Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-29@04:40:14 GMT

کاهش ۶۰ درصدی درآمد بیمارستان‌ها

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۶۳۸۷۴

کاهش ۶۰ درصدی درآمد بیمارستان‌ها

محمد جهانگیری معاون فنی و برنامه‌ریزی سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان گفت: ویروس کرونا فعالیت‌های اقتصادی را تحت تاثیر منفی قرار داده و کسب و کار‌های وابسته به تولید وخدمات با کاهش شدید درآمد مواجه شدند.
او در خصوص تاثیر ویروس کرونا بر اقتصاد سلامت اینگونه گفت: این بیماری کسب کار‌های جانبی حوزه سلامت مانند تولد ماسک، دستکش و ژل ضدعفونی کننده را فعال کرده، ولی حوزه اصلی اقتصاد سلامت را تحت شعاع قرار داده است، در کشور آمریکا مراکز درمانی توانایی تامین هزینه‌های خود را ندارد و باعث شده بسیاری از این مراکز تعدیل نیرو کنند، در ایران درآمد بیمارستان‌ها ۶۰ درصد کاهش پیدا کرده، اما هزینه‌ها ثابت مانده و باعث شده بیمارستان‌ها نیرو‌های خود را تعدیل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر جهانگیری راهکار‌های تامین هزینه‌های بیمارستان‌ها را اینگونه بیان کرد: بیمارستان‌های خصوصی برای تامین هزینه‌های خود می‌توانند از سه روش تعدیل نیرو، وام و تسهیلات بانکی و درخواست پول از سهامداران، اقدام کنند.
معاون فنی و برنامه‌ریزی سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران با توجه به نیاز مردم به خدمات درمانی گفت: حوزه بهداشت و درمان برای رفع نیاز‌های مردم  باید فعال و پویا بماند و از نظر مالی تامین شود.
دکتر جهانگیری ادامه داد: در دوره کرونا نظام سلامت توانست با اقدامات خود، موجب سر بلندی کشورمان شود و امیدواریم این روند در دوران پسا کرونا هم ادامه داشته باشد و خدمات مناسبی به مردم ارائه شود.
او ضمن اشاره به لزوم حفظ کادر درمان در مراکز پزشکی گفت: در سال ۹۷ به ۹۸، ۱۳ درصد رشد تعرفه در تمام ابعاد داشتیم که این عدد در تعرفه‌های پزشکی ۸ درصد بوده، این در حالیست که تورم بالای ۳۵ درصد بود و این فاصله با تعدیل هزینه‌ها در مراکز درمان جبران شده است.
معاون فنی و برنامه‌ریزی سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران ضمن تشکر از کادر درمانی و کارکنان در کراکز درمانی گفت: وظیفه اصلی ما در این دوران حفظ نیروی انسانی و حمایت از آنهاست. بیش از دویست هزار نفر غیر از پزشک در موسسات و بیمارستان‌ها شاغل داریم که همه این افراد نیازمند توجه ویژه هستند، زیرا مشخص نیست تا چه زمانی ویروس کرونا در ایران و جهان شایع باشد.     انتهای پیام/ش

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا اقتصاد سلامت بیمارستان ها هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۶۳۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش هزینه‌های غربالگری سرطان پستان با دستگاه ایران‌ساخت

با توجه به اجرای طرح غربالگری سرطان پستان از سوی دولت گروهی از فناوران کشور دستگاهی را برای غربالگری این سرطان طراحی کردند که با کاهش هزینه‌ها کشور را در اجرای این طرح یاری می‌کند.

دکتر صادق کاظمی‌فرد، محقق این طرح در گفت‌وگو با ایسنا، طراحی و ساخت دستگاهی برای غربالگری و شناسایی سرطان پستان را از محصولات این شرکت دانست و گفت: یکی از مسائل مهم در تشخیص سرطان پستان، تشخیص آن در کمترین زمان است، ضمن آنکه با توجه به شرایط اقتصادی، همه مردم کشور بتوانند به خدمات غربالگری این بیماری دسترسی داشته باشند.

وی افزود: در متدهایی که برای تشخیص سرطان پستان ارائه شده مانند سونوگرافی و ماموگرافی، اگر مسایل هزینه‌ای آنها را کنار بگذریم، روش تشخیصی با این روش‌ها با دقت بالایی نیست.

کاظمی‌فرد خاطر نشان کرد: بر این اساس ما در این شرکت در ساخت دستگاه تشخیص سرطان پستان، از فناوری سنسورهای سنجش خازنی بهره بردیم. در حال حاضر تاییدیه کاربرد این سنسورها از سوی FDA آمریکا صادر شده است و به عنوان ملاک جهانی برای تشخیص سرطان پستان تلقی می‌شود.

محقق این طرح اضافه کرد: ما در کنار ساخت این دستگاه، اقدام به بومی‌سازی سنسورهای خازنی کردیم.

وی با اشاره به عملکرد این دستگاه، اظهار کرد: برای استفاده از این دستگاه نیازی به دستگاه‌های جانبی نیست و دقت تشخیصی آن ۸۳ درصد است.

کاظمی‌فرد کاهش هزینه‌های غربالگری را از مزیت‌های این دستگاه ذکر کرد و گفت: این دستگاه با آنالیز بافت سینه، بافت‌های مشکوک را شناسایی می‌کند و در نهایت به کاربر اعلام می‌کند در کدام نواحی بافت سرطانی مشاهده می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: تشخیص بافت سرطانی در این دستگاه از سنسورهای خازنی است و این سنسورها بافت‌های نرم را از بافت‌های سخت متمایز می‌کند و بافت‌های سفت را به عنوان سرطان تشخیص می‌دهد و آنالیز در این دستگاه با سرعت بالایی انجام می‌شود.

به گفته این محقق، این دستگاه با امواج آلتراسونیک که صادر می‌کند، قادر به تشخیص غیرتهاجمی‌بودن بافت سرطانی است.

کاظمی‌فرد افزود: از دیگر مزیت‌های این سیستم آن است که قادر است سرطان‌های پیشرفته و سرطان‌های در حال توسعه را تشخیص دهد.

وی درباره تفاوت این دستگاه با دستگاه تشخیص سرطان در حین حراجی، گفت: دستگاهی که ما ساختیم، در حوزه غربالگری کاربرد دارد. در حال حاضر اجرای طرح غربالگری سرطان پستان در دستور کار دولت قرار دارد و این دستگاه می‌تواند در کاهش هزینه‌های غربالگری مؤثر باشد.

این فناور اضافه کرد: در مناطقی از کشور سونوگرافی و ماموگرافی برای این امر موجود نیست و با این دستگاه می‌توان با کمترین هزینه فرایند غربالگری را اجرایی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مشکل تأمین برق ناشی از ناترازی درآمد و هزینه‌های شرکت برق است
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • شانس ۶۰ درصدی تیروکمان برای سهمیه المپیک/ هزینه ۱۰ میلیاردی سفر به چین و کره
  • شانس ۶۰ درصدی تیروکمان برای سهیمه المپیک/ هزینه ۱۰ میلیاردی سفر به چین و کره
  • پزشکی به شرط کسب درآمد
  • مثبت شدن تراز درآمد و هزینه تأمین اجتماعی
  • پزشکی به شرط کسب درآمد!
  • کاهش هزینه‌های غربالگری سرطان پستان با دستگاه ایران‌ساخت