Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-26@14:46:51 GMT

کیفیت و ارزش گاز مایع فازهای ۲ و ۳ پارس جنوبی افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۵۹۸۹۴

کیفیت و ارزش گاز مایع فازهای ۲ و ۳ پارس جنوبی افزایش یافت

محمد شفیع مؤذنی روز چهارشنبه با اعلام این خبر افزود: با توجه به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری و در ادامه برنامه سال‌های پیش در راستای تولید داخل و حمایت از کسب‌ وکارهای داخلی، کمیته‌های ساخت داخل و خودکفایی مجتمع فعال‌تر خواهند شد.

وی با بیان اینکه امسال همه تلاش برای استفاده از خدمات ساخت داخل در تأمین تجهیزات مورد نیاز پالایشگاه به‌کار گرفته خواهد شد، اظهار داشت: همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان برای رفع مشکلات پالایشگاه و بهینه‌سازی فرآیندها در حال اجراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر پالایشگاه سوم مجتمع گاز پارس جنوبی تصریح کرد: در همین راستا پروژه کاهش توتال سولفور LPG تولیدی پالایشگاه با یکی از پارک‌های علم و فناوری کشور در حال انجام است که خروجی آن به افزایش کیفیت و ارزش محصول، کاهش تولید ضایعات و آلاینده‌های محیط زیستی و همچنین ایجاد روش جدیدی برای تصفیه گاز مایع منجر خواهد شد.

وی اظهارکرد: براساس اهداف تعیین‌شده برای امسال و با نگاه به شعار «جهش تولید»، برنامه‌هایی برای کاهش توقفات اضطراری و برنامه‌ریزی‌شده، بهینه‌سازی شرایط فرآیندی و افزایش میزان تولید اتان در پالایشگاه تهیه شده که به افزایش تولید پالایشگاه منجر خواهد شد.

موذنی اضافه کرد: این  پالایشگاه در راستای حل مشکلات و ارتقای کیفیت و کمیت محصولات با شرکت‌های مختلف داخلی در حال همکاری است که از جمله می‌توان به ساخت داخل غربال‌های مولکولی و پیگیری ساخت کاتالیست جیوه با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان نام برد.

وی گفت: این کاتالیست اهمیت زیادی در تولید پالایشگاه دارد و تاکنون از منابع خارجی تأمین می‌شد.

مدیر پالایشگاه سوم مجتمع گاز پارس جنوبی افزود: ارتقای کیفیت محصول گاز مایع پالایشگاه با کمک پارک علم و فناوری، انجام پروژه‌های پژوهشی مرتبط با افزایش کارایی مبدل‌های حرارتی و کاهش مصرف انرژی در پالایشگاه، استفاده از خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان برای افزایش کارایی فیلترهای گاز ورودی، تعمیر و راه‌اندازی مجدد کمپرسور هوای پالایشگاه با استفاده از خدمات شرکت‌های داخلی و رفع نیاز از خرید خارج از مهم‌ترین فعالیت‌های پالایشگاه سوم در حوزه ساخت داخل است.

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا انرژی پارس جنوبی علم و فناوری گاز مقام معظم رهبری سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی ساخت داخل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۵۹۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام اساسی دولت سیزدهم برای اجرای طرح‌های کیفی‌سازی سوخت در پالایشگاه‌ها

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: ۱۰ پالایشگاه نفت کشور در حال کیفی‌سازی و بهینه‌سازی مصرف سوخت هستند.

به گزارش شانا، علی سلاجقه ظهر امروز (چهارشنبه، پنجم اردیبهشت) در حاشیه نشست هیئت دولت و در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه دولت سیزدهم گام اساسی در موضوع کیفی‌سازی و بهینه‌سازی مصرف سوخت در ۱۰ پالایشگاه کشور برداشته است، گفت: این پالایشگاه‌ها حتی در زمینه کاهش تولید مازوت و گوگردزدایی از فرآورده‌های نفتی نیز در حال اجرای پروژه هستند.

وی با تأکید بر اینکه حداقل استاندارد بنزین مصرفی کشور باید یورو ۴ باشد، تصریح کرد: ما به‌دنبال رعایت این حداقل در همه کشور هستیم.

به گزارش شانا، در اجرای پروژه‌های کیفی‌سازی که برای همه پالایشگاه‌های کشور به استثنای پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس که خوراک آن میعانات گازی است، دو هدف کیفی‌سازی انواع فرآورده‌ تولیدی در پالایشگاه‌های کشور و کاهش نفت کوره به‌صورت موازی دنبال می‌شود.

بر اساس قانون هوای پاک نیز بنزین توزیعی در کلان‌شهرهای کشور باید استاندارد یورو ۴ را داشته باشد که این مهم در حال انجام است، خودروهای ایرانی در هر ۱۰۰ کیلومتر پیمایش به‌طور میانگین ۱۲ لیتر بنزین مصرف می‌کنند که این عدد در استاندارد جهانی ۳ تا ۴ لیتر است، بنابراین هر چقدر هم سوخت با کیفیت بالا در اختیار خودروها قرار گیرد، باز هم احتراق بالا باعث آلودگی هوا خواهد بود.

با این حال، توجه به ارتقای تولید سوخت در پالایشگاه‌های کشور در اولویت قرار دارد و اکنون بیشتر پالایشگاه‌ها طرح‌های ارتقای کیفیت را در دستور کار خود دارند. نکته مهم آن است که بنزین حتی اگر با کیفیت‌های بالا تولید شود هم در خودروهایی با موتورهای قدیمی ایجاد آلودگی خواهد کرد، بنابراین در کنار افزایش کیفیت سوخت، توجه به بهینه‌سازی مصرف خودروها نیز باید انجام شود.

جلیل سالاری، معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش فرودرین‌ماه امسال در تشریح تازه‌ترین وضع طرح‌های توسعه‌ای این شرکت گفته بود: سال ۱۴۰۲ طبق تکالیف قانون بودجه سال ۱۴۰۱، اجرای طرح‌های کیفی‌سازی در همه پالایشگاه‌ها در دستور کار قرار گرفت و طرح جامع ارتقای کیفی نفت کوره نیز طراحی و با برگزاری ۱۱ نشست ماهانه در همه پالایشگاه‌ها، روند اجرایی آن بررسی و نهایی شد و امسال وارد مرحله اجرایی این طرح‌ها خواهیم شد.

وی همچنین با اشاره به بومی‌سازی دانش فنی واحدهای ارتقای کیفی نفت کوره در کشور در سال ۱۴۰۲ تصریح کرده بود: در این بخش از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان استفاده کردیم و برای نخستین بار در کشور، دانش فنی کیفی‌سازی نفت کوره بومی شد و هم‌اکنون در اولویت طرح‌های توسعه‌ای در ۹ پالایشگاه قرار گرفته است.

دیگر خبرها

  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما
  • ضرر ۳۵۵ میلیون دلاری بوئینگ
  • مشکلات تبدیل وضعیت ایثارگران در وزارت نفت
  • برنامه قطعی وزارت نفت خاموشی فلرها در پارس جنوبی است
  • گام اساسی دولت سیزدهم برای اجرای طرح‌های کیفی‌سازی سوخت در پالایشگاه‌ها
  • فشار دلالان برای حفظ سود چند صد میلیونی از پارس/ چرا زیان خودروساز و سهامداران دیده نمی‌شود؟
  • امضای قرارداد فشار افزایی با ابهامات باقی مانده
  • کارگران اخراجی کاغذپارس به کار برگشتند/ برچیدن بساط قرارداد‌های یک ماهه کارگری