Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-27@03:52:18 GMT

اقدام جالب معلم "آب الوانی" زیر درخت بلوط

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۳۷۱۴۸

اقدام جالب معلم 'آب الوانی' زیر درخت بلوط

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، محمود شهبازی، افزود: من در حال حاضر در روستای “آب الوان” در ۵۰ کیلومتری شهرستان بهمئی به ۴ دانش آموز (سه پسر و یک دختر) که از این تعداد دو دانش آموز پایه دوم و دو دانش آموز دیگر پایه اول هستند، را درس می‌دهم.

وی تصریح کرد: روستای آب الوان زادگاهم است و طی سفری که به این روستا داشتم دانش آموزان آن جا را دیدم و در حال گفتگو و نصیحت به آن‌ها بودم که به من گفتند اینترنت ما ضعیف است و نمی‌توانیم از آموزش مجازی استفاده کنیم و وقتی کتاب‌های آن‌ها را نگاه کردم متوجه شدم که خیلی از درس عقب افتاده اند که بعد از دیدن این وضعیت تصمیم گرفتم که به دانش آموزان آن روستا درس بدهم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهبازی اظهار کرد: اینترنت این روستا در حد دانلود حتی یک کلیپ کوتاه آموزشی نیست و خیلی ضعیف است که دانش آموزان روستا بتوانند از آموزش‌های فضای مجازی استفاده کنند.

وی ادامه داد: با دیدن آن دانش آموزان بسیار مشتاق به این کار بودم و ناگفته نماند که خانواده من برای این تدریس حضوری در این شرایط شیوع کرونا من را حمایت زیادی کردند.

شهبازی با بیان اینکه حرف یکی از آن دانش آموزان من را خیلی به تعجب انداخت، خاطرنشان کرد: یکی از دانش آموزان آن روستا به من گفت مگر شما معلم نیستید؟ پس چرا به اینجا نمی‌آیید و من را درس نمی‌دهید.

وی با بیان اینکه خودم وسایل بهداشتی از جمله ماسک و مواد ضدعفونی برای آن‌ها تهیه کردم، تاکید کرد: هم‌چنین وسایل تدریس مثل ماژیک و تخته برای آن‌ها خریداری کرده و با رعایت فاصله در طبیعت به آن‌ها درس می‌دهم.

شهبازی بیان کرد: اولیاء این دانش آموزان خیلی مشتاق بودند و گفتند هر امکاناتی نیاز داشته باشید ما فراهم می‌کنیم تنها به بچه‌های ما درس بدهید.

وی اظهار کرد: تقریبا دو هفته است که من کار تدریس در این روستا را شروع کرده ام و در هفته ۳ تا ۴ روز تدریس می‌کنم.

شهبازی با بیان اینکه ۵۰ کیلومتر مسافت را طی می‌کنم و به روستا می‌روم و دوباره همین مسافت را بر میگردم تصریح کرد: که هم به تدریس در روستا برسم و هم بعد از برگشت از روستا برای دانش آموزان کلاس خودم در شهر کلیپ آماده کنم و تا کنون ۱۲۷ کلیپ تدریس آماده کرده ام.

وی ادامه داد: عصر به این روستا می‌روم و بعد از تدریس برای اینکه روزه ام باطل نشود تا قبل از غروب آفتاب به شهر برمی گردم.

شهبازی خاطرنشان کرد: از رئیس آموزش و پرورش شهرستان بهمئی انتظار داشتم که با شنیدن این خبر حتی یک مکالمه تلفنی با می‌گرفت و من را حمایت کرد و این که خیلی دیگر از معلمان مثل من هستند که این کار را انجام می‌دهند، اما متاسفانه هیچ حمایتی نمی‌شوند.

وی بیان کرد: جا دارد از آقای زارع پور، مدیرکل آموزش و پرورش استان که بار‌ها پیام تقدیر و تشکر دادند و باعث دلگرمی ام شدند، تقدیر و تشکر کنم.

گفتنی است که “محمود شهبازی” ۲۵ ساله، مجرد، فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان شهید ایزدپناه شهر یاسوج و ساکن شهرستان بهمئی است که مدت ۳ سال هست به کار تدریس مشغول است.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیماری کرونا تدریس معلمان تدریس مجازی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۷۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمی با حقوق ۳۰ هزار تومانی!

به گزارش خبرنگار مهر؛ داستان از کمبود معلم در مدارس آغاز شد. وقتی که علی فرهادی سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: مهر ۱۴۰۲ را با کمبود بیش از ۲۰۰ هزار معلم آغاز کردیم.

در چنین شرایطی بود که وزارت آموزش و پرورش برای جبران کمبود نیرو، از دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان استفاده کرد.

بر اساس تصمیم وزارت آموزش و پرورش دانشجویان ورودی ۹۹ دانشگاه فرهنگیان، که سال آخر تحصیل خود را می‌گذراندند؛ اواخر مهر سال تحصیلی جاری به ناگاه و برخلاف همه وعده‌های دانشگاه، یک سال زودتر معلم شدند تا با فداکاری خود و عشقی که به تدریس به کودکان دارند, دانش آموزان کمتری از کمبود معلم ضربه بخوردند.

اما این تدریس اجباری دانشجومعلمان در مدارس چه آثار زیانباری داشت؟

پیگیری‌های خبرنگار مهر نشان می‌دهد این نومعلمان از مهر ۱۴۰۲ یعنی به مدت ۷ ماه از سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ در مدارس مشغول تدریس بودند ولی واریزی‌هایی کمتر از یک میلیون تومان برای این ۷ ماه تدریس به آنان داده شده است..

۳۰ هزار تومان حقوق گرفتم

یکی از این نومعلمان که دانشجوی سال چهارمی دانشگاه فرهنگیان در تهران بود به خبرنگار مهر گفت: من برای رفتن به کلاس درس هر روز هزینه ایاب و ذهاب دارم؛ هزینه‌های دیگری هم به من تحمیل می‌شود تا در کلاس درس حاضر شوم اما این ماه برای من فقط ۳۰ هزار تومان واریز کردند. بخشی از حقوقم بابت هزینه و شهریه کلاس‌های مجازی دانشگاه کسر شد و بخش دیگر ناشی از تبدیل وضعیت ما از دانشجویی به معلمی بود که یک ماه از حقوقم کسر گردید.

نه تنها حقوق معلمی مناسبی به این دانشجو معلمان پرداخت نشده که مبلغی از کمک هزینه و حقوق دانشجویان هم به بهانه هزینه‌های خوابگاه از آنان کسر شده است.

موضوع عجیب کسر ۴۵ درصد از حقوق

شاید عجیب‌ترین و ناعادلانه‌ترین برخوردی که با دانشجومعلمان در سال تحصیلی جاری شده؛ کسر ۴۵ درصد و ۲۵ درصد از حقوق دانشجومعلمان است.

تعدادی از دانشجومعلمان در گفت و گو با مهر تأیید کردند که دانشگاه هزینه خدمات ارائه شده به دانشجو را بدون اطلاع قبلی و در اقدامی نامتعارف از حقوق دانشجومعلمان برداشته است. حقوقی که در ماه‌های قبل هم ناچیز بود؛ حالا با این کسورات حسابی آب رفته است.

دانشجومعلمان معتقدند مسئولان دانشگاه بدون محاسبه دقیق میزان استفاده دانشجو از امکانات خوابگاهی و امکانات رفاهی، از حقوق دانشجویان خوابگاهی ۴۵ درصد و از حقوق دانشجویان ترددی و غیرخوابگاهی ۲۵ درصد را کسر می‌کند؛ سوالی که مطرح می‌شود این است که میزان استفاده دانشجویان از امکانات رفاهی چه مقدار است یا باید چه مقدار باشد که از حقوق دانشجو معلم مبلغی کسر نشود.

دانشجومعلمان می‌پرسند چرا کسر حقوق ناشی از تبدیل وضعیت به یکباره و بدون اطلاع قبلی صورت گرفته است؟

دانشجو‬ معلمان‬ بر این موضوع‬ تاکید داشتند‬ که‬ تاکنون چندین‬ هزار دانشجوی متعهد خدمت در دانشگاه‌های مختلف کشور تحصیل کرده‌اند، از حقوق و مزایای قانونی بهره‌مند شده‏ و نسبت به پرداخت هزینه غذا و خوابگاه اقدام کرده‌اند، اما مسئله و موضوعی تحت عنوان کسر ۲۵ درصد و ۴۵ درصد نداشته‌اند، لذا کسر ۴۵ درصد و ۲۵ درصد مبتنی بر قانون نیست و لغو آن نیز نیاز به قانون‌گذاری جدید ندارد.

تدریس همزمان دانشجومعلمان به وضعیت تحصیلی آنان در دانشگاه فرهنگیان هم ضربه زده است؛ در ابتدایی‌ترین حالت، یک دانشجو معلم ناچار است بسیاری از زمان خود را روزانه و در طول هفته به جای مطالعه مطالب دانشگاهی، به تدریس در کلاس، طراحی پرسش از دانش آموزان و تصحیح اوراق امتحانی بگذراند.

دانشگاه فرهنگیان که در ابتدا قول داده بود نهایت همکاری را با وضعیت شغلی این دانشجو معلمان کند؛ امتحانات پایان ترم را حضوری برگزار کرد که بسیاری از دانشجومعلمان را برای شرکت در امتحانات به دردسر انداخت. بسیاری از این دانشجومعلمان به جلسه آزمون نرسیدند و یا کلاس‌های درس خود را به ناچار برای شرکت در امتحانات رها کردند.

اجبار ناگهانی دانشجومعلمان برای حضور در کلاس درس برای معلمی، عمل نکردن به وعده‌های پی در پی در خصوص واریز مبلغ حق التدریسی‌ها و کسورات دانشگاه که به صورت غیرشفاف، ناگهانی و بدون اطلاع قبلی بر دانشجومعلمان تحمیل شده است؛ موجب شده تا دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان خصوصاً دانشجویان ورودی ۹۹ چه در تدریس در مدرسه و چه در تحصیل در دانشگاه دچار مشکل شوند.

حال این سوال مطرح است که با توجه به تداوم کمبود معلم در مدارس، آیا در سال‌های آینده باز هم شاهد به کار گیری بدون برنامه و نامناسب دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در کلاس‌های درس خواهیم بود؟

کد خبر 6086350 علی قدمی

دیگر خبرها

  • فعالیت ۶۸ دانشجو معلم جهادگر به مدت ۱۷ روز در ارومیه و خوی
  • پویش قدردانی از معلم در «زنگ انشا» از رادیو صبا
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • لزوم اقدام به موقع برای ثبت نام کتاب دانش آموزان
  • کلاهبرداری از دانش آموزان در پوشش فروش سوالات کنکور
  • برگزاری امتحانات نهایی در ۵۰ حوزه امتحانی در سمنان
  • ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی در امتحانات نهایی شرکت می‌کنند
  • معلمی با حقوق ۳۰ هزار تومانی!