Web Analytics Made Easy - Statcounter

۱۷ تشکل دانشجویی واحد‌های دانشگاه آزاد کشور در نامه‌ای به طهرانچی در خصوص شهریه کلاس‌های مجازی و مابه التفاوت آن به کلاس‌های حضوری نکاتی را مطرح کردند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ۱۷ تشکل دانشجویی واحدهای دانشگاه آزاد کشور در نامه‌ای به محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد نامه‌ای ارسال کردند و در آن در خصوص وضعیت این دانشگاه پس از شیوع کرونا، نکاتی را مطرح کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این نامه آمده است:

ضمن تبریک ماه مبارک رمضان و قبولی طاعات و عبادات بدین وسیله مطالبات برحق دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی را در شرایط که دانشگاه برای جلوگیری از شیوع کرونا تعطیل شده و شرایط خاصی در دانشگاه حاکم است به سمع و نظرتان می‌رسانیم؛ ان‌شاءلله در اسرع وقت نسبت به بررسی و اقدام در خصوص این مطالبات گام بردارید.

الف. با توجه به تغییر سبک تدریس به آموزش مجازی، در حالی که بخشی از دانشجویان از امکانات لازم جهت استفاده از این سبک از آموزش بهره‌مند نیستند، برای جلوگیری از تضییع حقوق دانشجویان نیازمند تدوین و تبیین سیاست‌های جدید در خصوص آموزش مجازی ترم تحصیلی جاری است.

ب. فراهم کردن و هماهنگی با مراجع مربوطه جهت حذف اختیاری این ترم تحصیلی بدون احتساب سنوات برای آن دسته از دانشجویان که تمایل به حذف این ترم را دارند، همچنین عودت کل یا بخشی از شهریه این ترم برای این دانشجویان

ج. شهریه کلاس‌های حضوری با کلاس‌های مجازی اخلاقاً و شرعاً یکسان نیست، لذا تعیین تکلیف شهریه کلاس‌های مجازی و تعدیل مابه التفاوت شهریه کلاس‌های حضوری و مجازی و مشخص کردن آن برای آن دسته از دانشجویانی که قصد شرکت در این کلاس‌ها را دارند لازم می‌باشد.

د. از آنجا که برخی از دانشجویان تا قبل از شرایط موجود مشغول به کار بوده و شهریه دانشگاه را از این راه تامین می‌کردند و در حال حاضر با توجه به تعطیلی مشاغل و شرایط سخت مالی برای این دانشجویان تامین شهریه غیر ممکن شده است. جهت کمک به این دسته از دانشجویان تعیین و تامین وام قرض الحسنه جهت پرداخت شهریه لازم است.

ه. به تعویق افتادن دروس عملی از ترم جاری به ترم بعد و ارائه این دروس به صورت هم نیاز برای آن دسته از دانشجویانی که امکان حضور در کلاس‌های تابستان را ندارند.

د. ارائه تمام واحد‌های این ترم در ترم آینده برای آن دسته از دانشجویانی که در این ترم حذف ترم کامل یا برخی از دروس را حذف می‌کنند

و. برنامه ریزی جهت بهبود روند آموزش مجازی و تعیین تکلیف شهریه دروس در صورت ادامه تعطیلی دانشگاه‌ها و ادامه آموزش مجازی در ترم‌های آینده.

ز. پیگری اجرای بخشنامه‌های صادره از سازمان مرکزی به واحد‌های دانشگاهی، با توجه به اینکه مشاهدات دانشجویان نشان می‌دهد واحد‌ها از اجرای برخی از دستورات سر باز زده و ضمن اعلام عدم دریافت بخشنامه با دانشجویان همکاری‌های لازم را به عمل نمی‌آورند.

در پایان لازم می‌دانیم از اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی در کمک به کنترل و جلوگیری از شیوع ویروس منحوس کرونا و اقدامات دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تقدیر و تشکر نماییم.

به مدد الهی کرونا را شکست می‌دهیم.

رونوشت: دکتر علی‌اکبر ولایتی رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی

جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان
جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان
جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد
جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر
جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم
جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب
جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج
جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد
جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل
جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان
جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد
انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد
تشکل جنبش دانشجویی ضدصهیونیسم دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان
تشکل اسلامی دانشجویان نواندیش دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان
تشکل اسلامی سیاسی جامع دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه آزاد شهریه دانشگاه آزاد آموزش مجازی کرونا اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهریه کلاس کلاس های مجازی آموزش مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۶۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است

ایسنا/مازندران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران با اشاره به ظرفیت‌های این استان،گفت: همه تلاش واحدهای دانشگاهی و استان در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است.

  سید عبدالله میرغیاثی ۱۰ اردیبهشت در حاشیه اجلاسیه افق تحول دانشگاه ۲ که به میزبانی چالوس برگزار شد با اشاره به اینکه حرکت دانشگاه آزاد مازندران بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد کشور است، اظهار کرد: این سند با اهتمام سازمان مرکزی و رویکرد ارزشمند ریاست دانشگاه آزاد کشور تدوین شده است.

وی افزود: به عنوان یک سند بالادستی همه ما مسئول هستیم تا همه تحولات و رویکردهای تعالی دانشگاه آزاد استان مازندران را طبق این سند پیش ببریم.

وی با بیان اینکه مازندران یک استان حاصلخیز و با ظرفیت بسیار بالا است،تصریح کرد: با توجه به ظرفیت ۱۳ واحد دانشگاهی و یک مرکز در محمودآباد درصدد شناسایی ظرفیت‌ها و منابع واحدهای مختلف دانشگاه آزاد هستیم تا بتوانیم برای درآمدزایی غیر شهریه‌ای اقدام کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران خاطرنشان کرد: اولین گامی که در استان مازندران و در راستای سند تحول برداشتیم سعی شد در اواخر سال ۱۴۰۲ تمامی واحدهای دانشگاهی را برای یک بار به عنوان هیأت رئیسه داشته باشیم همچنین با رؤسای واحدهای دانشگاهی و کارشناسان حوزه‌های مربوطه نشستی در راستای شناسایی ظرفیت‌ها برگزار شد.

میرغیاثی یادآور شد: بر اساس ظرفیت هر یک از واحدهای دانشگاهی برنامه‌ریزی خواهیم کرد تا بتوان وضعیت معیشتی و اقتصادی کارکنان و هیأت علمی دانشگاه آزاد استان مازندران به درجه مطلوب و مقبول برسد.

وی گفت: اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به منظور تشکیل جلسات گروه‌های مختلف آموزشی مانند گروه هنر و رسانه، تعلیم و تربیت و علوم اجتماعی برگزار شد.

این مسئول تاکید کرد: رئیس دانشگاه آزاد کشور این اجلاسیه را با مدیران گروه‌های کشوری علوم اجتماعی برگزار کرد تا در زمینه مباحث تخصصی و آسیب شناسی در رشته‌های مختلف بحث و تبادل نظر صورت بگیرد تا با ایجاد ساز و کارهای مناسب، کسری و کمبود دانشجو در دانشگاه را جبران کنیم.

میرغیاثی ادامه داد: اقبال کم دانشجویان و خانواده‌ها به دانش‌های علوم اجتماعی جای نگرانی دارد زیرا در جامعه‌ای که علوم انسانی رشد نکند و مبانی دانش انسانی مورد خدشه وارد شود، می‍‌تواند بر روی دیگر رشته‌ها هم تأثیرگذار باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رشته روانشناسی از شکل سنتی فاصله می‌گیرد/ افزایش تعداد کلینیک‌های درمانی
  • رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت
  • تصمیمی برای تفکیک جنسیتی در دانشگاه آزاد اتخاذ نشده است
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سلماس
  • تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است
  • آئین گرامیداشت روز جهانی روانشناس و مشاور برگزار شد
  • فرافکنی دانشگاه‌ها درباره نقش خود در تعلیم و تربیت اجتماعی/ اثرگذاری اساتید و تشکل‌ها محدود است
  • اجرای طرح تدریس با جهت‌گیری الهی برای هدایت دانشجویان
  • برپایی کلاس درس دانشجویان دانشگاه آزاد در باغ موزه دفاع مقدس
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد شهرکرد در حمایت از دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین