Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، زالی، فرمانده ستاد مقابله با کرونای کلانشهر تهران اظهار کرد: بازگشایی مشاغل و اصناف مختلف در تهران و سایر استانها براساس مصوبات ستاد ملی کرونا صورت می‌گیرد.

او افزود: بازگشایی آرایشگاه های زنانه و مردانه نیز مانند سایر اصناف براساس پروتکل های ابلاغ شده از سوی وزارت بهداشت صورت می‌گیرد و صاحبان حِرف باید با مراجعه به سایت مربوطه و با نظارت اتاق اصناف به کار خود بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زالی تصریح کرد: در روزهای آتی که با امواج جدیدی از بازگشایی مشاغل و اصناف در کلانشهرها از جمله تهران مواجه هستیم، کماکان خطر را جدی تلقی می‌کنیم و از شهروندان و تمامی افرادی که با فرایند بازگشایی ها حضور متفاوتی را در سطح شهر در روزهای آتی تجربه خواهند کرد، می‌خواهیم بیش از گذشته به ملاحظات بهداشتی توجه ویژه داشته باشند.

در تهران هنوز به شرایط مطلوب نرسیده ایم

فرمانده ستاد مقابله با کرونای کلانشهر تهران ادامه داد: در تهران هنوز به شرایط مطلوب نرسیده ایم که اعلام کاهش خطر کنیم . بنابراین مطلقا از اجرای برنامه ها و شیوه نامه های ابلاغ شده بهداشتی به خصوص کسبه و شهروندان تخطی نکند.

او گفت: هنوز شاهد رخداد تغییر اساسی نبوده ایم که بخواهیم پروتکل ها را تغییر دهیم و کمافی سابق تهران را به عنوان یک شهر آلوده باید تلقی کرد و اصرار جدی بر رعایت دقیق پروتکل ها داشته باشیم.

زالی همچنان به شهروندان تهرانی هشدار دارد: از هرگونه حضور و تردد غیرضروری در سطح شهر اجتناب کنید. هر گونه حضور در سطح شهر می تواند یک ریسک و خطر برای ما محسوب شود..

او با اشاره به آمار ۲۴ ساعت گذشته در تهران گفت: امروز ۱۹۲ مورد جدید در بخشهای عادی و ۸۱ مورد جدید در بخشهای ویژه بستری شدند . مجموع ترخیص شدگان از بیمارستانهای شهر تهران نیز ۳۸۲ مورد بوده است که تفاوت چمشگیری در مقایسه با روزهای قبل نداشته است.

به گفته فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر شاید به این دلیل آمار تهران با آمار کشوری همخوانی ندارد که برخی از فعالیت های اجتماعی و کسب و کار با یک هفته تاخیر نسبت به کل کشور در تهران شروع شده است و نتایج آن را باید در یک هفته تا ۱۰ روز دیگر تحلیل کنیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت بهداشت کرونا در ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۶۹۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد




به گزارش خبرگزاری صداوسیما،به نقل از خانه ملت، علی خضریان در تشریح نشست این کمیسیون در خصوص بررسی آخرین وضعیت سامانه ستاد بابیان اینکه استفاده از سامانه تدارکات الکترونیکی یکی از راهکارهای کلیدی مبارزه با فساد است افزود: الکترونیکی کردن فرآیند انجام معاملات از طریق سامانه‌های الکترونیکی در مسیر شفافیت گامی مهم است که نظارت بر خط و سریع را ممکن می‌کند.

این نماینده مجلس گفت: افزایش بهره وری و کاهش کسری بودجه با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از بودجه دولت صرف انجام معاملات می‌شود، بخشی دیگر از مزایای این سامانه است همینطور سیاست‌گذاری، اجرای سیاست‌ها و ارائه خدمات با توجه به اهمیت معاملات دولتی در اقتصاد و نقش و جایگاه آن در پیشرفت کشور، توجه به تصمیم سازی بر مبنای اطلاعات در این حوزه بسیار مهم است.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس تصریح کرد: با ایجاد سامانه ستاد می‌توان بر تمامی مراحل انجام معاملات نظارت کرد. همچنین با استفاده از فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی می‌توان ظرفیت‌های نظارتی را افزایش داد.

خضریان با اشاره به اهمیت اصلاح ساختار بودجه مبتنی بر عملکرد و آمایش سرزمین خاطرنشان کرد: یکی از گلوگاه‌های اصلی نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد، شفاف‌سازی منابع صرف شده و خروجی‌ها و پیامدها است که روش اصلی تحقق آن، استفاده از سامانه تدارکات الکترونیکی دولت است با توجه به اهمیت این موضوعات کمیسیون اصل نود به عنوان بازوی نظارتی مجلس و اهمیت زیادی برای اجرایی شدن این سامانه داشته است.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس ادامه داد: در آخرین جلسه این کمیسیون نشستی با موضوع پیگیری انجام تکالیف قانونی مندرج در جزء ۳ و ۴ بند ک تبصره ۱۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور برگزار و مقرر شد جهت حل مسائل الکترونیکی شدن مزایدات دوایر اجرای ثبت سازمان ثبت اسناد و املاک، مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان متولی به شکلی عمل کند که تا در مهلت ۱۰ روزه مزایدات یک استان به صورت آزمایشی در سامانه ستاد ثبت شود. و مزایدات اراده تصفیه امور ورشکستگی در یک استان از این طریق انجام شود و مشکلات پیمانکار سامانه نیز پیگیری و مرتفع شده و گزارش همه اقدامات به کمیسیون ارسال شود.

دیگر خبرها

  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • مراقب همراه بانک‌های جعلی باشید
  • فیلم وضعیت رودخانه دز پس از طغیان روزهای اخیر
  • تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • تداوم بارش‌های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند