Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندهی الحشد الشعبی در استان الانبار عراق از پایان موفقیت آمیز عملیات رمضان ۳ در سرکوب باقیمانده‌های عناصر داعش در مناطق نزدیک به مرز با سوریه در غرب استان الانبار خبر داد. به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، فرماندهی عملیات الحشد الشعبی در استان الانبار روز پنجشنبه از پایان عملیات «رمضان۳» به منظور تفتیش و پاکسازی چندین منطقه و روستای مهم واقع در منطقه عکاشات تا شهر القائم این استان خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش پایگاه خبری موازین نیوز، «احمد نصرالله» جانشین فرمانده عملیات الحشد الشعبی در الانبار در بیانیه‌ای اعلام کرد: «نقشه ترسیم شده برای انجام این عملیات شامل شمال شهر عکاشات به سمت شهر القائم با عبور از بیابان الخرش و عکیشه و مکر الذیب بوده است».

او افزود: «این مناطق که دچار شکاف‌هایی امنیتی بود دو منطقه عکاشات و القائم را به هم متصل می‌کند و از خط مرز عراق با سوریه تا خط امداد رسانی نیرو‌های الحشد الشعبی را شامل می‌شود».

این فرمانده الحشد تاکید کرد: «مکان‌های متعدد و چندین روستا در این منطقه کاملا مورد جستجو و پاکسازی قرار گرفت و عملیات با موفقیت به پایان رسید».
نیرو‌های الحشد الشعبی عملیات گسترده خود در غرب استان الانبار را تحت عنوان عملیات «رمضان ۱» و «رمضان ۲» با هدف سرکوب باقیمانده‌های داعش از ۲۷ آوریل گذشته آغاز کرده بودند.

منطقه القائم در مرز عراق و سوریه از حساسیت و اهمیت راهبردی برخوردار است، آمریکا هم طی سال‌های گذشته به منظور مقابله با نفوذ گروه‌های الحشد الشعبی در این منطقه فرصت ورود عناصر داعش به داخل خاک عراق رافراهم کرده بود تا استان الانبار را در راستای اهداف خود (محکم کردن جای پای خود در این منطقه راهبردی) ناامن نگاه دارد.

آمریکا علاوه بر پایگاه عین الاسد که در شرق الانبار دارد و مهم‌ترین پایگاه نظامیان ائتلاف بین المللی موسوم به ضد داعش در عراق محسوب می‌شود دو پایگاه دیگر در الانبار دارد یکی پایگاه «القائم» که در همین نزدیکی گذرگاه مرزی عراق و سوریه یعنی شهر القائم واقع شده و مهم‌ترین نقطه ارتباطی دو کشور محسوب می‌شود، القائم همچنین از نظر اطلاعاتی برای آمریکا اهمیت بالایی دارد.

پایگاه «الحبانیه» یکی دیگر از پایگاه‌های آمریکا در استان الانبار در مرز سوریه با عراق بود که آمریکا اخیرا اعلام کرده که از آنجا خارج شده است.

گذرگاه راهبردی «البوکمال ـ القائم» هم در مهر ماه سال ۱۳۹۸ بازگشایی شد. کارشناسان و ناظران سیاسی بر این باورند که با بازگشایی گذرگاه‌های البوکمال و اتصال تهران به دمشق از طریق بغداد ائتلاف سه جانبه آن‌ها قوی‌تر شده و تلاش‌های آمریکا به ویژه برای تضعیف روابط میان ایران و عراق یا عراق و سوریه بیش از پیش ناکام می‌ماند. این یکی از مهمترین دلایل اهمیت گذرگاه مذکور است.

آمریکا در راستای تضعیف جای پای نیرو‌های مقاومت در این منطقه راهبردی هشتم دی ماه سال ۱۳۹۸ هم پایگاه نیرو‌های کتائب حزب الله از شاخه‌های الحشد الشعبی را در القائم بمباران کرد که با شهادت ۲۵ نفر از نیرو‌های الحشد و زخمی شدن شماری دیگر همراه شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: الحشد الشعبی الانبار داعش الحشد الشعبی الحشد الشعبی استان الانبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۷۱۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای وزیر دفاع ترکیه درباره حضور پ ک ک در داخل مرزهای ایران

وزیر دفاع ترکیه مدعی شد که در مقابله با گروه پ ک ک، عناصر این گروه به داخل مرزهای ایران فرار می‌کنند اما طرف ایرانی حضور آنها را انکار می‌کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، یاشاره گولر وزیر دفاع ترکیه در مصاحبه با خبرگزاری سی ان ان ترک با اشاره به سفر رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه به عراق گفت: عراق همسایه تاریخی ماست. صدها سال است که با هم هستیم. گروه تروریستی پ ک ک به شمال عراق رفته و آنجا جای گرفتند. جز ترکیه نیز کسی با آنها مقابله نمی کند. گفتیم که ما این گروه تروریستی را از ریشه نابود می کنیم. پ ک ک در شمال عراق 800 روستا را خالی کرده است. ما در این خصوص سه نشست در عراق داشتیم که سومین آن با حضور رئیس جمهورمان انجام گرفت. در عراق تغییراتی در خصوص پ ک ک ایجاد شده و ما از آن خوشنود هستیم. سرانجام آنها پذیرفتند که این گروه را غیرقانونی بدانند که از دوستان عراقی مان تشکر می کنم. آنها نیز در شرایط سختی بودند. بعد از آن نشست با ما بیشتر هماهنگ هستند.

5-6 سال است در شمال عراق حضور داریم

وی افزود: ما 5-6 سال است که در شمال عراق حضور داریم. گروههای تروریستی که در حال حرکت به سمت جنوب هستند. ما هر آنچه که لازم باشد انجام می دهیم. دیگر از حضور پ ک ک در داخل کشور نباید حرف بزنیم.

آمریکایی ها با عقل ما شوخی نکنند

وزیر دفاع ترکیه با اشاره به حمایت آمریکا از گروه ی پ گ در شمال سوریه گفت: متحدانمان می گویند که ما به گروههای مسلح در اینجا سلاح می دهیم تا با داعش مقابله کنند. آنچه که آنها گروه های مسلح می نامند در واقع گروه پ ک ک است. هر چند تو بگویی که اینها پ ک ک نیستند، آنها خودشان را پ ک ک ای می دانند. وقتی عناصر آنها را در شمال سوریه دستگیر می کنیم، می گویند که ما بدلیل از بین رفتن نیروهایمان در منطقه گارا در شمال عراق به شمال سوریه آمدیم. متحدانمان باید از این حمایت دست بردارند. شما می گویید که در پی مقابله با داعش هستید؟ ما این حمایت را برای مقابله با داعش انجام می دهیم. اما مسئله شما این نیست. با عقل ما شوخی نکنید.

بدنبال ایجاد امنیت در آنسوی مرزهایمان هستیم

گولر با اشاره به عملیاتهای ارتش ترکیه در شمال سوریه نیز اظهار داشت: هدف اصلی ما در سوریه، حفظ مرزهایمان در مناطق جلوتر از آن است. از دمشق انتظاراتی داریم. ما به تمامیت ارضی همسایگانمان احترام می گذاریم. ما دیدارهایی با طرف سوری داریم. در آستانه دیدارهایی داشتیم. 

وی مدعی شد که اگر دولت سوریه قانون اساسی تدوین شده را بپذیرد و انتخابات برگزار کند، هر کس در آن انتخابات پیروز شد از سوی ترکیه پذیرفته خواهد شد.

تکرار ادعاها علیه ایران درباره پ ک ک

وزیر دفاع ترکیه با تکرار ادعاهای گاه و بیگاه مقامات این کشور در فرار عناصر پ ک ک به درون مرزهای ایران گفت: ما در مرزهای ایران، عراق و سوریه با تروریستها مبارزه می کنیم. ما در مرزهای ایران با پ ک ک می جنگیم، آنها به داخل مرزهای ایران فرار می کنند. به دوستان ایرانی مان می گوییم که به آنجا رفتند، زیرا با پهپاد آنها را تعقیب می کنیم و می بینیم. ایران به ما می گوید که آنجا کسی نیست. طبیعی است که ناراحت هستیم. با آنها در این خصوص مداوماً دیدار می کنیم اما نمی توانیم نتیجه بگیریم.

گولر با بیان اینکه مرزهای ما بسته است و کسی نمی تواند از آن عبور کند، گفت: 60 هزار پرسنل نظامی ما در مرزها مستقر هستند و موانع ایجاد شده مانع ورود پناهجویان غیرقانونی می شود.

وی در خصوص کمکهای ترکیه به فلسطین نیز گفت: تاکنون 19 هواپیما و 9 کشتی باربری کمک به فلسطین ارسال کرده ایم.

آلمان درباره فروش یوروفایتر به ما گیرهایی دارد

وزیر دفاع ترکیه در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص خرید جنگنده یورو فایتر و مخالفت آلمان با آن اظهار داشت: یوروفایتر تنها به دوستان آلمانی مان تعلق ندارد. ما چنین جنگنده ای را می خواهیم و دوستان آلمانی مان روی چند موضوع گیرهایی دارند. معتقدم که در مدت کوتاهی به راه حل خواهیم رسید. ارسال یوروفایترها به عربستان سعودی نیز می تواند یک نقطه آغاز باشد.

اف 35 یونان نمی تواند مشکلی برای ما باشد

گولر همچنین در خصوص جنگنده های اف 35 گفت: اف 35 در دریای اژه توانایی مقابله با ترکیه را ندارد. به عنوان یک عضو ناتو اگر یونان صاحب اف 35 شود خرسند خواهیم شد. از سوی دیگر، جنگنده خودمان کاآن در راه است. نمی دانیم که مسئله ما با آمریکا بر سر اف 35 به کجا ختم می شود.

وی در خصوص وضعیت جنگنده های اف 16 نیز اظهار داشت: با دوستان آمریکایی مان به خوبی پیش می رویم و مشکلی وجود ندارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمله راکتی به پایگاه نظامیان آمریکایی در دیرالزور سوریه
  • انفجار در پایگاه آمریکایی در دیرالزور سوریه
  • حمله به پایگاه نظامیان آمریکایی در دیرالزور سوریه
  • حمله به پایگاه آمریکا در شرق سوریه
  • انفجار در پایگاه اشغالگران آمریکایی در دیرالزور سوریه
  • پیکر جانباز و مدافع حرم سوریه و عراق در گرگان تشییع شد
  • تشییع پیکر جانباز و مدافع حرم سوریه و عراق امروز در گرگان
  • ادعای وزیر دفاع ترکیه درباره حضور پ ک ک در داخل مرزهای ایران
  • ادعای ترکیه مبنی بر کشتن ۴۳ تروریست در یک هفته
  • انهدام ۲ پایگاه تروریست‌ها در «حمص» سوریه توسط روسیه