Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-03@01:31:42 GMT

طغیان دوباره کرونا در راه است

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۶۸۹۸۹

تا زمانی که همه موارد مثبت اعم از سرپایی و بستری را جداسازی موثر نکنیم و همچنین افراد مبتلا را به طور کامل شناسایی نکنیم و قرنطینه سازی مناسب انجام ندهیم، هرگونه کاهش محدودیت ها می تواند خطرناک باشد. ناطقان: عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران درخصوص اینکه روند افزایشی تعداد بیماران در چند روز اخیر می‌تواند،‌ نگران کننده باشد، گفت: هرچند تغییرات دو یا سه روز برای قضاوت زود است، اما نگرانی در مورد دور جدید شیوع احتمالی بیماری در کشور همچنان پابرجاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دکتر مسعود یونسیان اظهار داشت: اگرچه باید هوشیار باشیم و هرگونه افزایش را رصد کنیم، اما صرفا نگاه به تعداد موارد تست مثبت در سطح ملی برای تصمیم گیری کافی نیست و باید اولا در سطح استان ها ببینیم اوضاع چگونه است و ثانیا تعداد مراجعات و تعداد موارد بالینی (مشکوک) را هم به دقت رصد کنیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا سیر صعودی بیماری در روزهای اخیر مربوط به رهگیری بیشتر است یا نشان دهنده موج دوم است، گفت: اطلاعات کافی در این زمینه ندارم. مسئولان ستاد کشوری با عنایت به روند تعداد تست هایی که انجام می شود، بهتر می توانند در این زمینه قضاوت کنند.

یونسیان در پاسخ به این سوال که طرح تقسیم بندی کشور به مناطق سفید، زرد و قرمز را چگونه ارزیابی می کنید نیز اظهار داشت: به نظرم در نهایت اجرای چنین الگوهایی اجتناب ناپذیر است، فقط موضوع بر سر زمان اجرای این الگوهاست چراکه اینگونه طرح ها باید در زمان مناسب اجرایی شوند.

متخصص اپیدمیولوژی ادامه داد: تا زمانی که همه موارد مثبت اعم از سرپایی و بستری را جداسازی موثر نکنیم و همچنین افراد مبتلا را به طور کامل شناسایی نکنیم و قرنطینه سازی مناسب انجام ندهیم، هرگونه کاهش محدودیت ها می تواند خطرناک باشد.

این اپیدمیولوژیست ادامه داد: در نهایت، من از منطق انتخاب این مناطق و نسبت های مورد اشاره در این زمینه و همچنین تقسیم بندی مناطق اطلاع دقیق ندارم، اما امیدوارم این کار سبب شیوع بیشتری بیماری نشود.

یونسیان در پاسخ به این سوال که طرح فاصله گذاری اجتماعی هوشمند را چگونه ارزیابی می کنید، افزود: توصیه کلی کارشناسان برای فاصله گذاری، همین است که الگوی واحدی با شدت یکسان برای همه گروه ها ممکن است لازم نباشد، خواه اسم آن را هوشمند بگذاریم یا هدفمند یا هر اسم دیگر.

وی تاکید کرد: باید افراد حساس (از نظر احتمال و شدت ابتلا)، گروه هایی که مواجهه بیشتری دارند و مناطقی را که احتمال ابتلا بیشتر است، به دقت شناسایی کرد و محدودیت های شدیدتری برای آنها در نظر گرفت. منبع: ایرنا برچسب ها: طغیان ، کرونا ، قرنطینه سازی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: طغیان کرونا قرنطینه سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۶۸۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طوفان و بارش سنگین در راه ۱۴ استان ؛ از طغیان رودخانه‌ها و تگرگ تا صاعقه و رعد و برق

به گزارش همشهری آنلاین، سازمان هواشناسی با پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی طی امروز (سه‌شنبه)، چهارشنبه و پنجشنبه اعلام کرد: از امشب در نیمه جنوبی استان‌های ایلام و لرستان، شمال خوزستان، جنوب غرب آذربایجان غربی و شمال غرب کردستان رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید، در برخی نقاط گرد و خاک و تگرگ رخ خواهد داد.

چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت کرمانشاه، ایلام، خوزستان، بوشهر و نیمه غربی استان‌های فارس، کردستان و لرستان و پنجشنبه یزد، کرمان، هرمزگان، فارس، بوشهر، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، ایلام، کرمانشاه و کردستان شاهد بروز این پدیده خواهند بود.

بارش‌ باران و رعد و برق در ۱۱ استان | تهران کی بارانی می‌شود؟

لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی از پیامدهای احتمالی این سامانه است.

احتیاط در سفرهای بین شهری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی، از جمله حمل سریع محصولات قابل برداشت به نواحی امن، محافظت از دپوهای گندم و غلات برداشت شده در برابر بارش از توصیه‌های سازمان هواشناسی است.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان هواشناسی

کد خبر 848324 برچسب‌ها خبر مهم آب و هوا - ایران طوفان سازمان هواشناسي باران

دیگر خبرها

  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • ظریف: تصور نکنیم اگر FATF را نپذیرفتیم تنبیه نمی‌شویم
  • طعنه مدیر بایرن: باز اشتباه نکنیم، رئال را می‌بریم
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • احتمال طغیان رودخانه‌ها در چهار منطقه ایران
  • احتمال طغیان رودخانه‌ها در این استان ها
  • احتمال طغیان رودخانه‌ها در غرب، جنوب‌غرب، فلات مرکزی و شرق کشور
  • طوفان و بارش سنگین در راه ۱۴ استان ؛ از طغیان رودخانه‌ها و تگرگ تا صاعقه و رعد و برق
  • احتمال وقوع سیل و طغیان رودخانه‌ها در کرمان