Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-28@18:35:11 GMT

این ۳ اشتباه غذایی موجب انتقال ویروس کرونا می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۵۷۶۳۵

این ۳ اشتباه غذایی موجب انتقال ویروس کرونا می‌شود

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از  انتخاب، شما ممکن است حتی با رعایت فاصله مناسب خود با دیگران در فروشگاه‌های مواد غذایی بتوانید سلامتی خود را حفظ کنید؛ بنابراین برای سالم ماندن در طی همه‌گیری و بعد از آن، از انجام این اشتباهات غذایی خودداری کنید.

پیش از غذا دستتان را نمی‌شویید

یکی از بدترین عادات غذایی بسیاری از افراد این است که بدون شستن دست‌ها غذا می‌خورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اتفاق اغلب وقتی می‌افتد که بسیار گرسنه شده‌اید یا عجله دارید. اما حتما باید دستان خود را بشویید، به‌ویژه وقتی از بیرون از خانه وارد شده‌اید و آماده غذا خوردن هستید.

از وسایل مشترک برای خوردن غذا استفاده می‌کنید

برای تازه‌عروس و دامادها و حتی گاهی مادر و فرزندها موضوع عجیبی نیست که از قاشق و چنگال، لیوان و بشقاب مشترک استفاده کنند. اما باید در برابر این کار مقاومت کنید و به عبارتی این کار را انجام ندهید. یک کار اشتباه دیگر، لقمه گرفتن برای یکدیگر یا گذاشتن غذا در دهان یکدیگر است. البته والدین که کودک نوپا دارند مجبورند این کار را انجام دهند، اما برای بزرگسالان این روش اصلا توصیه نمی‌شود.

شما مرتب غذاهای فراوری‌شده و فست‌فودی می‌خورید

مصرف غذاهای فراوری‌شده و فست‌فودها نه‌تنها در دوران همه‌گیری کرونا، بلکه در هر زمانی خطرناک است. خوردن غذاهای سنگین فراوری‌شده می‌تواند سیستم ایمنی بدن شما را با ایجاد واکنش التهابی سرکوب کند. غذاهای فراوری‌شده با دارا بودن قند زیاد، اسیدهای چرب امگا ۶، سدیم اضافی و مواد افزودنی می‌توانند التهاب ایجاد کنند و سیستم ایمنی بدن را تخریب کنند.

کد خبر 508845 برچسب‌ها كروناويروس تغذیه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس تغذیه فراوری شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۵۷۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • این غذاها را با هم نخورید!
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • رونمایی از لوح ثبتی مهارت سنتی فراوری چای دستی در لاهیجان
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • عوارض مصرف بیش از اندازه برنج سفید