Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از یزد، جلسه‌ مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد با مسئولان پارک علم و فناوری استان در راستای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و به ‌منظور استفاده بهینه از فضا، امکانات پژوهشی و استفاده از ظرفیت‌های موجود در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد و تجاری‌سازی نتایج تحقیقات و گسترش فعالیت‌های پارک علم و فناوری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معصومه طباطبایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد در این جلسه، گفت: اختصاص یکی از ساختمان‌های دانشگاه با کاربری مناسب تحقیقاتی برای آغاز فعالیت مرکز رشد فناوری و نوآوری، ایجاد کارگروه‌های تخصصی از استادان و متخصصان به‌منظور راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، همکاری تحقیقاتی و پژوهشی از برنامه‌های درازمدت این مرکز علمی و فناوری است.

وی، همکاری در تجاری‌سازی نتایج تحقیقات و استفاده از امکانات طرفین و حمایت پارک علم و فناوری استان در راه‌اندازی و گسترش مرکز نوآوری و فناوری این واحد دانشگاهی با انجام فعالیت‌های علمی و فناوری، تشکیل کمیته‌های تخصصی پژوهشی و تحقیقاتی، توسعه فناوری محور را از اهداف این نشست برشمرد.

محمدمهدی لطفی مسئول پارک علم و فناوری استان یزد نیز در این جلسه گفت: استادان متخصص هیأت علمی دانشگاه و دانشجویان ی در قالب درآمدزایی، صرفه‌جویی اقتصادی، طرح‌های برون دانشگاهی و در ‌‌نهایت رشد علمی دانشگاه اگر ایده‌ای دارند باید ارائه بدهند تا طی قرارداد و تفاهم‌نامه در راستای تقویت این ایده‌ها، سرمایه‌گذاری و حمایت لازم را در دانشگاه‌های استان داشته باشیم.

وی گفت: ایجاد هم‌افزایی و همکاری پارک علم و فناوری یزد با دانشگاه‌های استان در زمینه جذب و سازماندهی طرح‌ها و ایده‌ها، ارائه خدمات پشتیبانی، تجاری‌سازی با خرید سهام، بازاریابی، مشاوره تسهیلات مالی و اعتباری و سایر موارد خدمات‌دهی ازجمله این همکاری‌های سازنده است.

گفتنی است، دانشگاه آزاد اسلامی یزد با تعداد ۸ هزار دانشجو در تمام مقاطع تحصیلی و با ۱۷۵ استاد عضو تمام وقت از فعالیت ۱۷ شرکت فناور و سه شرکت دانش‌بنیان حمایت و پشتیبانی می‌کند و آماده جذب و پذیرش سایر طرح‌ها و ایده‌ها از سوی فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و علاقه‌مندان به کارآفرینی است.

انتهای پیام/

167 / 167

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی پارک علم و فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۸۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان گفت: راه‌اندازی خط تولید توربین‌های کوچک مقیاس، خط تولید شناور‌های کوچک وتولید دیوار‌های سبک بتنی و بلوک‌های ژِئوپلیمری، توسعه گلخانه‌های تولید بذر و تولید دام‌های اصلاح نژاد شده را در دستور کار امسال دارد.
پیمان داوری، دستیابی به تولید بذر هیبرید خیار به رقم ۱۰ میلیون در سال را از افتخارات این واحد دانشگاهی دانست و به تشریح برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان در حوزه مهارت و کارآفرینی در سال جاری پرداخت.
وی گفت: مجوز‌های تأسیس مدرسه عالی مهارتی پرورش دام و صنایع تبدیلی از اصفهان و تهران اخذ شده که امسال راه‌اندازی می‌شود و هنرستان مکاترونیک و تربیت‌بدنی نیز با دریافت موافقت استان در انتظار صدور مجوز از تهران بوده که با دریافت مجوز، این مدارس راه‌اندازی خواهند شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان افزود: با توجه به کیفیت بالای حبوبات تولیدشده در منطقه در حوزه بسته‌بندی حبوبات و دریافت سیب سلامت اقدامات خوبی صورت گرفته و در مرحله دریافت مجوز هستیم.
پیمان داوری گفت: در زمینه تولید چیپس میوه و پاپریکا دو واحد تولیدی در دانشگاه مستقر شده‌است که تولیدات آنها در سال جاری با برند دانشگاه استانداردسازی، بسته‌بندی و به بازار عرضه خواهند شد.
وی افزود: در بخش دام، برای تولید زالو برنامه ریزی شده و امسال ۲۰۰ هزار قطعه زالو تولید می‌شود.
داوری، ۱۲ هسته و چهار واحد فناور را در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان مشغول به کار دانست وگفت: از واحد‌های مستقر، یک شرکت در حوزه تولید بذر هیبرید، یک شرکت در حوزه کشت بافت گیاهی و تولید گیاهان خوراکی شناسنامه‌دار، یک شرکت در حوزه توسعه نرم افزار و یک شرکت در حوزه بتن فعال بوده؛ هسته‌های فناور مستقر، عمدتا در حوزه آموزشی فعال هستند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان افزود: به‌تازگی یک هسته در حوزه هوش مصنوعی و یک هسته در حوزه تولید توربین‌های کوچک مقیاس و یک هسته در حوزه غربالگری زالو‌های ایرانی و یک هسته در زمینه ساخت شناور‌های کوچک در واحد مستقر شده‌است.
پیمان داوری گفت: در کشت‌بافت گیاهی سیب زمینی به ارقام تولید ۱۵۰ هزار نشا و تولید ۵۰۰ هزار غده سیب زمینی شناسنامه‌دار رسیدیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان با اشاره به دستاورد‌های این واحد دانشگاهی در سال گذشته افزود: تولیدات دانش‌بنیان واحد دهاقان در سال گذشته در حوزه مهندسی کشاورزی و در زمینه تولید بذر هیبرید و کشت بافت بوده در زمینه تولید بذر هیبرید خیار به رقم ۱۰ میلیون بذر در سال نزدیک شده‌ایم و درباره کشت بافت گیاهی سیب زمینی به ارقام تولید ۱۵۰ هزار نشا، تولید ۵۰۰ هزار غده سیب زمینی شناسنامه‌دار در انواع بانبا، جلی، آگریا، اسپریت، کولومبا و سانته رسیده‌ایم.

دیگر خبرها

  • طرح استفاده از انرژی خورشیدی در دانشگاه آزاد شهرقدس عملیاتی می‌شود
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد
  • انتصاب رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • انتصاب رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای