Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@05:57:05 GMT

پیشتازی شیراز در استقامت و مبارزه

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۵۰۳۲۴

پیشتازی شیراز در استقامت و مبارزه

ایسنا/فارس شهردار شیراز خاطرنشان کرد: اگر دیروز سیل مهربانی مردمان شیراز، سیلاب دشواری‌های زمانه را با خود برد، امروز دستان پرمهر خدمتگزارانش در تب و تاب جدال با رنج جهانی، دوش به دوش مدافعان سلامت سرزمینمان ایران، پیشتاز استقامت و مبارزه است.

حیدر اسکندرپور شامگاه سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت در آیین گرامیداشت روز شیراز که در محل آرامگاه حافظ برگزار شد، گفت: اردیبهشت به میانه راه که می‌رسد، تقویم جلالی ایران به احترام شیراز کلاه از سر بر می‌دارد، چرا که شیراز را به اردیبهشت و اردیبهشت را به شیراز می‌شناسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: شهر شیراز، شهر راز و نیاز، شعر و ادب و مهد اندیشه‌های عارفانه و عاشقانه‌هاست که تاریخی بی وقفه از فرهنگ، هنر و زیبایی را در خود جای داده است.

شهردار شیراز با بیان اینکه شیراز، شهر عاشقان خاندان ولایت، سومین حرم اهل بیت(ع)، آرامگاه شاهچراغ است که چون نگینی سبز بر تاریخ و فرهنگ این شهر می‌درخشد، خاطرنشان کرد: امروز بر خود می‌بالم که از سرزمینی با شما سخن می‌گویم که چون مادری مهربان، تمدن کهن ایران را از تپه پوستچی، قصر ابونصر و نگاره‌های برم دلک روی دست گرفته است؛ شهری که خاستگاه حکمت متعالی ملاصدرا و مکتب نگارگری و خوشنویسی است؛ زادگاه عرفان منصور حلاج و شیخ روزبهان و اندیشگاه سعدی شیرین سخن و لسان الغیب خوش الحان است.

اسکندرپور ادامه داد: شیراز شهری است که در آن اعتدال، مدارا و تدبیر را از حافظ، تساهل، نوعدوستی و همدلی را از سعدی آموخته‌ایم؛ از هفت رنگ کاشی‌های مسجد نصیرش تا خدای خانه مسجد عتیق، از قد رعنای سرونازهایش تا نگارگری خیال انگیز عمارت‌های تاریخی و باشکوه، از نجوای عارفان، در دل کوه‌های استوراش تا ترنم عشق در حرم روح نواز شاهچراغ(ع)، شیراز شاه بیت غزل زیبایی است.

او شیراز را شهر مهد دانایی دوران‌ها ذکر و خاطرنشان کرد: شیراز دیروز به کتابخانه عضدی‌اش می بالید و امروز با افتخار، پایتخت کتاب ایران زمین است تا مسیر دانش را از مدرسه‌های تاریخی به دانشگاه‌های معتبرش امتداد بخشد.

شهردار شیراز گفت: در چنین شهری باید انسان و انسانیت نقطه پرگار تمام رویدادها باشد به کالبد سیمایی شهر؛ روح لطیف فرهنگ دمیده شود تا همچون مردمانش لطیف و معتدل باقی بماند.

اسکندرپور افزود: در هفته نکوداشت شیراز در ماه نزول قرآن و استجابت دعا، از خداوند مهربان سلامتی و بهروزی را برای شهروندان شهرم و همه مردم ایران و جهان آرزو می‌کنم.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شهر شیراز آرامگاه حافظ روز شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۵۰۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم سینمایی تاریخی اقتباسی فرهنگ رضوی ساخته می‌شود

  به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، فرهاد قائمیان در دیدار مدیران و دبیران جشنواره فرهنگی هنری امام رضا (ع) با محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: ما دوست و همراهانی هستیم که فقط به عشق امام رضا (ع) در این جشنواره‌ها هستیم، تا کارهای بهتری را برای شیفتگان امام هشتم (ع) انجام دهیم.   وی با اشاره به برگزاری اختتامیه جشنواره روستایی امام رضا (ع) در روستای کردر گفت: مردمان روستا خانه‌های خود را در اختیار جشنواره و هنرمندان گذاشته بودند. برای مردمی کردن این جشنواره فضایی ایجاد کردیم که مردم بدانند چه نوع فرهنگ رضوی را می‌خواهیم در بین مردم رواج دهیم.   قائمیان گفت: در جشنواره هنرهای نمایشی اتابک نادری نه فقط برای این جشنواره که همراهی خوبی داشت و نمایش‌ها به استان‌های مختلف به صورت اجرای عمومی برگزار شد تا مردم آشناییت بیشتری داشته باشند.   مدیر بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی فرهنگی امام رضا(ع) با اشاره به دیگر بخش‌های جشنواره گفت: تلاش شد تمام جشنواره‌ها در بین خود مردم باشد و امید است مدیران کل فرهنگ در استان‌ها همراهی خوبی با این رویداد داشته باشند.   وی افزود: امسال با جشنواره فیلم رضوان این بخش از جشنواره امام رضا (ع) هم فعال می‌شود که یک فیلم سینمایی با فرهنگ و نوع نگاه ما به فرهنگ رضوی است. یک فیلم‌نامه از کتاب «از عشق‌آباد تا عشق‌آباد» اقتباس شده و در راستای فرهنگ امام رضا (ع) است و امید است این فیلم از حیث بزرگی و تاریخی بودن برای سال آینده ساخته شود تا بگوییم جشنواره‌های امام رضا(ع) به اهداف والای خود خواهد رسید.

دیگر خبرها

  • وزیر فرهنگ: در خلیج فارس همه منابع غنی انرژی را داریم
  • اجرای برنامه‌های نکوداشت هفته شیراز از ۱۲ اردیبهشت
  • پلمب ۱۷ انبار غیرمجاز جمع‌آوری و فروش ضایعات در شیراز
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • با قدم زدن در خانه تاریخی زینت الملک قوامی به تاریخ سفر کنید + فیلم
  • هدفم شکستن رکوردهای استقامت ایران است
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات مهندسی
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • فیلم سینمایی تاریخی اقتباسی فرهنگ رضوی ساخته می‌شود
  • اصلاح روشنایی میادین و مثلثی‌های شهر تاریخی یزد