Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@03:26:17 GMT

سئول کرونا را علت کاهش حضور کیم در انظار عمومی دانست

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۵۷۶۵۰

سئول کرونا را علت کاهش حضور کیم در انظار عمومی دانست

به گزارش ایرنا خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی روز چهارشنبه گزارش کرد  به دنبال غیبت سه هفته ای رهبر کره شمالی در ملاء عام،  گمانه زنی ها و شایعات فراوانی پیرامون این موضوع از جمله جراحی رهبر کره شمالی و وخامت جسمانی او شکل گرفت اما حالا سرویس جاسوسی کره جنوبی در تازه ترین موضع گیری خود گفته است رهبر کره شمالی ظاهرا هیچ عمل جراحی انجام نداده و به دلیل نگرانی از کرونا کمتر دیده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرویس اطلاعاتی کره جنوبی به نمایندگان پارلمان گزارش کرده است اطلاعاتی که اثبات کننده عمل جراحی رهبر کره شمالی باشد وجود ندارد ولی مساله شیوع کرونا و نگرانی از این بابت مطرح است.

او از روز ۱۱ آوریل (۲۳ فروردین) تا شنبه ۱۳ اردیبهشت از حضور در انظار عموم غایب بود کیم سرانجام از یک کارخانه کود شیمیایی بازدید کرد.

پیش از این هم وزارت وحدت کره جنوبی که مدیریت بر روابط دو کره را برعهده دارد تاکید کرده بود «حضور کمتر کیم در ملاء عام طبیعی است» زیرا کره شمالی درگیر برنامه پیشگیری از کرونا است.

افزون بر این موسسه مطالعات راهبردی و بین المللی آمریکا گزارشی منتشر کرده است مبنی بر اینکه تسهیلاتی که در نزدیکی فرودگاه پیونگ یانگ ردیابی شده، با برنامه موشک های بالستیک کره شمالی مرتبط است.

گزارش خاطر نشان می کند که این تسهیلات می تواند نگهدارنده بزرگترین موشک های بالستیک قاره پیمایی باشد که حتی قادر به هدف قرار دادن آمریکا است.

منبع: خبرگزاری رسمی یونهاپ برچسب‌ها کره‌ جنوبی ویروس کرونا کیم جونگ اون پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کره جنوبی ویروس کرونا کیم جونگ اون کره جنوبی ویروس کرونا کیم جونگ اون رهبر کره شمالی کره جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۵۷۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاریخ مطبوعات ایران در برابر انظار عموم قرار گرفت

ابراهیم حافظی، رئیس اداره مطبوعات این سازمان، به نمایش بیش از 50 عنوان روزنامه، سالنامه و مجله از قدیمی ترین و نفیس ترین منابع موجود در این نمایشگاه اشاره کرد که در معرض دید عموم مراجعان، محققان، پژوهشگران و علاقه مندان قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه فرهنگ مکتوب از دیرباز پایدارترین و ماندگارترین جلوه گاه فکر و دانش بشر بوده، مطبوعات هم از آغاز پیدایش خود بخشی از فرهنگ مکتوب به شمار می‌روند، به طوری که از آن به عنوان یکی از مواد مهم اولیه نگارش تاریخ و بررسی رویدادها نام می‌برند و در اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی و ساختن افکار عمومی نقش مهمی بر عهده دارند. 
حافظی بر این اساس، نشریات قدیمی و نفیس را دارای جایگاهی ویژه برای معرفی میراث مکتوب و ارزشمند تاریخی یک کشور توصیف کرد که شاکله هویت فرهنگی هر جامعه را تشکیل می دهد.  
جمیله جهانی، کارشناس مطبوعات، آثار به نمایش درآمده را معرفی کرد و گفت: «کاغذ اخبار»(اولین نشریه ایران)، «وقایع اتفاقیه»(نخستین روزنامه رسمی ایران)، «زاهریر دباهرا»(به معنای پرتوی روشنایی): نخستین نشریه غیرفارسی ایران و دومین نشریه ایران و کهن‌ترین نشریه آسوری زبان دنیا و چاپ ارومیه، «سالنامه شرق ایران» منتشر شده در سال 1316 توسط عبدالباقی و قاسم طهرانیان با قطع 17×10 و چاپ سربی، «روزنامه شرف»اولین روزنامه گرافیکی ایران منتشر شده در محرم 1300 قمری با چاپ سنگی، «سالنامه تمدن» که توسط احمد تمدنی در سال 1314 توسط چاپخانه خراسان به شکل سربی در قطع 21×16 به چاپ رسیده، ازجمله مطبوعاتی است که در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شده است.


وی همچنین «روزنامه صوراسرافیل» در تهران به مدیریت میرزاجهانگیرخان شیرازی و میرزاقاسم خان تبریزی در  ربیع الثانی 1325 قمری، «دانش» اولین نشریه آموزشگاهی در رجب 1299 قمری در تهران و مطبعه خصوصی مدرسه دارالفنون به خط نسخ منتشر شده، «مکتب تشیع»، «مجله فلاحت و تجارت»، روزنامه «تربیت» و «مجله الکمال»: نخستین مجله دینی چاپ مشهد را از دیگر این منابع عنوان کرد.  
این نمایشگاه در محل کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی از 2 لغایت 15 اردیبهشت 1403 برای بازدید علاقه مندان برقرار است.
آرشیو مطبوعات آستان قدس رضوی با موجودی بیش از 2 میلیون نسخه روزنامه، مجله و سالنامه، یکی از غنی ترین آرشیوهای ایران محسوب می‌شود که از قدیمی‌ترین روزنامه های چاپ شده و نفیس تا منابع روز را در بردارد.

منبع: آستان نیوز

دیگر خبرها

  • نقش بالای شرایط اقتصاد کلان در گسترش فقر/ ظرفیت‌های فقرزدایی بودجه عمومی را محدود کرده است
  • تاریخ مطبوعات ایران در برابر انظار عموم قرار گرفت
  • تأکید کره شمالی بر حفظ قدرت نظامی خود
  • کره شمالی: اقدامات بیشتری برای حفظ قدرت نظامی خود انجام می‌دهیم
  • افشای فساد جنسی یک سیاستمدار دیگر در انگلیس
  • مانورهای فضایی مشترک آمریکا و کره جنوبی
  • پیش بینی روند افزایش دما در آبادان و خرمشهر
  • مانور فضایی کره جنوبی و آمریکا در برابر کره شمالی
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • بیانیه هشدار آمیز خواهر رهبر کره شمالی؛ خود را در معرض خطر قرار ندهید