Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-02@03:21:25 GMT

خانه نشینی ۱۷هزار کارگر

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۴۴۳۶۶

خانه نشینی ۱۷هزار کارگر

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خراسان، با این که در اولویت سلامت مردم  بر تمام  امور دیگر هیچ شکی نیست و تصمیم بر تعطیلی  رستوران‌ها و باغ ‌تالارها  تصمیمی  کارشناسی شده و در جهت مهار و پیشگیری  بیماری کروناست اما از سوی دیگر ضرورت اقدامات حمایتی برای افرادی که بیکار شدند یا آسیب‌های جدی مالی از این بحران دیدند، بر کسی پوشیده نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق آمار رئیس اتاق اصناف طرقبه شاندیز در بحران کرونا 15 تا 17 هزار نفر از  اصناف این شهرستان بیکار شدند که 10 هزار نفر  در صنف رستوران و باغ تالار هستند.

وعده بیمه بیکاری محقق نشد

 رئیس اتحادیه رستوران‌داران   و تالارداران طرقبه شاندیز  با اشاره به این‌که همچنان بعد از گذشت دو ماه کلیه رستوران‌ها و کافه‌ها در سطح این شهرستان تعطیل هستند، می گوید:به‌تازگی مجوز ارائه غذای بیرون‌بر به رستوران‌ها داده شده است؛ اما این اقدام دردی را از ما دوا نمی‌کند. بلبل عنبران  تاکید کرد: بیشتر همکاران ما در آستانه ورشکستگی هستند. اگر هر چه زودتر از سوی دولت به اصناف این شهرستان به ویژه به صنف رستوران‌داران و باغ تالارها کمکی نشود، قطع به یقین شاهد جمع‌آوری بسیاری از رستوران‌ها ، تالارها و کافه‌های موجود در این شهرستان طی یک تا دوماه آینده خواهیم بود  و کالاهای انبار شده نیز در آستانه فاسد شدن است .بلبل عنبران تصریح کرد:طبق قراری که بین ما و اداره کار شهرستان گذاشته شد، تصمیم گرفته شد با پرداخت حق بیمه پرسنل در پایان اسفند ماه سال گذشته به تمام کارگران بیکار شده بیمه بیکاری پرداخت شود اما تا الان خبری ازپرداخت بیمه بیکاری نیست و کارگران ما برای تامین مخارج زندگی خود با مشکل روبه‌رو هستند.

25 میلیارد تومان خسارت روزانه

همچنین حسینی، فرماندار طرقبه شاندیز،   با بیان این‌که در شهرستان طرقبه شاندیز پنج هزار واحد صنفی فعال است، خاطر نشان کرد: این واحدهای صنفی برای 25 هزار نفر ایجاد اشتغال کرده بودند.وی افزود: در جلسه‌ای که  با حضور مسئولان برگزار کردیم،  از جمله  مصوبات جلسه بخشودگی مالیات بر مشاغل اصناف بود؛ در این جلسه رئیس اداره مالیات طرقبه شاندیز قول مساعد داد تا سرانه مالیات را در این شهرستان کاهش دهد. همچنین قرار شد اتحادیه املاک طی جلسه‌ای که با مالکان واحدهای صنفی برگزار خواهد کرد، از موجران تقاضای بخشیدن تمام یا بخشی از مبلغ اجاره‌بها را داشته باشد تا همه یا قسمتی از مبلغ اجاره‌بها در ایام تعطیلی واحدهای صنفی به مستاجران بخشیده شود یا در خصوص وصول آن صبر کنند. وی در ادامه سخنانش به بخشودگی مالیات سه ماهه اصناف شهرستان از سوی اداره مالیات اشاره کرد و عملیاتی شدن تمام این وعده‌ها را منوط به پیگیری‌های لازم از طرف مسئولان ذی‌ربط دانست و افزود: طی تماسی که با  استاندار  و رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد داشتیم ،نظرات بر این اساس بود که باتوجه به این‌که در سطح رستوران‌ها امکان رعایت تمامی موارد پروتکل‌های بهداشتی نیست و امکان اوج‌گیری دوباره بیماری کرونا با بازگشایی این رستوران‌ها دور از انتظار نیست، تا اطلاع ثانوی همچنان رستوران‌ها تعطیل خواهند بود.حسینی  گفت : از بابت تعطیلی رستوران‌ها وباغ تالارها روزانه 25 میلیارد تومان به صنف رستوران‌داران و باغ‌تالارهای ما در این شهرستان خسارت وارد می شود.  وی درباره شکایت اصناف از بانک‌ها مبنی بر پرداخت نشدن مبالغ وام‌ها از سوی بانک‌ها تصریح کرد : این موارد باید به صورت موردی و خاص بیان شود که کدام بانک به تعهدات خود عمل نکرده است تا هم ما در فرمانداری شهرستان و هم رئیس دادگستری پیگیر تحقق مطالبات آن‌ها باشیم . وی گفت: خوشبختانه استاندار  طی تماس‌های تلفنی در جریان شرایط ویژه اصناف این شهرستان قرار گرفتند و اعلام آمادگی کردند ازسوی استان کمک‌های لازم در این زمینه هر چه زودتر محقق شود.

ورشکستگی در صورت تحقق نیافتن بسته‌های حمایتی دولت

نمکیان رئیس اتاق اصناف طرقبه شاندیز با بیان این که در مجموع 25 هزار واحد صنفی دراین شهرستان مشغول به اشتغال‌زایی بودند، خاطر نشان کرد : متاسفانه حدود 15 تا 17 هزار نفر با تعطیلی این واحد‌های صنفی بیکار شدند و لازم است اشاره شود که حدود 10 هزار نفر از این افراد بیکار شده در حوزه رستوران‌ها و باغ‌تالارها مشغول فعالیت بودند . وی تاکید کرد:تاکنون در زمینه کمک به اصناف هیچ اقدامی انجام نگرفته است . نمکیان متذکر شد: متاسفانه تاکنون هیچ کدام از کارگرهایی که بیکار شده‌اند،از بیمه بیکاری استفاده نکرده‌اند؛ در حالی که طبق آمار  بیش از یک‌هزار نفر برای دریافت بیمه بیکاری ثبت‌نام کرده‌اند.مسئول روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان نیز، درباره پرداخت نشدن بیمه بیکاری به کارگران بیکار شده به علت کرونا گفت:کارگران بیکار شده از کار به علت شیوع کرونا، درخواست پرداخت بیمه‌ بیکاری را داده‌اند اما هنوز پرداختی در این خصوص انجام نشده است زیرا پرداخت بیمه بیکاری از تهران به صورت مستقیم و متمرکز انجام می‌شود و هنوز در این زمینه اقدامی نشده است و انجام آن در دست استان نیست .

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کارگر بیمه بیکاری ورشکستگی رستوران داران تالارداران بسته های حمایتی دولت طرقبه شاندیز رستوران ها بیمه بیکاری باغ تالارها بیکار شده هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۴۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳ میلیون و۷۰۰ هزار کارگر بیمه‌شده زن هستند

امتداد - وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی با اشاره به نقش موثری بانوان در امر مشارکت، رشد و تولید و تعلیم و تربیت، گفت: از ۱۶ میلیون و ۱۹۱ هزار نفر بیمه شده تامین اجتماعی در بخش کارگری، نزدیک به ۳ میلیون و ۷۹۵ هزار نفر کارگر زن هستند.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، سید صولت مرتضوی در مراسم تجلیل از بانوان عرصه کار و تولید و واحدهای تولیدی دوستدار خانواده اظهار کرد: زن در فرهنگ و تمدن اسلامی و در احکام و آموزه های دینی از جایگاه و منزلت بالایی برخوردار است و بر همین اساس امروز بانوان ما در عرصه های مختلف رشد و تولید و تعلیم و تربیت و اثرگذاری بر جامعه خوش درخشیدند.

وی با اشاره به آمار زنان بیمه شده در حوزه کار گفت: براساس آمارها از ۱۶ میلیون و۱۹۱ هزار نفر بیمه شده تامین اجتماعی در بخش کارگری حدود  ۳ میلیون و ۷۹۵ هزار نفر کارگر زن هستند که در دانشگاه‌ها، آموزش و پرورش، و بهداشت و درمان به عنوان سرآمدترین معلمان و اساتید و پرستاران به شمار می روند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بازدید از یکی از شرکتهای قطعه سازی خودرو با بیان اینکه کار و تولید، ثبات و شرف و عزت و اقتدار برای انسان است و بستر بالندگی انسان را فراهم می‌کند، تصریح کرد: به لحاظ حضور گسترده بانوان در این مجموعه کارگاهی خرسندیم. بالغ بر ۵۰۰۰ نفر در این مجموعه تربیت شدند که بیش از نیمی از آنها بانوان هستند. بانوان در این کارخانه در حوزه‌های مختلف تحقیق و پژوهش، نوآوری و شکوفایی، طراحی و مهندسی و تولید خدمت می کنند.

وی گفت: بر اساس اصول ۴۳ و ۴۳ قانون اساسی، اقتصاد ما به سه دسته دولتی خصوصی و تعاونی تقسیم می شود. دایره شمول اقتصاد دولتی آن بخش از اقتصاد است که صرفاً به اقتدار و امنیت ملی ما برمی‌گردد، مابقی اقتصاد باید در دست زنان و مردان سخت کوشی باشد که هنر تولید و ایجاد اشتغال دارند و این دو بخش دیگر، اقتصاد خصوصی و تعاونی تعریف می شود.

به گفته وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از منظر قانون اساسی و سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری باید بیش از ۸۰ درصد اقتصاد کشور در دست توانمند بخش خصوصی باشد و امروز نمونه بارزی از توفیق بخش خصوصی را شاهد بودیم.

مرتضوی با بیان اینکه جهش با رشد متفاوت است اظهار کرد: جهش یعنی حرکت زائد الوصف و اقدام خارق العاده و در سال ۱۴۰۳ باید جهش و پرش کنیم و این جهش نیاز به کوشش و در وهله اول تلاش دولت دارد.

وی ادامه داد: به عنوان کارگزاران نظام باید کوشش کنیم بستر جهش را با مشارکت مردم فراهم کنیم و راه آن مانع زدایی و رفع موانع تولید جلوگیری از مداخلات بی‌منای ادارات در حوزه تولید است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درعین حال تصریح کرد: اگر می‌خواهیم فرمان مقام معظم رهبری به نحو شایسته محقق شود، اول باید از دولت شروع کنیم. ما به عنوان کارگزاران دولت این آمادگی را داریم که دستان پرتوان کارگران و کارفرمایان را در این امر بفشاریم. مساله بعدی مشارکت مردم است. قطعاً جهش بدون مشارکت مردم محقق نخواهد شد و اگر ما جهش تولید را به عهده مردم بسپاریم، دامنه اطلاعات کارگزاران به برخی از تخلفات و یا احیاناً مفاسد اقتصادی بیشتر می‌شود.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • شهرک صنفی در رزن احداث می‌شود
  • بیش از ۴ هزار کارگر قمی در انتظار بیمه
  • کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود
  • دستگیری عاملان تیراندازی در زابل
  • دو هزار کارگر ساختمانی در میاندوآب بیمه ندارند
  • وجود ۶۰ هزار کارگر بیمه‌شده در شهرستان رفسنجان
  • همزمان با هفته کارگر از کارگران نمونه خلیل‌آباد تجلیل به عمل آمد
  • ۱۲۵ هزار کارگر در استان اردبیل تحت پوشش بیمه اجباری هستند
  • انحصار فروش بلیت های قطار در اختیار ۳ اپلیکیشن؛ تمام آژانس های مسافرتی بیکار می شوند؟
  • بیش از ۳ میلیون و۷۰۰ هزار کارگر بیمه‌شده زن هستند