Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر از بهبودی قطعی ١٦٠ بیمار مبتلا به کرونا در استان بوشهر خبر داد و گفت: ۸ نفر به لیست مبتلایان ویروس کرونا در بوشهر افزوده شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، سعید کشمیری در گفت‌وگوبا خبرنگاران، اظهار داشت: تعداد بیماران مبتلا به کرونا در استان بوشهر تا روز چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت‌ماه ۳۱۷ نفر شامل ۱۷۸ مرد و ۱۳۹ زن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اضافه کرد: از هشت بیمار جدید، سه مورد بوشهر، دو مورد دشتستان، یک مورد دیلم، یک مورد گناوه و یک مورد دشتی به ثبت رسیده است.

وی تصریح کرد: سه بیمار جدید ساکن شهرستان بوشهر، خانم‌هایی ۵۶، ۵۴ و ۷ ساله هستند که هر سه در بیمارستان بستری بوده و دوره درمان خود را طی می‌کند.

 کشمیری بیان کرد: دو بیمار جدید ساکن شهرستان دشتستان، آقایی ۲۵ ساله که در مرکز بیمار یابی شهرستان شناسایی‌شده و در مراقبت خانگی قرار دارد و سابقه تماس با بیمار کرونایی نیز داشته است و دیگر بیمار نیز پسر نوجوانی ۱۳ ساله بوده که پس از طی دوره درمان از بیمارستان ترخیص و در مراقبت خانگی قرار دارد.

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر افزود: بیمار جدید ساکن شهرستان دیلم خانمی ۷۱ ساله است که دارای سابقه تماس با بیمار کرونایی دارد و در بیمارستان بستری بوده و دوره درمان خود را طی می‌کند.

 کشمیری افزود: بیمار جدید شهرستان گناوه خانمی ۲۱ ساله که دارای سابقه تماس با بیمار کرونایی دارد و بیمار جدید شهرستان دشتی آقایی ۴۷ ساله است که هر دو در مرکز بیمار یابی شهرستان محل سکونتشان شناسایی‌شده و در مراقبت خانگی قرار دارند.

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر خاطرنشان کرد: از مجموع بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان (۳۱۷ نفر) تاکنون ۱۶۰ نفر از آنان بهبودیافته و ١٣٧ نفر نیز در منزل تحت مراقبت هستند و ۹ نفر دیگر نیز در حال سپری کردن دوره درمانی خود در بیمارستان هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با ابراز قدردانی از همراهی مردم در رعایت توصیه‌های بهداشتی افزود: توجه به دستورالعمل‌های رعایت فاصله اجتماعی، طلایی‌ترین کلید کنترل شیوع کرونا است و از عموم مردم تقاضا می‌کنم از برگزاری مراسم‌های دورهمی، جشن تولد وعروسی، ختم، خاک‌سپاری و هرگونه تجمع جداً خودداری کنند.

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر خاطرنشان کرد: بیماری کرونااز بین نرفته، اگر افراد این بیماری را نادیده بگیرند بدون شک موجب مبتلای تعداد زیادی خواهد شد و این بیماری قربانی خواهد گرفت، بنابراین همکار کرونا در قربانی کردن افراد بیشتری نباشیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بوشهر بیمار بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی مبتلا به کرونا بیمار جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۵۵۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ میلیون مترمکعب روان آب در سازه‌های آبخیزداری بوشهر استحصال شد

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحسین گرشاسبی دوشنبه شب در جمع خبرنگاران بیان کرد: یکی از اهداف اصلی و اساسی ساخت سازه‌های آبخیزداری، افزایش سطح ایستابی چاه‌های کشاورزی و غنی‌سازی سفره‌های آب زیرزمینی است.

وی کنترل سیلاب و پیشگیری از خسارت سیل را از دیگر اهداف ایجاد سازه‌های آبخیزداری عنوان کرد و افزود: بسیاری از شهرها و روستاها و اراضی کشاورزی و تأسیسات پایین دست در سال‌های گذشته با کوچک‌ترین بارندگی به زیر آب می‌رفت و به آنها خسارت وارد می‌شد، اما با ساخت سازه‌های آبخیزداری، سیلاب‌ها و روان‌آب‌ها کنترل و از ایجاد خسارت جلوگیری می‌شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر اظهار کرد: در اواخر هفته گذشته با وجود بارندگی‌های خوبی که در استان داشتیم و در برخی مناطق حتی بیش‌از ۸۰ میلیمتر بود، هیچ گزارشی از وقوع سیلاب نداشتیم که این از افتخارات حوزه آبخیزداری استان است.

وی بیان کرد: تا کنون افزون‌بر ۸۶۷ سازه آبخیزداری در استان اجرا شده که در بارندگی‌های مختلف در سال گذشته و امسال اثربخشی بسیار خوبی داشته است.

وی گفت: سازه‌های آبخیزداری در بارندگی روز پنج‌شنبه ۱۳ اردیبهشت بیش‌از ۳۰ میلیون و ۸۰۰ هزار مترمکعب روان آب را جمع‌آوری و استحصال کردند.

گرشاسبی ادامه داد: در این بارندگی حوزه آبخیزداری شهرستان دشتستان با ۱۰ میلیون مترمکعب، شهرستان جم با ۴.۲ میلیون مترمکعب، شهرستان دیر با ۳.۷ میلیون مترمکعب و شهرستان دیلم با ۱.۵ میلیون مترمکعب بیشترین استحصال روان آب را در استان داشتند.

وی گفت: در زمان حاضر ۲۵۵ سازه آبخیزداری در شهرستان دشتستان داریم که در بارندگی اخیر ۱۰۰ درصد ظرفیت آنها تکمیل شد و در حوزه شهرستان جم با توجه به میزان بارندگی، ۳۶۱ مورد سازه آبخیزداری که پیش‌از این اجرا شده به طور کامل آبگیری شد و در سایر شهرستان‌ها از جمله تنگستان، دشتی و گناوه هم میزان آبگیری سازه‌ها اثربخشی خود در کنترل سیلاب و رسوبات و افزایش سطح سفره‌های زیرزمینی که از اهداف اجرای این طرح‌ها بوده را داشته است.

کد خبر 6098845

دیگر خبرها

  • واگذاری زمین در دیلم و تنگستان برای ساخت مسکن ویلایی
  • تخصیص ۴.۳ میلیارد ریال تسهیلات به مردم تنگستان
  • افزایش پایداری آب شرب در شهرستان عسلویه
  • افتتاح بخش تالاسمی بیمارستان امید شهرستان مهرستان
  • شناسایی حدودسه هزار و ۸۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج
  • ۵۱۱ چند قلو زایی در استان بوشهر ثبت شد
  • ۳۰ میلیون مترمکعب روان آب در سازه‌های آبخیزداری بوشهر استحصال شد
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • قطعی برق در چاه موتورهای کشاورزی روستاهای کاخک نخواهیم داشت
  • قطعی برق در چاه موتورهای کشاورزی در روستاهای کاخک نخواهیم داشت