Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، ارسلان زارع امروز (سه شنبه) از روند برداشت چای و کارخانه فرآوری و عمل آوری برگ سبز در دهستان کیسم شهرستان آستانه اشرفیه بازدید کرد.

استاندار گیلان در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه چای یکی از محصولات استراتژیک در حوزه کشاورزی استان است، افزود: بیش از ۴۴۰ هزار نفر در صنعت چای فعال هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سهم استان گیلان در تولید چای کشور ۹۰ درصد بوده و باید در راستای افزایش کیفیت محصول چای گام برداریم، گفت: برای توسعه پایدار در بخش کشاورزی و افزایش بهره وری باید به سمت مکانیزاسیون کردن کشاورزی حرکت کنیم.

استاندار گیلان با اشاره به اینکه مناطق کوهپایه و اراضی شیبدار از مناطق عمده‌ای است که چای در آن کشت می‌شود، تصریح کرد: یکی از مواردی که باید در دستور کار چایکاران قرار گیرد استفاده از آبیاری نوین برای جبران کاهش و کمبود منابع آبی در برخی مقاطع سال است.

زارع بر لزوم بهره گیری از شیوه‌های نوین در صنعت چای به ویژه در مناطق سخت گذر تأکید کرد و ادامه داد: یکی از شیوه‌ها، استفاده از پنل‌های خورشیدی برای تأمین برق در این مناطق است که به کاهش هزینه‌های کشاورزی کمک می‌کند.

وی به حمایت‌های دولت از فعالان حوزه چای اشاره و با بیان اینکه در سال‌های گذشته تا ۸۵ درصد کمک بلاعوض در حوزه چای پرداخت شده است، بیان کرد: امسال برای حمایت از چایکاران و ایجاد انگیزه برای احیای باغات چای قیمت خرید تضمینی در مقایسه با سال گذشته ۴۰ درصد افزایش یافته و خوشبختانه در این سال‌ها سیاست‌های مثبتی برای توسعه اشتغال پایدار در حوزه کشاورزی اتخاذ شده است.

استاندار گیلان همچنین در بازدید از یک بانک نشا در شهرستان لاهیجان با اشاره به اینکه با توجه به اینکه بخش کشاورزی به عنوان یکی از محورهای توسعه استان می‌توانیم در راستای تحقق شعار «جهش تولید» گام برداریم، اظهار کرد: تولید برنج یکی دیگر از محصولات استراتژیک در استان گیلان است که باید برای افزایش بهره وری در آن برنامه ریزی شود.

وی به تولید یک میلیون و ۱۷۰ هزار تن شلتوک و استحصال بیش از ۷۶۰ هزار تن برنج سفید در سال گذشته اشاره کرد و افزود: با توجه به شرایط امسال و شیوع ویروس کرونا باید به سمت استفاده از روش‌های مکانیزه حرکت کنیم.

زارع با بیان اینکه بر اساس پیش بینی‌های انجام شده امسال شاهد استفاده از مکانیزاسیون در ۷۰ درصدی از اراضی هستیم، گفت: امیدواریم با اقدامات انجام شده امسال شاهد افزایش تولید محصول برنج در استان باشیم.

کد خبر 4918189

منبع: مهر

کلیدواژه: ارسلان زارع چای برنج ویروس کرونا شیراز ماه مبارك رمضان بوشهر شیوع کرونا ایلام قزوین گرگان شهرکرد کمک به نیازمندان بیرجند مواسات بارش باران جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۸۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین سوخت مورد نیاز کشاورزان جغتای با استفاده از فناوری نوین

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، علیرضا دلبری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جغتای گفت: در پی نارضایتی فعالان بخش کشاورزی مبنی بر اختصاص سهمیه سوخت اداوات کشاورزی و به کمک فناوری نوین و یک شرکت فناور و نصب نرم افراز میزان کارکرد (jps) که میزان ساعت کارکرد وسیله و قدرت موتور و میزان فشاری که برای انجام کار تحمل می‌کند سنجیده می‌شود و براین اساس سهمیه سوخت تراکتور طبق جدول محاسبه واختصاص می‌یابد.
سید مرتضی میرزایی مدیر عامل شرکت فناور و طراح فناوری هم گفت:که به جز اعلام میزان ساعت کارکرد وسیله درصورتی که در وضعیت سیستم سیم کشی و برق ویا فشار روغن و احتمالا سرقت باطری توسط این نرم افزار پیامکی به تلفن همراه مالک تراکتور ارسال می‌شود تا مالک در صدد رفع مشکل براید.
او افزود:ضمن اینکه با توجه به اعلام مشکل به مالک در جهت افزایش هزینه‌های خرابی تراکتورو در صورت سرقت ان با رد یابی محل انتقال تراکتور به مالک اعلام می‌ شود.
مدیر عامل شرکت فناورگفت:ضمن اینکه در اینده باید تمامی ادوات کشاورزی به منظور جلو گیری از قاچاق سوخت و رعایت عدالت در توزیع سوخت کشاورزی به این سامانه ونرم افزار متصل شوند.

دیگر خبرها

  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • تلفیق هنرنمایی طبیعت با فناوری نوین، نجات کشاورزی کم بازده دیم
  • تامین سوخت کشاورزان جغتای با فناوری نوین
  • تامین سوخت مورد نیاز کشاورزان جغتای با استفاده از فناوری نوین
  • لزوم حمایت از تولیدکنندگان برای تحقق جهش تولید
  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد
  • لزوم استفاده از ظرفیت‌های استانی در ساخت موزه دفاع مقدس
  • تجهیز یک هزار و ۲۴۴ هکتار از اراضی قزوین به سامانه نوین آبیاری
  • قهرمانی نخبگان گیلان در لیگ برتر شطرنج بانوان کشور
  • پیشرفت ۶۳ درصدی طرح‌های آبیاری نوین در قزوین