طلای ۱۸عیار ۳۰۶ هزار تومان کاهش قیمت داشت. در حال حاضر هر گرم طلای ۱۸عیار در بازار ۳ میلیون و ۵۲۳ هزار تومان قیمت دارد. هر مثقال طلا هم ۱۵ میلیون و ۲۵۹ هزار تومان بود.

نادر بذرافشان، رییس اتحادیه طلا و جواهر در همین رابطهه درباره وضعیت یک هفته اخیر بازار سکه و طلا می‌گوید: در هفته‌ای که گذشت، اونس جهانی طلا میانگین ۴۴ کاهش اونس جهانی طلا را داشتیم؛ البته میزان کاهش تا ٨٠ دلار هم رسید، اما نوسانات طی دو روز اخیر، این میزان کاهش را کمتر کرد.

وی متذکر می‌شود: به‌تبع روند نزولی قیمت‌ها در بازار‌های جهانی و همچنین با توجه به آرامش در بازار ارز داخلی و نوسان حداقلی نرخ ارز در داخل و همچنین نبود هیجان در اخبار سیاسی و اقتصادی جهان، بازار سکه و طلای داخلی نیز به‌دور از هرگونه التهاب، روند کاهشی قابل توجهی را تجربه کرده است.

این مقام صنفی در پایان بر رکود حاکم بر بازار و نبود تقاضا تاکید و نسبت به ادامه این روند که از سال گذشته بر بازار حکمفرما شده و از ابتدای سال جاری نیز تشدید شده است، ابراز نگرانی می‌کند.

منبع: خبرآنلاین

tags # قیمت سکه ، قیمت طلا سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • محدودیتی در خرید مرغ مازاد تولیدی استان قزوین وجود ندارد
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین
  • شوک شدید به بازار طلا / زیان سکه‌بازان سنگین شد
  • صعود به فینال آسیا با دردسری به نام ازبکستان | خودمان کارمان را سخت کردیم!
  • بروکراسی فلج‌کننده اداری مانع ورود تولیدکنندگان به اقتصاد می‌شود
  • روی هر مرغ بالای ۱۰ هزار تومان ضرر می‌کنیم
  • قیمت مرغ زنده چقدر شد؟
  • مصرف ماهانه ۸۵ هزارتن تخم مرغ در کشور
  • لزوم حمایت از تولیدکنندگان برای تحقق جهش تولید
  • صادرات ماهانه ۱۵ تا ۲۰ هزار تن مرغ به بازار‌های هدف