Web Analytics Made Easy - Statcounter

جنبش النهضه تونس در واکنش به فراخوان‌های اخیر برای براندازی دولت و پارلمان، برخی از گروه‌های سیاسی مخالف را به تلاش برای تفرقه افکنی در تونسی‌ها و تحریک به شورش با هدف وقوع جنگ داخلی متهم کرد.

به گزارش ایسنا، عبدالکریم الهارونی، رئیس شورای جنبش النهضه در مصاحبه با رادیو "موزاییک" تونس با بیان اینکه هم این جنبش و هم دولت اقدامات خشونت آمیز را نخواهند پذیرفت، خواستار هوشیاری در مقابل این فراخوان‌ها شد که از خارج تغذیه می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت، برخی به دنبال بهره‌برداری از این دوره دشوار برای تحریک تونسی‌ها با عنوان "شورش گرسنگان" و براندازی نهادهای مشروع دولت از طریق سرمایه‌گذاری روی گرسنگی و فقر در کشور هستند اما مردم تونس وارد این دستورکارها نشده و از آن پیروی نخواهند کرد.

الهارونی ادامه داد، به منظور برقراری انسجام و توافق در پارلمان، جنبش النهضه خواستار تدوین منشور اخلاقی و سیاسی میان احزاب مختلف حاکم است.

این اظهارات پس از آن مطرح شد که فعالان تونسی در شبکه‌های اجتماعی برای براندازی دولت و انحلال پارلمان فراخوان‌هایی دادند و هزاران تونسی عریضه مردمی‌ای برای سلب رای اعتماد از پارلمان و مجازات نمایندگان عامل در فساد را امضا کردند.

تنها چند ساعت پس از طرح این عریضه روی صفحه مجازی "هماهنگی تحصن برکناری پاردو۲" در میان جنجال گسترده میان حامیان براندازی پارلمان و مخالفان این اقدام پیش از انتخابات پارلمانی در سال ۲۰۲۴، بیش از ۱۸ هزار تن آن را امضا کردند.

همزمان با این امر، پس از افشای معامله مشکوک که در آن وزیر صنعت و یکی از نمایندگان پارلمان دست داشتند، فراخوان‌ها برای براندازی دولت افزایش یافت. این درحالی است که نمایندگان و سیاستمداران می‌گویند، طرف‌های معینی پشت تحریک برای شورش عمومی علیه پارلمان و دولت آن هم از طریق ایجاد صفحات اجتماعی قرار دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تونس جنبش النهضه تونس فراخوان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۹۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشجوهای آمریکایی در معرض «سرکوب سازمان‌یافته» هستند

«مصطفی معین» وزیر علوم در دولت اصلاحات در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به سرکوب خشن جنبش دانشجویی در آمریکا توسط نیروهای نظامی و امنیتی این کشور، با بیان اینکه ️دانشگاه در کنار رسانه، سینما، اقتصاد و ساختار حکومت، از جمله نهادهای تحت نفوذ صهیونیست‌ها در آمریکا است اظهار کرد: تداوم اعتراض‌های دانشجویی توسط جوانان و دانشجویان آزاده آمریکایی از ملیت‌های مختلف -از جمله جهان سوم- علیه جنایات رژیم صهیونیستی، می‌تواند تاثیر زیادی بر افکار عمومی جامعه آمریکا بگذارد.

استاد پیشین دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه اعتراض‌ها در آمریکا حتی می‌تواند امنیت گروه‌های یهودی افراطی را در معرض خطر قرار بدهد، افزود: البته از طرف دیگر این اعتراض‌ها موجب شده تا دانشجوها، استادها و حتی مدیران دانشگاه‌ها به صورت سازمان‌یافته در معرض سرکوب و یا فشارهای سیاسی قرار بگیرند.

معین با بیان اینکه حمایت تمام‌قد دولت آمریکا از رژیم صهیونیستی منجر به تخریب وجهه بین‌المللی و داخلی آمریکا شده است، گفت: ️صهیونیست‌ها رسوخ عمیقی در ساختار حکومتی آمریکا اعم از مجلس و دولت و دستگاه قضایی دارند و در مقابل، رژیم نامشروع و اشغالگر صهیونیستی هم نماینده و حافظ منافع آمریکا و غرب در منطقه راهبردی و نفت‌خیز خاورمیانه است؛ به خاطر این نقش راهبردی رژیم اشغالگر به تکنولوژی و سلاح‌های پیشرفته، تجهیز شده است.

اعتراض دانشجویان به جنایات صهیونیست‌ها می‌تواند به افکار عمومی جوامع جهت بدهد

وزیر علوم در دولت اصلاحات با اشاره به زمینه‌های شکل‌گیری جنبش دانشجویی در آمریکا گفت: در جوامعی که اختلاف‌های طبقاتی، تبعیض و نابرابری در آن‌ها شدید و ساختار، استبدادی و بدون تشکل‌ها و احزاب و رسانه‌های آزاد است، همواره احتمال بروز جنبش‌های عدالت‌طلبانه و ضد دیکتاتوری از سوی دانشجویان وجود دارد که نمونه‌های اعتراضی آن را می‌توانیم اکنون در آمریکا، آلمان و فرانسه و همچنین در برخی کشورهای اسلامی ببینیم.

معین همچنین با اشاره به اهمیت و تاثیر جنبش جهانی دانشجویی علیه رژیم صهیونیستی، اظهار کرد: به طور کلی ️در دنیا و همچنین در کشور خودمان، نهاد دانشگاه و دانشجویان در مقایسه با سیاسیون یا سرمایه‌داران بخش خصوصی، از اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی بالاتر و در نتیجه تاثیرگذاری بیشتری در یک جامعه برخوردار هستند و اعتراض آن‌ها نسبت به جنایات صهیونیست‌های نژادپرست و تجاوزگر می‌تواند به افکار عمومی جوامع جهت بدهد و به تغییر سیاست‌های دولت‌ها و حتی تغییر آن‌ها منجر شود.

کد خبر 6093665 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • دانشجوهای آمریکایی در معرض «سرکوب سازمان‌یافته» هستند
  • شهروندان تونسی و لبنانی در حمایت از غزه به خیابان‌ها آمدند
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • ادعای کره جنوبی درباره ارتباط کره شمالی و جنبش حماس
  • آشتی داخلی، محور نشست فتح و حماس در پکن
  • حمایت دانشجویان دانشگاه آزاد گنبدکاووس از جنبش ضدصهیونیستی دانشگاه‌های آمریکا و اروپا
  • جلائی‌پور، استاد دانشگاه: برای عملیات «وعدهٔ صادق» به قدر کافی پیوست‌های دیپلماتیک و مربوط به سیاست داخلی و اقتصاد تمهید و عملیاتی نشده/ به جای انسجام داخلی و افزایش همبستگی ملی و رضایت عمومی شهروندان، شاهد تجدید طرح گشت ارشاد بوده‌ایم
  • حمایت دانشجویان دانشگاه آزاد گنبدکاووس از جنبش ضدصهیونیستی دانشگاه‌های آمریکا و اروپا +فیلم
  • دانشجویان آزادشهر همصدا با جنبش ضد صهیونیستی دانشگاه‌های آمریکا+ فیلم
  • شکست یک جنبش بزرگ با توطئه‌های رنگارنگ داخلی و خارجی