Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند از مبارزه با آفت سن مادر در ۱۱ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد.

علی کمالی‌نژاد امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان با بیان اینکه کار مبارزه با آفت سن مادر که از یک ماه پیش آغاز شده بود با آفت‌زدایی ۱۱ هزار و ۵۲۸ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان پایان یافت اظهار کرد: انجام عملیات آفت‌زدایی سن مادر در ۶ مرکز شهرستان با نظارت مهندسین پایش و نظارت بخش کشاورزی صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کار مبارزه با آفت غلات برای زراعت‌های گندم و جو صورت گرفته است افزود: از مجموع ۱۱ هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی زیر پوشش آفت‌زدایی سن مادر، 8 هزار و ۹۱ هکتار آن مربوط به اراضی زراعی گندم و ۲ هزار و ۷۵۹ هکتار هم مربوط به جو بوده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند اضافه کرد: سن غلات یکی از آفات مهم محصولات کشاورزی به ویژه محصول راهبردی گندم است که در صورت مبارزه نکردن با آن، خسارت جبران‌ناپذیری به کشاورزان وارد می‌‌شود.

وی با بیان اینکه مهار نشدن آفت سن غلات علاوه بر اینکه می‌تواند محصول کشاورزان را از بین ببرد، موجب تشدید این آفت در سال آینده نیز خواهد شد گفت: اگر مزرعه ای نسبت به مبارزه اقدام نکند، امکان انتقال سن از مزرعه سمپاشی شده به این مزارع وجود دارد و مراکز خرید گندم نیز محصولات سن‌زده را با قیمت کمتری نسبت به گندم‌های سالم خریداری می‌کنند.

کمالی‌نژادبا اشاره به اینکه کار مبارزه با سن پوره چهار و پنج نیز طی روزهای آینده در سطح مزارع شهرستان انجام می‌شود افزود: شهرستان نهاوند قطب کشاورزی استان همدان است که در زمینه تولید بسیاری از محصولات کشاورزی در جایگاه‌های برتر استان قرار دارد.

انتهای پیام/ 3140/

منبع: فارس

کلیدواژه: کشاورزی گندم سن مادر کشاورزان مبارزه با آفت ۱۱ هزار سن مادر آفت سن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۵۵۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمپاشی بیش از ۲۳۰ هزار هکتار مزارع کردستان علیه سن غلات

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان،مدیرمبارزه با آفات عمومی سازمان حفظ نباتات کشورگفت: به سبب جلوگیری از کاهش عملکرد تولید گندم، کشاورزان هرچه سریعتر مبارزه علیه سن گندم را انجام دهند.
معین با بیان اینکه در کشور 6 میلیون هکتارزیر سطح کشت گندم آبی و دیم است گفت: مبارزه با سن غلات در سطح کشور از بهمن ماه سال گذشته آغاز و ادامه دارد.
وی گفت: از آنجایی که در مواقع بارندگی امکان سمپاشی و محلول پاشی وجود ندارد و همواره منجر به تاخیر می شود، بنابراین تا قبل از تبدیل آفت سن به پوره باید مبارزه به موقع صورت بگیرد.
درسال زراعی گذشته استانهای کردستان، کرمانشاه واصفهان بهترین نتیجه را در عدم سن زدگی داشته اند.
در حال حاضر230 هزارهکتار از اراضی گندم علیه آفت سن سمپاشی شده و قراراست 150هزارهکتار دیگرنیز انجام شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران
  • کشت کلزا در ۳۲۷۰ هکتار از اراضی آذربایجان شرقی
  • پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی
  • پیش‌بینی برداشت ۳۰ هزار تن گندم مازاد از مزارع آبدانان
  • سمپاشی بیش از ۲۳۰ هزار هکتار مزارع کردستان علیه سن غلات
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • تخریب دو ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی نهاوند