Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفری با اشاره به اینکه تا روز گذشته تعداد ۵۰ دستگاه ونتیلاتور در استان تامین شده است، گفت: ۲۵ هزار تخت نقاهتگاهی در استان تامین شده تا در شرایط بحرانی از آن‌ها استفاده کنیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «حسن جعفری» امروز(۱۶ اردیبهشت) در جلسه شورای اطلاع رسانی استان با بیان اینکه ستاد مقابله با ویروس کرونا استان همزمان با شیوع ویروس کرونا در کشور آغاز به کار کرد و تاکنون ۴۲ جلسه با محوریت این ستاد برگزار شده است، افزود:مسئولان استان بعد از جلسات برگزار شده با متخصصین و پزشکان صاحب نظر به این نتیجه رسیدند که شیوع ویروس کرونا خطرناک است و باید بحث مقابله جدی در دستور کار بگیرد، به همین منظور هرآنچه لازم بود، صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه خوشبختانه تاکنون فوتی در بین کادر درمانی استان نداشته‌ایم، ادامه داد: در این مدت تمام تلاش استان این بود که کیت‌های حفاظت فردی را تهیه کنیم و در اختیار کادر درمانی قرار دهیم تا افزایش ایمنی در حوزه کادر درمانی داشته باشیم.

 

وی با اشاره به اینکه تا روز گذشته تعداد ۵۰ دستگاه ونتیلاتور در استان تامین شده است، خاطرنشان کرد: در بحث تجهیزات و ملزومات بهداشتی، طی دو ماه گذشته بسیاری از واحدهای تولیدی به سمت تولید ماسک و ملزومات گوناگون رفتند و اکنون هیچ دغدغه‌ای برای تامین مواد ضد عفونی کننده، ماسک و سایر ملزومات در استان نداریم.

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه فروشگاه‌های عرضه اقلام کالاهای اساسی در این ایام مشغول فعالیت هستند و کمبودی وجود ندارد، تاکید کرد: دغدغه‌ای در حوزه تامین ‌کالاهای اساسی استان وجود ندارد، با این وجود به صورت روزانه ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا استان وضعیت کالاهای اساسی را رصد می‌کند تا شاهد کمبودی نباشیم.

 

جعفری با اشاره به اینکه ویروس کرونا اقتصاد جهان را تحت تاثیر خود قرار داده است، گفت: معتقد هستیم که باید با کرونا هم‌زیستی داشته باشیم و زندگی کنیم، لذا ضرورت دارد که پروتکل‌های بهداشتی را حداقل تا پایان سال در زندگی خود رعایت کنیم.

 

وی به طرح رزمایش مواسات پرداخت و ادامه داد: یکی از مزایای ستاد پیشگیری و مقابله با کرونای استان، ایجاد ستاد پشتیبانی مردمی مبارزه با این ویروس بود که به واسطه آن از مردم و خیرین برای مقابله با کرونا کمک گرفته شده است.

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی اظهار کرد: ۲۵ هزار تخت نقاهتگاهی در استان تامین شده تا در شرایط بحرانی از آن‌ها استفاده کنیم، خوشبختانه تاکنون نیازی به استفاده از این نقاهتگاه‌ها پیدا نکرده‌ایم و طبق آخرین آمار تنها ۵۰ نفر در یک فاز نقاهتگاهی بستری شده‌اند و بیشتر افراد در قرنطینه خانگی هستند.

 

جعفری بر اهمیت خنثی سازی تحرکات دشمن و رسانه‌های ضد انقلاب توسط شورای اطلاع رسانی استان تاکید کرد و گفت: انتظار می رود که اصحاب رسانه در حوزه تاب‌آوری اجتماعی فعالیت کرده و از مسئولین همواره مطالبه‌گری کنند تا قبل از ترویج شایعات، از انتشار آن جلوگیری شود.

پایان پیام/483

منبع: شبستان

کلیدواژه: تخت نقاهتگاهی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی استان تامین شده ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۶۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برآورد اولیه خسارت ۲۰ هزار میلیارد ریالی سیل در شهرستان زیرکوه

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا عباس زاده امروز یکشنبه در حاشیه جلسه ستاد مدیریت بحران استان خراسان جنوبی که برای بررسی خسارت‌های سیل زیرکوه برگزار شد به خبرنگاران گفت: بیشترین خسارت سیل به بخش راه‌ها، کشاورزی و واحدهای مسکونی شهرستان زیرکوه بوده است.

به گفته وی از روز اول سیل امدادرسانی و ارسال ماشین‌آلات انجام شد و خدمت‌رسانی و رفع مشکلات موجود در دستور کلر قرار گرفت.

وی ادامه داد: اگرچه در همه شهرستان‌های استان بارندگی داشتیم اما در زیرکوه به خاطر وضعیت بحرانی خساراتی وارد شد و در بقیه شهرستان‌ها مشکل خاصی وجود نداشت.

عباس زاده تاکید کرد: شرایط اضطراری و بحرانی زیرکوه تا ۲۶ اردیبهشت ماه تمدید شد و همه دستگاه‌ها تا این تاریخ باید حضورشان در مناطق سیل زده تقویت کنند.

وی خاطر نشان کرد: بیشتر خسارت‌ها از لحاظ حجم و وسعت به بخش کشاورزی شهرستان زیرکوه وارد شده اما از نظر عملیاتی راه‌های شهرستان دچار صدمات جدی شده‌اند و تلاش می‌شود در کوتاه‌ترین زمان ایمنی اولیه تأمین شود.

معاون استاندار افزود: راه‌ها که از بین رفته باید، بازسازی شوند و حدود ۴۴ واحد مسکونی خسارت دیده‌اند که ۱۱ واحد آن باید مجدد احداث شود.

عباس زاده تصریح کرد: بعضی از بندهای خاکی پر آب شده‌اند و در بارش اول در پنجم اردیبهشت چند بند خاکی شکست که به دلیل هشدار قبل از سیل و این که روستای نوده زیرکوه به موقع تخلیه شد، خسارت جانی بر اثر سیل نداشتیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر هم بعضی از بندهای خاکی سرریز شده و احتمال شکسته شدن آنها وجود دارد که باید تمهیدات لازم برای پیشگیری از شرایط بحرانی در این خصوص انجام شود.

عباس زاده با بیان این که ۱۳۷ دانش‌آموز زیرکوه از کنکور جا ماندند گفت: پیگیری‌های استاندار منجر به قول مساعد سازمان سنجش آموزش کشور برای برگزاری آزمون مجدد شد که تاکنون بی سابقه بوده است.

وی با تاکید بر اینکه تمرکز امدادرسانی در زیرکوه تا زمان پایداری شرایط باید ادامه داشته باشد، ادامه داد: حضور ماشین‌آلات با بهره‌گیری از نیروی انسانی کافی باید به خوبی مدیریت شود تا بتوانیم راه‌ها را ترمیم و مشکلات اولیه آنها را رفع کنیم.

به گفته وی شش دستگاه کمپرسی و دو کفی برای تسریع عملیات ترمیم راه‌ها بر اساس مصوبه ستاد مدیریت بحران باید در اختیار اداره کل راهداری استان قرار گیرد و باید تیم ویژه‌ای برای ترمیم خسارت به خصوص در بخش قنوات تشکیل شود

کد خبر 6091381

دیگر خبرها

  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • ۲۵ درصد معادن استان بوشهر در دشتی است
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • برآورد اولیه خسارت ۲۰ هزار میلیارد ریالی سیل در شهرستان زیرکوه
  • بر آورد اولیه خسارت ۲۰ هزار میلیارد ریالی سیل