Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@20:09:55 GMT

گردشگری خلخال مورد غفلت قرار گرفته است

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۴۳۸۱۵

گردشگری خلخال مورد غفلت قرار گرفته است

به گزارش ایرنا ،حجت‌الاسلام کریم اسدی روز سه‌شنبه در جلسه نقد و بررسی مسائل و مشکلات حوزه گردشگری خلخال افزود: برغم وجود ظرفیت‌های خدادادی راوان در بحث گردشگری در این منطقه بی‌توجهی به زیرساخت‌های مورد نیاز توسعه صنعت گردشگری موجب عدم استفاده از این ظرفیت در خلخال شده است.

او گفت: راه پیشرفت و توسعه اقتصادی در شهرستان خلخال با توجه به آلودگی‌های ناشی از فعالیت‌های صنعتی توجه به صنعت نیست و تنها راهکار مهم برای توسعه این شهرستان توجه لازم به رونق بخش گردشگری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهارداشت: آب و هوای متنوع و ییلاقی و طبیعت بی‌نظیر و بکر از جمله مولفه‌های بی نظیر بخش گردشگری خلخال است که همواره زبانزد خاص و عام است.

او با تاکید بر لزوم استفاده از این ظرفیت‌ها در راستای ایجاد رونق اقتصادی، توسعه اشتغال جوانان گفت: مردم منطقه نیز علاقه‌مند و خواستار استفاده از این ظرفیت‌ها در راستای رونق اشتغال و اقتصاد در شهرستان هستند و انتظار می‌رود با توسعه اقدامات در این حوزه بخشی از مشکلات اشتغال برطرف شود.

امام جمعه خلخال همچنین با اشاره به آغاز سرمایه‌گذاری در منطقه نمونه گردشگری ازناو خلخال خواستار ایجاد زیرساخت‌های لازم در این منطقه شد و افزود: امیدواریم در این زمینه اقدامات لازم انجام و زمینه برای رونق هر چه بیشتر گردشگری در منطقه ازناو فراهم آید.

 فرماندار خلخال نیز در این جلسه با اشاره به قابلیت‌های شهرستان خلخال برای رونق صنعت گردشگری گفت: همجواری با استان گیلان و وجود چند منطقه نمونه گردشگری در شهرستان زمینه برای حضور گردشگران بی‌شمار را در شهرستان فراهم کرده است.

فریدون بابایی افزود:‌ با توجه به موقعیت شهرستان خلخال زمینه بهره‌برداری از این ظرفیت برای توسعه اقتصادی وجود دارد ولی این مناطق نیازمند ایجاد زیرساخت‌هاست که انتظار می‌رود میراث فرهنگی به عنوان متولی در این زمینه اقدام کند.

فرماندار خلخال گفت: تاکنون ۸۰ درصد از مصوبات جلسات کارگروه گردشگری این شهرستان عملی نشده و گردشگری این منطقه مورد غفلت واقع شده است.

او اظهارداشت: انتظار از مسوولان اداره کل میراث فرهنگی ،صنایع دستی وگردشگری استان اردبیل داشتن برنامه مدون برای توسعه گردشگری این منطقه همراه با توزیع متوازن امکانات و اعتبارات گردشگری در همه مناطق و شهرستان‌های استان اردبیل است.

او گفت: فقدان زیرساخت‌های لازم گرشگری در این شهرستان موجب به چالش کشیده شدن افکار عمومی و اعتراض مردم منطقه به نوع و نحوه هزینه کرد اعتبارات ملی از سوی اداره کل میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری استان شده است.

او بیان‌کرد: برغم اینکه افزایش ورودی گردشگر در خلخال اتفاق افتاده ولی بدون داشتن زیرساخت‌های گردشگری نمی‌توان به توسعه صنعت گردشگری در این منطقه امیدوار شد.

فرماندار خلخال با قدردانی از عملکرد میراث فرهنگی استان در تجهیز و راه‌اندازی موزه باستان‌شناسی خلخال در سال گذشته افزود: وجود آثار متعدد موجود در حوزه میراث فرهنگی در این شهرستان توجه ویژه به این حوزه را می‌طلبد که این امر می‌تواند در هدفمند کردن گردشگری شهرستان نیز مفید باشد.

بابایی با اشاره به فعالیت‌ها در حوزه صنایع دستی اظهارداشت: برخی از رشته‌های صنایع دستی و ظرفیت‌های موجود از جمله جاجیم‌بافی در کشور زبانزد است که رونق این صنایع نیازمند حمایت بوده تا در سطح ملی و حتی بازارهای بین‌المللی عرضه شوند.

او با قدردانی از ساماندهی ساختمان نمایشگاه صنایع دستی در سال گذشته توسط میراث فرهنگی گفت: حمایت از فعالان صنایع دستی و صنعتگران در این حوزه نقش مهمی در رونق تولیدات این حوزه و معرفی آنها در سطح ملی و جهانی خواهد داشت.

فرماندار  خلخال تدوین طرح جامع گردشگری شهرستان را برای تعیین مسیر توسعه خلخال ضروری دانست و افزود: برخی از روستاهای هدف گردشگری نیازمند ایجاد جاده گردشگری هستند و ما اقدامات اولیه را در این خصوص انجام داده‌ایم.

شهرستان خلخال در جنوب اردبیل قرار دارد.

جاده جنگلی خلخال - اسالم ، مناطق نمونه گردشگری الماس ، چشمه ازناو ، چشمه میرعادل بولاغی اندبیل ، امامزاده عبدالله کلور ، جاده زیبای خلخال به شاهرود ، آبشار نره‌گر روستای هدف گردشگری اسبو ، آبشار سفیداب روستای لرد ، آبشار سجن بخش شاهرود ، آبگرم روستای تیل ، روستاهای هدف گردشگری کزج ، نمهیل ، برندق و خمس ، قلعه کیلوان ، کاروانسرای چنارلق ، کاروانسرای شاه‌عباسی ، پل تاریخی پردیس و بنای چهار گوش همراه با جاذبه‌های طبیعی و تاریخی خلخال را به یکی از شهرستان‌های گردشگرپذیر استان اردبیل و کشور تبدیل کرده است.
 

برچسب‌ها ریاست سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری خلخال جهانگردی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ریاست سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری خلخال جهانگردی ریاست سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری خلخال جهانگردی شهرستان خلخال گردشگری خلخال میراث فرهنگی صنایع دستی ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۳۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است

ایسنا/اصفهان فرماندار نایین گفت: گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت و یکی از پیشران‌های اصلی توسعه شهرستان نایین است.

محمد کریمی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار ‌کرد: با جدیت پیگیر توسعه گردشگری و تکمیل زیرساخت‌های آن در شهرستان نایین هستیم زیرا موضوع گردشگری با توجه به ظرفیت‌ها و ویژگی‌های تاریخی و فرهنگی شهرستان به‌عنوان اولین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: تمام تلاش ما در مجموعه اداری شهرستان حمایت از سرمایه‌گذاران در حوزه گردشگری و صنایع دستی و تسهیل امور برای رفع مشکلات حوزه گردشگری و میراث فرهنگی است.

فرماندار نایین افزود: بر همین مبنا جلسات کمیته تخصصی میراث فرهنگی با فواصل زمانی معین برگزار و در این جلسات به صورت مصداقی با حضور مدیران مربوطه و بعضاً شخص سرمایه‌گذار موضوعات و درخواست‌های این حوزه مورد بررسی و تصمیماتی در این راستا اتخاذ می‌شود که امیدواریم بتوانیم به‌عنوان خدمتگزار مردم، زمینه ایجاد سرمایه‌گذاری و به تبع آن ایجاد اشتغال و توسعه شهرستان را در مبحث مهم گردشگری پیگیری کنیم.

کریمی با اشاره به برگزاری منظم جلسات این کمیته تخصصی گفت: بسیاری از مشکلات و مسائل این حوزه که بعضاً چند سال متوقف بود با ارائه راهکار و تعامل بین دستگاهی و همکاری مدیران شهرستان مرتفع شد و شاهد اقدامات خوبی در حوزه مرمت آثار تاریخی، تسریع در صدور مجوزها و ایجاد واحدهای بوم‌گردی و گردشگری و پیگیری ثبت آثار ملموس و میراث ناملموس فرهنگی بودیم که با مجموع این اقدامات، حوزه گردشگری و میراث فرهنگی را به عنوان یکی از پیشران‌های اصلی توسعه شهرستان تقویت کرده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: ساماندهی بافت تاریخی نایین خصوصاً محوطه پیرامونی نارین قلعه، بررسی مسائل و مشکلات مجموعه‌های بوم‌گردی و گردشگری در شهرستان، بررسی نحوه معرفی جاذبه‌های گردشگری در ورودی‌های شهر نایین و جذب مسافران عبوری، احیای مغازه‌های بازار تاریخی نایین از مسائل و مشکلات حوزه میراث فرهنگی و گردشگری در نایین است که نیاز به بررسی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جشنواره «چومچه خاتون» در کوثر برگزار می‌شود
  • جشنواره چومچه خاتون در شهرستان کوثر برگزار می‌شود
  • راه‌‌اندازی آنلاین‌شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در طبس
  • راه اندازی آنلاین شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در شهرستان طبس
  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است