Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-29@02:17:11 GMT

نامه لاوروف به ظریف درباره تحریم‌های آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۷۱۵۳۱

نامه لاوروف به ظریف درباره تحریم‌های آمریکا

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه در نامه‌ای به همتای ایرانی خود محمدجواد ظریف، ضمن تبریک ماه مبارک رمضان به ملت ایران تأکید کرد که روسیه اجرای برنامه‌ها و پروژه‌های بزرگ اقتصادی در ایران را به‌رغم تحریم‌ها و فشارهای آمریکا را ادامه خواهد داد و با این کار از مردم کشور دوست خود حمایت کاربردی خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نامه سرگئی لاوروف به وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران آمده است:

جناب آقای محمد جواد ظریف

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران

جناب آقای وزیر، دوست عزیز

در ابتدا مایلم حلول ماه رمضان که برای تمامی مسلمانان مقدس است را به شما و همکاران وزارت امور خارجه ایران تبریک عرض نمایم، آرزوی استقامت و پایداری دارم.

تمایل دارم همبستگی کامل ما با ارزیابی‌های شما در خصوص خط مشی ضد بشری واشنگتن در زمینه گسترش تحریم‌های غیرقانونی و یکجانبه علیه ایران که همانند بسیاری از کشورهای جهان از شیوع عفونت جدید ویروس کرونا بطور جدی آسیب دیده است را خاطر نشان نمایم.

این رویکرد اصولی در گفت وگوی تلفنی ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه با حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران که در ۲۱ آوریل سال جاری برگزار شد، مورد تاکید قرار گرفت.

ضمن نظارت بر پیامدهای سنگین پاندمی‌ برای بسیاری از کشورها و ملت ها، به اهمیت پیشنهاد ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه که در اجلاس سران گروه ۲۰ در ۲۶ مارس سال جاری مطرح شد و در مورد لغو محدودیت های تحویل دارو و مایحتاج اولیه و همچنین تراکنش‌های خرید آنها بود بیشتر متقاعد می‌شویم .

روسیه دائما ماهیت غیر قانونی تحریم های یک جانبه آمریکا علیه ایران را خاطر نشان می‌کند. همواره از آمریکا می‌خواهیم این تحریم ها را لغو کند و مانعی برای مبارزه تمام عیار با عفونت ویروس کرونا ایجاد نکند. کشورهای اروپای غربی را نیز فرا می‌خوانیم تحت تاثیر ارعاب و تهدید واشنگتن قرار نگیرند و به تعامل با شرکای ایرانی ادامه دهند.

دیپلماسی مصرانه و هماهنگ ما با کشورهای همسو نتایج مشخصی به بار می‌آورد. دبیر کل سازمان ملل متحد در پیام خود به رهبران کشورهای گروه ۲۰ از آنها خواست تحریم‌های جاری علیه سایر کشورها به منظور مقابله با پاندمی COVID-۱۹ را متوقف کنند. میشل باچلت کمیسار عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد از منظر حفظ حقوق بشر اظهارات انتقادی در این خصوص داشت.

مسایل مطرح شده در نامه شما دائما در دیدارهای ما با شرکای خود در مجامع بین‌المللی، بویژه در چارچوب بریکس بررسی می‌شوند.

با توجه به اهمیت بسیاری که به روابط ایران و روسیه معطوف می‌داریم، در آینده نیز کار فعال دیپلماتیک خود را ادامه خواهیم داد. همزمان با آن، اجرای برنامه‌ها و پروژه‌های بزرگ اقتصادی که روسیه برغم فشار تحریم‌ها و شرایط سخت، در ایران تحقق می‌بخشد را ادامه خواهیم داد و با این کار از مردم دوست ایران حمایت کاربردی خواهیم کرد.

کد خبر 509174 برچسب‌ها روسیه سرگئی لاوروف ایران و روسیه محمدجواد ظریف

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: روسیه سرگئی لاوروف ایران و روسیه محمدجواد ظریف امور خارجه تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۷۱۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: غربی‌ها، آفریقا را برای خودشان می‌خواهند اما ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید ابراهیم رئیسی، رئیس دولت سیزدهم در دومین همایش بین المللی ایران و آفریقا اولین گام بین جمهوری اسلامی ایران و قاره آفریقا را اراده دو کشور در توسعه روابط دانست و گفت: ضرورت دارد که برنامه دقیقی هم نسبت به کل قاره آفریقا و هم نسبت به یک یک کشورهای آفریقایی با زمانبدی مشخص شود. اولین گام بین جمهوری اسلامی ایران و قاره آفریقا اراده است، به حمدالله این اراده وجود دارد و این نشست نمادی از اراده کشورهای آفریقایی و ایران است برای گسترش روابط اقتصادی است.

به گزارش ایرنا، رئیسی دومین گام را شناخت ظرفیت‌های قاره آفریقا و جمهوری اسلامی ایران برشمرد و بیان کرد: بعضا برخی فعالان اقتصادی آشنایی کامل با ظرفیت‌های فی مابین ندارند و برگزاری این همایش به شناخت بهتر ظرفیت‌های متقابل کمک شایانی خواهد کرد.

رئیس دولت سیزدهم خاطر نشان کرد: به رغم تهدیدها و تحریم‌ها جمهوری اسلامی ایران پیشرفت‌های خوبی داشته و می‌توان ایران اسلامی را کشوری پیشرفته و فناور نامید. شناخت پیشرفت‌ها و دستیابی جمهوری اسلامی ایران به فناوری‌های نوین اهمیت بسیاری دارد.

وی با اشاره به تفاوت نگاه ایران به آفریقا به نسبت کشور های غربی اظهار کرد: همکاری با آفریقا مورد تاکید امام خمینی و همچنین مورد تاکید رهبر انقلاب بوده است. غربی‌ها آفریقا را برای خودشان می‌خواهند اما ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم. این تفاوت دیدگاه حائز اهمیت است. تاریخ آفریقا نشان دهنده این است که بسیاری از کشورهای غربی چگونه ذخایر آفریقا را چپاول کرده‌اند.

رئیسی با اشاره به اینکه نیروی انسانی کارآمدی در آفریقا وجود دارد، بیان کرد: این باور ماست اگرچه غربی‌ها تبلیغ می‌کنند که خودشان می‌توانند دستیابی به فناوری نوین و خلاقیت دارند اما ما باور داریم که استعداد،‌ دانش و توانایی آفریقا از مغرب زمین چیزی کم ندارد و توان دستیابی به بسیاری از عرصه‌ها را دارد.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899733

دیگر خبرها

  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • واکنش ایران به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح
  • واکنش وزارت خارجه به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح ایران
  • سفر رئیسی حائز اهمیت است/تحریم‌های آمریکا اهمیتی ندارد
  • بایدن از تحریم گردان‌های نظامی رژیم صهیونیستی صرفنظر کرد
  • شویگو: روسیه هرگز ناتو را تهدید نکرده است
  • رئیسی: غربی‌ها، آفریقا را برای خودشان می‌خواهند اما ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم
  • روایت مقام سابق موساد از «زیرساخت باور نکردنی دور زدن تحریم‌ها در ایران»
  • وانگ یی: آمریکا به سیاست غلط بر حذر داشتن چین ادامه می‌دهد
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه