Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: طبق برآوردها اماکن تاریخی و موزه‌های کرمانشاه در ایام تعطیلات نوروز و یک ماه گذشته می‌توانستند یک میلیارد و 130 میلیون تومان درآمد داشته باشند که به دلیل شیوع کرونا این درآمد محقق نشد.

امید قادری در گفت و گو با ایسنا، بااشاره به زیان ناشی از شیوع کرونا به حوزه میراث فرهنگی کرمانشاه، اظهار کرد: هر ساله در ایام نوروز و پس از آن از طریق بلیط فروشی موزه‌ها و اماکن تاریخی استان درآمدهایی داشتیم که بخشی از آن صرف هزینه نگهداری خود این اماکن می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تصریح کرد: طبق برآوردها امسال می‌توانستیم از طریق بلیط فروشی موزه‌ها و  اماکن تاریخی همچون مجموعه جهانی بیستون، مجموعه تاریخی تاق بستان، معبد آناهیتا، تکیه معاون الملک و تکیه بیگلربیگی حدود یک میلیارد و 130 میلیون تومان درآمد داشته باشیم. 

مدیرکل میراث فرهنگی استان افزود: هر سال بخشی از این درآمد صرف هزینه نگهداری این اماکن تاریخی می‌شد که اکنون با وجود اینکه درآمدی از آنها نداشته‌ایم باز باید این هزینه را بپردازیم.

وی اضافه کرد: از سوی دیگر تعدادی غرفه در اماکن و محوطه های تاریخی داریم که در اجاره بخش خصوصی هستند و از آنها درآمدزایی داشتیم، اما با مصوبه اخیر دولت مبنی بر بخشیده شدن اجاره بهای چنین اماکنی، دیگر این درآمدها را هم نداریم.

قادری یادآورشد: میزان خسارتی که حوزه میراث فرهنگی استان در پی شیوع کرونا دیده را احصاء و به وزارتخانه ارسال کرده‌ایم.

وی در ادامه بااشاره به بازگشایی سه محوطه تاریخی بیستون، تاق بستان و آناهیتا، گفت: در نشست بعدی ستاد مقابله با کرونای استان رایزنی می‌کنیم تا بتوانیم سایر اماکن تاریخی استان را هم بازگشایی کنیم، چرا که در این اماکن ازدحام جمعیت گردشگران را نداریم که بخواهد مشکل ساز باشد.

انتهای پیام

 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: میراث فرهنگی كرمانشاه استانی فرهنگی و هنری کروناویروس اماکن تاریخی میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۶۴۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد

ه گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، حسن عربی گفت: در چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای هدف گردشگری بیابانک که روز پنجشنبه 13 فروردین‌ماه ۱۴۰۳ با استقبال گردشگران، مردم و مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد، از سند ثبت بافت تاریخی روستای بیابانک در فهرست آثار ملی کشور رونمایی شد.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سرخه افزود: در اجرای قانون راجع به حفظ آثار ملی مصوب آبان ۱۳۰۹ و نظام‌نامه اجرایی آن مصوب آبان ۱۳۱۱، بند (ج) ماده‌واحده قانون تشکیل سازمان میراث فرهنگی کشور مصوب ۱۳۶۴ و بند ششم ماده سوم قانون اساسنامه سازمان میراث فرهنگی کشور مصوب ۱۳۶۷، بافت تاریخی روستای هدف گردشگری بیابانک، اثر فرهنگی تاریخی محدوده تاریخی روستای بیابانک، با قدمت صفویه و قاجاریه در فهرست آثار ملی کشور ثبت گردید.

حسن عربی گفت: بافت تاریخی روستا به شماره ۳۳۱۱۱ مورخ 16/۰۶/1399 در فهرست آثار ملی ثبت گردیده است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902638

دیگر خبرها

  • بازدید بیش از ۲٠ هزار گردشگر از اماکن تاریخی شهرداری کاشان
  • سرنوشت «تلخ» کارخانه‌ای که «موزه» نشد/«ریسباف» فقط «دست به دست» می‌شود!
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • مرمت پل خاتون کرج آغاز شد
  • ثبت اثر تاریخی در جواهرده رامسر در فهرست آثار ملی کشور
  • گام‌های لرزان برای ثبت جهانی محور ساسانی کرمانشاه
  • چشم انتظاری تاریخ بر بالین ریسباف پیر؛ رویای اصفهان تعبیر می‌شود
  • تعطیلی تمام موزه‌ها و اماکن تاریخی استان کرمانشاه
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • اماکن تاریخی کرمانشاه امروز تعطیل است