Web Analytics Made Easy - Statcounter

مردانی که دارای سطح پایین هورمون تستوسترون هستند احتمالا می‌توانند با خوردن برخی غذا‌ها سطح تستوسترون خود را افزایش دهند.

در این مطلب ۸ غذای موثر برای افزایش تستوسترون را به شما معرفی می‌کنیم. به علاوه غذا‌هایی که باید از آن‌ها اجتناب کنید معرفی می‌شوند و روش‌های دیگری برای افزایش تولید تستوسترون معرفی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



تستوسترون چیست؟
تستوسترون یک هورمون مهم جنسی در مردان است. این هورمون در باروری، عملکرد جنسی، سلامت استخون‌ها و توده عضلانی نقش مهمی ایفا می‌کند.

سطح تستوسترون مرد‌ها هر سال با افزایش به طور طبیعی به میزان ۱ یا ۲ درصد کاهش پیدا می‌کند. به هرحال آقایان می‌توانند با ایجاد تغییراتی در رژیم غذایی و سبک زندگی خود بدن را به تولید بیشتر این هورمون تشویق کنند.

آقایانی که دارای سطح تستوسترون پایین هستند می‌توانند یکی از این موارد را امتحان کنند:


۱. زنجبیل
زنجبیل به افزایش سطح تستوسترون و بهبود باروری در مردان کمک می‌کند. انسان قرن‌ها از زنجبیل در پزشکی و آشپزی استفاده کرده است.

بررسی‌های جدید نشان داده اند که زنجبیل به بهبود باروری در مردان نیزکمک می‌کند. این گیاه می‌تواند سطح تستوسترون را افزایش دهد و همچنین به بهبود سلامت اسپرم مردان کمک می‌کند.


۲. انار
انار حاوی آنتی اکسیدان است که به حفظ سلامت قلب و کاهش استرس کمک می‌کند. به علاوه این میوه به افزایش سطح تستوسترون در مردان و زنان کمک می‌کند.

به علاوه به بهبود خلق و خو و فشار خون کمک می‌کند.


۳. صدف
هر وعده صدف، نسبت به سایر غذاها، حاوی زینک بیشتری است. زینک برای سلامت اسپرم و باروری بسیار مهم است. مردانی که دچار کمبود زینک شدید هستند، در معرض ابتلا به هیپوگونادیسم می‌باشند، که در این شرایط بدن تستوسترون کافی تولید نمی‌کند.

به علاوه این مرد‌ها ممکن است دچار ناتوانی جنسی یا تاخیر در بلوغ جنسی شوند. علاوه بر این انواع صدف ها، گوشت قرمز، گوشت پرندگان، لوبیا و آجیل‌ها نیز سرشار از زینک هستند.


۴. سبزیجات دارای برگ سبز

سبزیجاتی مانند اسفناج و کلم kale سرشار از منیزیم هستند. منیزیم یک ماده معدنی است که به افزایش سطح تستوسترون کمک می‌کند.

سایر منابع منیزیم عبارتند از:

لوبیا
عدس
آجیل‌ها
دانه‌ها
غلات سبوس دار.
۵. شیر‌های گیاهی غنی شده
شیر‌های گیاهی غنی شده منبع سالمی از ویتامین D. هستند. ویتامین D. یک ماده مغذی ضروری است که به افزایش سطح هورمون تستوسترون در بدن مردان کمک می‌کند.

گرچه قرار گرفتن در معرض نور خورشید یکی از بهترین روش‌ها برای دریافت ویتامین D. است، همه نمی‌توانند مدت زمان کافی در محیط باز و در هوای آفتابی باشند و سپری کردن مدت زمان زیاد در معرض نور خورشید توصیه نمی‌شود؛ بنابراین دریافت ویتامین D. از طریق تغذیه سالم بهترین روش دریافت این ویتامین است. بسیاری از شیر‌های گیاهی مانند شیر بادام و گیاه کتان حاوی ۲۵ درصد از ویتامین D. مورد نیاز روزانه افراد هستند.

همچنین بسیاری از تولید کنندگان مواد غذایی را با ویتامین D. غنی سازی می‌کنند، از جمله شیر و سایر محصولات لبنی، آب پرتقال و غلات.

۶. روغن زیتون کاملا خالص
روغن زیتون دارای خواص زیادی است، از جمله اینکه خطر بروز بیماری قلبی و سرطان را کاهش می‌دهد. این روغن سرشار از چربی تک غیر اشباع، ویتامین E. و آنتی اکسیدان است. به علاوه روغن زیتون خالص سلامت باروری را در مردان بهبود می‌بخشد.

اعتقاد بر این است که روغن زیتون سطح تستوسترون سروم را در مردان بزرگسال بهبود می‌بخشد. به علاوه این روغن به افزایش هورمون لوتئین کننده یا جسم زرد مک می‌کند؛ که سلول‌ها را در بیضه‌ها برای تولید تستوسترون تحریک می‌کند.

۷. پیاز
پیاز دارای خواص زیادی است، از محافظت از قلب گرفته تا کم کردن دور کمر. پیاز منبع خوبی از مواد مغذی و آنتی اکسیدان است. به علاوه اعتقاد بر این است که پیاز می‌تواند به افزایش سطح تستوسترون نیز کمک کند.
۸. چربی ماهی و روغن ماهی
چربی ماهی مفید است چرا که سرشار از اسید‌های چرب امگا ۳ می‌باشد. افراد با دریافت روغن ماهی یا مکمل‌های امگا ۳ می‌توانند سطح اسید چرب خود را بهبود بخشند.

روغن ماهی با بهبود اسید‌های چرب در بدن می‌تواند کیفیت مایع منی و سطح تستوسترون را بهبود بخشد. برخی ماهی‌هایی که سرشار از اسید چرب امگا ۳ هستند، عبارتند از: شاه ماهی، ماهی خال خالی، ماهی آزاد، ساردین و قزل آلا


غذا‌هایی که خوردن آن‌ها ممنوع است
همانطور که برخی غذا‌ها به بهبود سطح تستوسترون کمک می‌کنند، برخی غذ اها نیز وجود دارند که لازم است از مصرف آن‌ها اجتناب کنید. به عنوان مثال غذا‌های فرآوری شده هیچ کمکی به سطح تستوسترون نمی‌کنند.

بسیاری از غذاهاو اسنک‌های فریز شده در گروه غذا‌های فرآوری شده قرار می‌گیرند. این غذا‌ها ارزش تغذیه‌ای خیلی کمی دارند و دارای کالری، نمک، قند و چربی بالایی هستند. غذا‌های فرآوری شده اغلب حاوی میزان بالای چربی‌های ترانس هستند که سطح تستوسترون را کاهش داده و عملکرد بیضه‌ها را مختل می‌کنند.

غذا‌های کنسرو شده و غذا‌هایی در بسته بندی‌های پلاستیکی نیز جز غذا‌های ممنوعه هستند. مواد شیمیایی که در بسته بندی‌های پلاستیکی به کار می‌روند، بر روی سطح تستوسترون تاثیر می‌گذارند.

زیاده روی در مصرف الکل نیز باروری خانم‌ها و آقایان را کاهش می‌دهد. مصرف زیاد الکل باعث کاهش تستوسترون و سایر هورمون‌های باروری می‌شود.


روش‌های دیگری برای افزایش هورمون تستوسترون
تغییر در سبک زندگی و رژیم غذایی و همچنین درمان‌های پزشکی به بهبود سطح تستوسترون کمک می‌کند. به علاوه مردان به روش‌های زیر نیز می‌توانند سطح هورمون تستوسترون خود را افزایش دهند:

کاهش وزن (اگر فرد اضافه وزن دارد)
ورزش منظم
تقویت عضلات از طریق تمرینات مقاومتی
خواب کافی
کاهش استرس  
کلام آخر
گرچه تستوسترون با افزایش سن به طور طبیعی کاهش پیدا می‌کند، اما با خوردن برخی غذا‌ها می‌توان از کاهش آن پیشگیری کرد. ورزش کردن و کاهش استرس نیز موثر خواهند بود.           منبع:سیمرغ

منبع: پارسینه

کلیدواژه: تستوسترون هورمون مردانه تغذیه پارسی خبر افزایش سطح تستوسترون هورمون تستوسترون روغن زیتون ویتامین D روش ها غذا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۹۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین علت چاقی در ایران

به گزارش خبرآنلاین، منصور رضایی متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی در برنامه ساختمان پزشکان رادیو جوان با اشاره به برخی باورهای غلط در حوزه تغذیه بیان کرد: متأسفانه امروزه شاهد گسترش باورهای غلطی در میان عموم مردم هستیم که آنها را در نوع تغذیه و سبد غذایی به انحراف می‌کشاند. به طور مثال؛ بسیاری بر این باورند که مصرف مداوم آناناس قوای جسمانی آنها را تقویت می‌کند در حالی که آناناس دارای ماده‌ای به نام بروملین است. بروملین یک آنزیم پروتئولیتیک است که به هضم پروتئین کمک می‌کنند. از بروملین در علم پزشکی استفاده می‌شود و بیشتر در راستای ترمیم زخم و بافت‌های آسیب دیده کاربرد دارد.

فارس در خبری نوشت:وی در ادامه ضمن تأکید بر تعادل در وزن افراد و استفاده از رژیم غذایی مناسب افزود: نخست باید تأکید کنم که این باور به کلی اشتباه است که برای کاهش وزن افراد چاق؛ پیشنهاد می‌شود تا از خوردن شام و برخی مواد غذایی خودداری کنند به زعم بنده این نوعی خودآزاری است و به هیچ عنوان در راستای کاهش وزن مؤثر نیست و آسیب‌های بسیاری را نیز دارد. به بیان دیگر، کسی با نخوردن لاغر نمی‌شود!

این متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی همچنین گفت: نخستین قدم در زمینه لاغری و تناسب اندام، ریشه‌یابی و یافتن علت چاقی در افراد است. بر اساس یافته‌های جامعه آماری؛ بزرگ‌ترین و مهم‌ترین علت چاقی در کشور ما مشکلات تیروئیدی است و تشخیص این مهم نیز بر عهده متخصص غدد است و نمی‌توان آن را به تمام افراد چاق تعمیم داد و بی‌شک این تشخیص نیز مستلزم انجام آزمایش‌های تخصصی و ویژه است تا بهترین روند درمان در دستور کار قرار گیرد.

رضایی در ادامه متذکر شد که وقتی فردی یکی از وعده‌های غذایی را حذف می‌کند، در وعده بعدی با اشتهایی مضاعف به غذا خوردن می‌پردازد که ضمن جلوگیری از لاغری به سیستم گوارش وی نیز آسیب می‌رساند؛ بنابراین هر فردی که قصد رژیم لاغری و کاهش وزن دارد باید چند نکته را مد نظر قرار دهد؛ نخست گرم کردن اتاق، بدان معنا که در فضای سرد غذا نخورد (افزایش میل و اشتها به خوردن)، دوم اینکه آهسته غذا را میل کند تا با این روش حس بیشتر خوردن را به خود القا کند و سوم اینکه غذاهای جویدنی را بیشتر در برنامه غذایی خود قرار دهد تا زودتر خسته و دست از غذا بکشد.

وی در ادامه سخنان خود چنین اظهار کرد که ضروری است تا افراد برای لاغری با متخصص غدد و تغذیه مشورت کنند تا ضمن بررسی مشکلات تیروئیدی و گوارشی مناسب‌ترین رژیم را برای فرد در نظر بگیرد. به طور کلی باید بگویم که این روند از چنان ظرافت و زوایایی برخوردار است که نوع تحرک، میزان تحرک و فعالیت روزانه، روش غذا خوردن، سبک زندگی و حتی نوع تنفس فرد نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد و برای تجویز رژیم حائز اهمیت ویژه‌ای است و این مهم را نیز در نظر داشته باشید که هیچ رژیمی در کوتاه‌مدت فرد را به نتیجه مطلوب نمی‌رساند پس از رژیم‌های کوتاه‌مدت پرهیز کنید که آسیب‌های بسیاری را به همراه دارند.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902312

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین علت چاقی در ایران
  • ظرفیت تولید آب شهرستان فردیس افزایش می‌یابد
  • از چند ماهگی به نوزاد ماست بدهیم ؟
  • کودکان زیادی بر اثر سو تغذیه در غزه جان باختند
  • تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور
  • بررسی و تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور
  • راهکارهای بهبود فضای بالکن
  • کودک از چه سنی می‌تواند ماست بخورد؟
  • بیش از یک تُن مواد غذایی غیربهداشتی کشف و جمع‌آوری شد
  • بیش از یک تن مواد غذایی غیرقابل مصرف در چناران نابود شد