Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@04:09:29 GMT

چاپخانه‌ای که روزانه ۱۰۰هزار ماسک تولید می‌کند

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۴۲۰۱۷

چاپخانه‌ای که روزانه ۱۰۰هزار ماسک تولید می‌کند

مدیرکل دفتر چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از چاپخانه‌ای که محل تولید روزانه ۱۰۰هزار ماسک بهداشتی است بازدید کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مهرزاد دانش در ابتدای این برنامه، ضمن ابراز خرسندی از توجه ویژه مدیران و کارکنان این چاپخانه به موضوع کرونا و لزوم اقدامات پیشگیرانه در مقابله با آن، هدف از حضور خود و همکارانش را تقدیر از تلاش روزآمد این مجموعه در درک مقتضیات جامعه دانست و گفت: تغییر موقت خط تولید از محصولات چاپی (کیسه‌های غیربافتی) به تولید ماسک‌های بهداشتی، در واقع سه پیامد مثبت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نخست همان کارکرد بهداشتی‌اش برای گروه‌های درمانی و شهروندان جامعه است، دوم، رونق تولید داخلی بر اساس ضروریات اجتماعی روز است که به نوعی با شعاری هم که برای امسال معرفی شده است تناسب دارد، و سوم، جلوگیری از رکود و تعطیلی شغلی برای کارگران و کارکنان مجموعه است که در این دوران ملتهب معیشتی، اجتماعی و اقتصادی نکته بسیار مهمی است.

او در ادامه افزود: البته بسیاری از واحدهای کوچک و بزرگ چاپی دیگر نیز ضمن رعایت دقیق دستورالعمل‌های بهداشتی، در تولید محصولات چاپی ضروری جامعه، به ویژه چاپ و بسته‌بندی اقلام دارویی، خوراکی و بهداشتی/پزشکی، مسئولیت‌پذیری اجتماعی شایان توجهی بروز داده‌اند که در جای خود تحسین و تقدیر فراوان می‌طلبد.

مدیرکل چاپ و نشر با اشاره به برخی خسارت‌های ناشی از دوران قرنطینه و فاصله‌گذاری اجتماعی در مشاغل مختلف از جمله حوزه چاپ و نشر، یادآوری کرد که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با تشکیل جلسات کارشناسی متعدد، رایزنی با حوزه‌های صنفی از راه‌های مختلف، و ارسال گزارش به مقامات مسئول در این رابطه، درصدد ارزیابی برآوردها و شیوه‌های مقتضی بوده است که برخی نتایجش روزهای گذشته با اعلام فراخوان ثبت اطلاعات صاحبان کسب و کارهای فرهنگ، هنر و رسانه متضرر از کرونا توسط وزارت فرهنگ مشخص شده است. 

در ادامه، فرید صلاحی، مدیر چاپخانه صلاحی به سابقه کاری این واحد اشاره و بیان کرد: این چاپخانه پیش از شیوع ویروس کرونا، به تولید ساک‌های دستی و تبلیغاتی بی‌بافت (Non Woven) متناسب با حفظ محیط زیست مشغول بود، اما با گسترش این ویروس و ضرورت تولید ماسک‌های بهداشتی، از همین ابتدای سال جاری، خط تولید این چاپخانه تغییر کرد و تولید ماسک‌های سه‌لایه بهداشتی آغاز شد.

او افزود: البته دستگاه‌های مجموعه ما برای تولید ساک‌های تبلیغاتی بزرگ طراحی شده است و نمی‌توانستیم ماسک‌های کوچک را به تولید برسانیم؛ بنابراین با آزمون و خطا پیش رفتیم تا توانستیم پس از مدتی کوتاه به هدف‌مان که تولید ماسک سه‌لایه بهداشتی است دست یابیم.

 او با اشاره به تغییر و تحول در دستگاه تولید ساک‌های تبلیغاتی بیان کرد: ما با بیرون آوردن یک‌سوم دستگاه از خط اصلی، توانستیم خط تولید ماسک را راه‌اندازی کنیم. در این مدت کوتاه توانستیم مجوزهای لازم را از وزارت بهداشت کسب کنیم. نمونه کارهای تولیدی ما دارای استانداردهای لازم هست و حتی از نمونه‌های وارداتی آن نیز با کیفیت‌تر است.

صلاحی با بیان این‌که این ماسک‌ها تاکنون در محل‌های مختلفی نظیر بیمارستان‌ها، نقاط محروم کشور، برخی از واحدهای صنفی متقاضی و نیز مصارف عمومی در متروها و دیگر مکان‌های عمومی عرضه شده‌اند، گفت: واحدهای تولیدی در ایران در سالی که به جهش تولید نامگذاری شده است، نیازمند حمایت دولتمردان برای تسهیل امور تجاری هستند. خوشبختانه تولیدات ما قابلیت صادرات دارند و با حمایت مسئولان می‌توانیم به صادرات محصولات بپردازیم.

او ادامه داد: خوشبختانه برخلاف بسیاری از واحدهای تولیدی که در ایام کرونا مجبور به تعطیلی شدند یا با نیروهای کمتری به کار ادامه دادند، این واحد تولیدی توانست با حفظ پرسنل به فعالیت خود ادامه دهد و حتی برای تولید بیشتر ماسک شیفت‌های شبانه نیز برقرار شد.

در ادامه این دیدار، برخی از موانع تقویت توان و ظرفیت تولید و صادرات محصولات چاپی مرور شد تا با استفاده از راهکارهای حقوقی و اداری موجود، نسبت به رفع آن‌ها اقدام شود. در پایان نیز بازدید از کارگاه تولید ماسک انجام شد و مدیران دفتر چاپ و نشر در جریان جزئیات این فرایند و مراحل آن قرار گرفتند.

در این بازدید، علی‌اکبر ابراهیمی و مجید سامی معاونان دفتر چاپ و نشر، و محسن شمس کارشناس چاپ این دفتر نیز حضور داشتند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس چاپخانه ماسك وزارت فرهنگ تولید ماسک چاپ و نشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۲۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سریال «سلمان فارسی» ۱۴۰۵ به پخش می‌رسد

به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سیما، در ابتدا جبلی در کنار داود میرباقری (کارگردان) ، برمهانی (معاون سیما) و حسین طاهری (تهیه‌کننده) و گروه همراه به تماشای سکانس‌هایی از پروژه نشستند و بخش هایی از سریال در حضور وی تصویربرداری شد. در ادامه میرباقری و طاهری، رئیس سازمان صداوسیما را در جریان روند تولید سریال قرار دادند و توضیحاتی درباره لوکیشن آتشکده ماربین ارائه کردند.

بیشتر بخوانید: کدام بازیگران سینما در نقش معلم ظاهر شدند؟

انوش معظمی، امیررضا دلاوری، فرخ نعمتی و حسام منظور از جمله بازیگرانی بودند که در لوکیشن آتشکده ماربین حضور داشتند و مقابل دوربین رفتند.

سکانسی که در بازدید جبلی تصویربرداری شد، مربوط به بازی انوش معظمی و حضور هنروران بسیاری بود که در کنار این بازیگر قرار داشتند.

جبلی در حاشیه بازدید از پشت صحنه این سریال گفت: ما در سازمان صداوسیما تمام هم و غم و تلاشمان این است که نیازهای این مجموعه فاخر و تاریخی و جریان ساز تامین شود. خوشبختانه مراحل تولید اعم از تهیه و تامین زیرساخت ها و ساخت و سازها و یا تامین مراحل مختلف تولید طبق برنامه پیش می رود.

وی ادامه داد: امسال یکی از سخت ترین سال‌های تولید سریال در طول این هفت سال است که تولید این سریال آغاز شده است. می توانم بگویم امسال یک سال سرنوشت ساز است. لذا وظیفه ما در سازمان صداوسیماست که از همه ظرفیت ها و اختیاراتمان استفاده کنیم تا این مجموعه طبق برنامه ریزی پیش برود. چون استاد میرباقری و همکارانشان با جدیت مثال زدنی کار را پیش می برند. در سرمای زمستان و در مناطق پربرف و در گرمای تابستان زیر آفتاب کار را با دقت و وسواس و حساسیت کار را دنبال می کنند. امیدوارم ما و همکارانمان در سازمان و به خصوص سیمافیلم هم بتوانیم همچون گذشته در خدمتشان باشیم.

در ادامه میرباقری درباره روند تولید سریال افزود: فصل تولد سلمان را گرفته ایم و این روزها کار ادامه دارد. در اصل سکانس ها مربوط به بودخشان (پدر سلمان)، فرماندار جی است که در آتشکده ماربین مقابل دوربین می رود.

وی در پاسخ به این سوال که کار چه زمانی به پایان خواهد رسید هم گفت: ما طبق برنامه پیش می رویم؛ تدوین هم در حال انجام است و تلاشمان می‌کنیم سریال را سال ۱۴۰۵ به پخش برسانیم.

اینجا یک دانشگاه عظیم است

حسین طاهری هم درباره تولید سریال گفت: سلمان فارسی یکی از مجموعه های بزرگ صداوسیماست که در تولید آن هم نگاه مدیران و هم نگاه ما به آینده و نسل های بعدی است. اینجا یک دانشگاه عظیم است که نسل ها را برای صنعت فیلمسازی رشد می دهد.

وی ادامه داد: در معماری مجموعه تلاش شد تا یک کار جدی از ایران باستان را به جا بگذاریم. دوره ای که مغفول مانده بود اما با همت دکتر جبلی این بستر ایجاد شد.

جبلی در انتها به تماشای راش هایی از سریال نشست و با طاهری، میرباقری و احمدجو درباره قصه و بخش های مختلف این سریال گفت‌وگو کرد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229250 برچسب‌ها سریال

دیگر خبرها

  • سریال «سلمان فارسی» ۱۴۰۵ به پخش می‌رسد
  • روایت تکان‌دهنده یونیسف از گورستان‌های کودکان غزه
  • ملاقات آی شو اسپید با ری میستریو و گرفتن ماسک ویژه از اسطوره WWE / فیلم
  • کاهش ۱۰۰ بشکه ای تولید روزانه نفت اوپک
  • معرفی ۴ ماسک معجزه آسا برای مو با تخم مرغ + طرز تهیه
  • سهام تسلا به دلیل شایعات مربوط به قرارداد چین افزایش یافت
  • ثروت ایلان ماسک روی دور افزایش افتاد
  • افزایش تولید روزانه ۸۰ هزار بشکه نفت در نفت و گاز گچساران
  • زنده گیری روزانه ۵۰ سگ بی‌صاحب در تهران
  • وزیر نفت: ۵۰ درصد از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت است