Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، سامانه جامع روابط کار با هدف کاهش مراجعات حضوری کارگران به ادارات کار و آسانی دسترسی کارگران طراحی شده و اگر در یک کارگاه مشکلی بین کارگر و کارفرما ایجاد شد با ارائه مدارک می‌تواند طرح دعوا کند و این شکایت در شورای حل اختلاف قابل رسیدگی است.

برای احراز هویت کارگران در سامانه جامع روابط کار مانند سامانه سجام باید کارگر با مدارک مورد نظر یک بار برای احراز هویت به دفاتر پیشخوان دولت الکترونیک مراجعه کند و احراز هویت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راهنمای نحوه احراز هویت و ورود به سامانه جامع روابط کار

1-گام اول: به منظور بهره مندی از خدمات سامانه جامع روابط کار ابتدا باید با رجوع به یکی از دفاتر پیشخوان دولت و احراز هویت در این دفاتر به عضویت سامانه جامع روابط کار درآیید. برای این منظور با در دست داشتن مدارک زیر به یکی از دفاتر پیشخوان دولت که فهرست آنها در این صفحه بارگذاری شده است مراجعه نمایید:

الف)اگر کارگر هستید: کارت ملی و کارت پایان خدمت یا برگه معافیت از خدمت (در صورتی که دوره نظام وظیفه را گذرانده‌اید و یا از معافیت برخوردارید) و پرداخت مبلغ 5000 تومان.

امکان احراز هویت افرادی که کارت پایان خدمت یا برگه معافیت از خدمت ندارند نیز وجود دارد؛ ولی چنانچه این مدارک را همراه نداشته باشید، به عنوان فردی که فاقد این مدارک است، احراز هویت می‌شوید.

ب)اگر کارفرما هستید:

ب-1- اگر کارفرمای حقیقی هستید (یعنی به عنوان شرکت یا موسسه در اداره ثبت شرکت ها ثبت نشده باشید مثل عکاسی، آهنگری، لوازم التحریر فروشی و ..... ):کارت ملی و جواز کسب (در صورتی که دارای جواز کسب هستید)و پرداخت مبلغ 6000 تومان.

امکان احراز هویت کارفرمایانی که جواز کسب ندارند، نیز وجود دارد.

ب-2- اگر کارفرمای حقوقی هستید (یعنی به عنوان شرکت یا موسسه حقوقی در اداره ثبت شرکت ها به ثبت رسیده اید): کارت ملی مدیر عامل، آگهی تاسیس شرکت و آگهی آخرین تغییرات شرکت که نام آخرین مدیرعامل و آخرین نشانی دفتر مرکزی شرکت در آن قید شده باشدو پرداخت مبلغ 6000 تومان.

ج- سایرین: چنانچه نه کارگر هستید و نه کارفرما، ولی به هر دلیل دیگری نیاز به دسترسی به سامانه جامع روابط کار دارید مثلا نماینده یکی از طرفین دعوا (نماینده کارگر یا کارفرما) هستید: کارت ملیو پرداخت مبلغ 5000 تومان

نکته: با توجه به اینکه سطح دسترسی کاربران به خدمات ارائه شده در سامانه جامع روابط کار بستگی به نقشی دارد که برای فرد تعریف می شود؛ بنابراین در تعیین نقش خود (کارگر، کارفرما، سایرین) دقت نمایید.

2- گام دوم: بلافاصله پس از احراز هویت و تعیین نقش خود در دفتر پیشخوان دولت، نام کاربری و رمز عبور شما به شماره تلفن همراهی که اعلام کرده‌اید پیامک می شود. در حفظ این پیامک (تا قبل از ورود به سامانه) کوشا باشید.

3- گام سوم: پس از دریافت نام کاربری و رمز عبور خود از طریق پیامک، با ورود به صفحه اصلی سامانه به نشانی http://prkar.mcls.gov.ir ، نام کاربری، رمز عبور و تصویر امنیتی را وارد و به کارپوشه شخصی خود وارد شوید.

نکته: پس از ورود به کارپوشه شخصی خود می توانید نسبت به تغییر رمز عبور خود اقدام نمایید.

در حفظ و نگهداری نام کاربری و رمز عبور خود کوشا باشید. در صورت فراموشی یا گم کردن نام کاربری و رمز عبور خود، باید مجددا به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه و احراز هویت شوید تا نام کاربری و رمز عبور جدیدی برای شما پیامک شود.

4- گام چهارم: با ورود به کارپوشه شخصی خود می توانید از خدمات مورد نیاز خود بهره ببرید. برای آشنایی با نحوه استفاده از این خدمات نیز می توانید راهنمای استفاده از هر خدمتی را ملاحظه نمایید. به عنوان مثال راهنمای تقدیم دادخواست (طرح شکایت) و نظایر اینها.

توجه: با فقط یک بار مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت و احراز هویت و عضویت در سامانه جامع روابط کار می توانید از تمامی خدمات سامانه جامع روابط کار و به دفعات متعدد بهره ببرید و نیازی به احراز هویت مجدد نیست؛ مگر آنکه نام کاربری یا رمز عبور خود را فراموش و یا گم کرده باشید.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کارفرما کارگر احراز هویت سامانه سجام سامانه جامع روابط کار نام کاربری و رمز عبور دفاتر پیشخوان دولت احراز هویت رمز عبور خود پرداخت مبلغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۶۲۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در دو سامانه مودیان و جامع تجارت لازم نیست

 

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ با هدف تسهیل تکالیف مودیان مالیاتی، مودیانی که ملزم به صدور صورتحساب الکترونیکی شده اند از جمله مودیان طلا و جواهر، اختیار دارند از طریق ثبت صورتحساب در سامانه مودیان (ارسالی توسط مودی یا شرکت‌های متعمد) یا سایر سامانه‌های دولتی از جمله سامانه جامع تجارت صورتحساب‌های خود را ارسال کنند.

بدیهی است در صورت ارسال صورتحساب از طریق سامانه جامع تجارت و دریافت تاییدیه ثبت آن در سامانه مودیان (تاییدیه مذکور در سامانه جامع تجارت نیز قابل نمایش است)، در اجرای تبصره ۳ ماده ۸ قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان الحاقی طی ماده (۶) قانون تسهیل تکالیف مودیان مودی ملزم به ثبت مجدد صورتحساب الکترونیکی در سامانه مودیان نیست.

دیگر خبرها

  • جزییات ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان و تجارت اعلام شد
  • رونمایی از سامانه جامع بازار کار به زودی
  • ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در دو سامانه مودیان و جامع تجارت لازم نیست
  • پسورد Password و حقایق جالب آن
  • هویت ۹۹ درصد رأی دهندگان به صورت الکترونیکی احراز شد
  • پسورد و حقایق جالب آن
  • مقاومت بازار طلا برای شفافیت
  • دیوار و شیپور نباشند باید پشت شیشه آگهی زد
  • چالش تازه طلا فروشان با ثبت اطلاعات
  • جنجال جدید طلافروشان