Web Analytics Made Easy - Statcounter

مربی تیم ملی کشتی آزاد گفت: اختلاف نظر چیز خوبی است هرکسی می‌تواند نظرش را مطرح کند این هنر مدیر است که مصالحه کند.

عباس حاج‌کناری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص چرخه انتخابی  تیم ملی اظهار داشت: من در جلسات حضور نداشتم و نمی‌دانم مفاد آن چیست. نمی‌دانم کارشناسان چه موافقت‌ها و مخالفت‌هایی را انجام داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مجموع معتقدم این نظرات به بهترین انتخاب منجر شود. امیدوارم این چرخه به صورت قانون و یک تفاهم اصلی صورت بگیرد. این یک تغییر خوب برای کشتی است و شرایط کشتی ایران را رو به رشد می‌کند. 

مربی تیم ملی کشتی آزاد در خصوص اختلاف نظرها در این زمینه عنوان کرد: اختلاف نظر چیز خوبی است هرکسی می‌تواند نظرش را مطرح کند. اختلاف نظرها ربطی به حذف یک نفر ندارد. وقتی فقط اختلاف نظری وجود دارد، دلیل نمی‌شود آن نفر را حذف کنیم تا آن مشکل رفع شود. من نه با دبیر نه با محمدی صحبت نکرده‌ام و از این موضوع ها بی اطلاع هستم. نمی دانم این بحث‌ها که درباره جلسه چرخه انتخابی مطرح شده، چه بوده. در خود تیم ملی غلامرضا محمدی وقتی بحث فنی را می‌گوید شاید با هم اختلاف نظر داشته باشیم ولی با بحث آن را حل می‌کنیم.

وی افزود: خیلی از موضوعات حرفه‌ای شده است. این هنر مدیر است که  مصالحه ایجاد کند. به سادگی گذشتن از افراد به کشتی ضربه می‌زند. دوستان می‌توانند با بحث و تبادل نظر به تفاهم برسند. در مجموع چیزهایی که من می‌شنوم به آن خوشبین هستم و منتظر اتفاقات خوب هستیم. 

 

دارنده مدال طلا و نقره جهانی، در خصوص ارتقای مربیان سازنده در ایران، تاکید کرد: دبیر مسائل را مطالعه کرده و درباره مربیان موشکافانه موضوعاتی را مطرح کرده است. مربیان باید یک سو با فدراسیون باشند و این موضوع الان صورت نمی گیرد. و از لحاظ فنی با فدراسیون همسو نیستند. باید مربیان پایه و سازنده ما در فدراسیون آموزش ببینند. من هر جا تمرین می‌دهم با کلاس‌های انسیتوی کشتی چک می‌کنم تا آشنایی نسبی به تمرینات را داشته باشم. 

مربی تیم ملی کشتی آزاد در خصوص معضلات در کشتی پایه علی‌الخصوص وزن کم کردن تصریح کرد:‌کشتی ورزش بی‌رکوردی است. هر زمان یکسری تغییرات این حربه را به مربی می‌دهد تا به فکر مدال آوری باشد. باید فرهنگ سازی شود که در سنین پایه به فکر مدال آوری نباشند. باید فرهنگسازی شود که در سنین پایه وزن کم نکند و در هر وزنی در همان جایگاه کشتی بگیرند. بزرگترین آسیب را در سنین پایه زمانی خورده می‌شود که به فکر وزن کم کردن باشد و از کشتی زده می‌شوند.

انتهای پیام/س

منبع: فارس

کلیدواژه: کشتی آزاد تیم ملی ورزشی مربی اختلاف نظر تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۷۳۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رانت ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان

با جهش تازه نرخ ارز در سال ۱۴۰۳ که بسیاری آن را «هیجانی» و ناشی از اتفاقات غیراقتصادی تحلیل می‌کنند؛ حالا فاصله نرخ بازار آزاد ارز و نرخ نیمایی تقریبا به دو برابر رسیده است.

به گزارش اعتماد، در سال ۱۴۰۱ دولت طی یک برنامه پر سرو صدا و تحت عنوان «جراحی اقتصادی» ارز ترجیحی با نرخ ۴۲۰۰ را حذف کرد و به جای آن نرخ مبادله‌ای را جایگزین کرد که حدود ۲۸۵۰۰ تومان بود. با این کار، فاصله میان ارز ترجیحی با ارز بازار آزاد کاهش پیدا کرد.

هر چند این اتفاق موجب تورم شدیدی در بخش کالا‌های اساسی و دارو شد؛ اما استدلال دولت این بود که شکاف میان ارز ترجیحی با نرخ بازار آزاد از طریق چاپ پول تامین می‌شود و این کار تورم‌زا است. استدلالی که در نوع خود درست است. اما حالا دو سال از آن زمان گذشته، تورم نزدیک به ۴۰ درصد (مطابق آمار رسمی) ماندگار شده و از همه بدتر، با جهش‌های تازه نرخ دلار این شکاف بار دیگر دو برابر شده است.

به این آمار‌ها نگاه کنید که توسط بانک مرکزی اعلام شده است: در اردیبهشت امسال برای کالا‌های اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان یک میلیارد و ۲۷ میلیون دلار، برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ ۲ میلیارد و ۵۴۹ میلیون دلار و برای خدمات ۱۲۱ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات به نرخ توافقی ۷۴۷ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی نیز ۹۳۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۹۷ میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۲۷ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شده است.

در مجموع آنگونه که بانک مرکزی می‌گوید نزدیک به ۴.۵ میلیارد دلار به نرخ ترجیحی، ارز اختصاص داده شده. در حالی که شکاف میان این نرخ با نرخ بازار آزاد از جایی باید تامین شود که دم دستی‌ترین آن، فشار به منابع پایه پولی است.

عبدالناصر همتی رییس کل اسبق بانک مرکزی نیز چندی پیش خبر داده بود که «مسوولان بانک مرکزی در طول سال ۱۴۰۲، مبلغی به ارزش ۶۹ میلیارد دلار ارز با نرخی بسیار پایین‌تر از نرخ ارز در بازار، برای واردات تامین کرده‌اند و در حال حاضر اختلاف نرخ ارز بازار آزاد با نرخ ارز نیمایی به ۲۵ هزار تومان یعنی بیش از ۶۰درصد رسیده است و اختلاف آن با ارز ۲۸۵۰۰ تومانی به ۳۷ هزار تومان رسیده یعنی ۲.۳ برابر شده است.»

این اختلاف قیمت میان دو نرخ ارز، به صورت ریالی از طریق بانک مرکزی جبران می‌شود و رانت شیرینی است که به واردکنندگان عمدتا بزرگ و وابسته به دولت می‌رسد. اما نتیجه آن چیزی جز پودر شدن قدرت خرید مردم و افزایش تورم در پایان سال نیست. با نرخ ارز ترجیحی باید چکار کرد و آیا زمان آن رسیده که بانک مرکزی نرخ ارز ترجیحی را بالاتر ببرد؟

رویکرد حاکم بر تیم اقتصادی دولت نیاز به تغییر اساسی دارد

وحید شقاقی شهری، اقتصاددان و استاد دانشگاه در واکنش به این آمار‌ها، گفت: بانک مرکزی سیاست اشتباهی را در پیش گرفته است و تداوم این رویکرد برای کشور فاجعه‌آفرین است، ضرورت دارد تا دولت تغییری اساسی در رویکرد حاکم بر تیم اقتصادی و افراد خود داشته باشد.

او ادامه داد: هم اکنون در نظام ارزی کشور یک نظام چند نرخی در حال اجراست که این نظام چند نرخی باعث رانتی بزرگ برای گروهی محدود شده است، زمانی که اختلاف بین نرخ ارز بازار آزاد با مرکز مبادله ارزی حدود ۵۰ درصد است یک عطش سیری‌ناپذیر هم برای واردات شکل می‌گیرد که در کنار این موضوع با بیش برآوردی در واردات هم روبرو می‌شویم.

شقاقی شهری تصریح کرد: این اختلاف ۵۰ درصدی رقم کمی هم نیست و همه به دنبال دست یافتن به این رانت ارزی هستند که یکی از علل کسری تجاری غیرنفتی ۱۷ میلیارد دلاری سال گذشته نیز موضوع مربوط به اختلاف ۵۰ درصدی نرخ بازار آزاد با مرکز مبادلات ارزی بود.

این کارشناس اقتصادی ادامه داد: صادرکنندگان هم در این شرایط کم برآوردی می‌کنند و تمام ذهنیت‌شان به این سمت می‌رود که ارز حاصل از صادرات‌شان را در مرکز مبادلات عرضه نکنند، موضوع دیگر به افزایش خروج سرمایه برمی‌گردد که صادرکنندگان و سرمایه‌گذاران و تجار سعی می‌کنند ارز حاصل از صادرات را به گونه‌ای وارد کشور نکنند.

کلیه کالا‌ها با نرخ ۶۰ هزار تومان به دست مصرف کننده می‌رسد

او خاطرنشان کرد: ضمن آنکه نرخ دلار محاسباتی کلیه کالا‌هایی که به دست مصرف کننده نهایی می‌رسد بیش از ۶۰ هزار تومان است از قیمت خودرو گرفته تا گوشت و مرغ و ... لذا در این میان این رانت برای واردکنندگان ایجاد می‌شود و هیچ عایدی هم ندارد و تنها منجر به حیف و میل منابع ارزی می‌شود.

این اقتصاددان افزود: اواخر اسفند ماه سال ۱۴۰۲ بانک مرکزی اعلام کرد برای هر نفر ۱۰۰۰ دلار ارز مسافرتی تخصیص پیدا می‌کند و سیل افرادی که هجوم آوردند تا از این اختلاف بازار آزاد و بازار نیمایی (۴۲ هزار تومانی) بهره‌مند شوند کم نبود ضمن آنکه به دلیل اختلافات ارزی بخشی از هزینه‌های مسافرت این افراد هم رایگان شد.

دیگر خبرها

  • رقابت منفی دلار نیما و بازار آزاد
  • چالش های هویت فردی «نسل زد» و الگوی فاطمی بررسی می شود
  • فیلم تیراندازی شبانه در خیابان‌های زاهدان بر سر یک اختلاف!
  • ◄ آشنایی با آبراه غیرطبیعی پاناما + فیلم
  • هر فردی می‌تواند حساب بانکی خود را وقف کند
  • فرهنگ صلح و سازش مردم یزد باید مستند شود
  • گردوخاک الهلال در عربستان؛ اختلاف امتیاز با النصر زیاد شد
  • کوهرنگ میزبان همایش صلح یاران
  • ایجاد تحول در آموزش و پرورش، پایه ایجاد تحول در کشور است/ نظرات مختلف کارشناسی باید منجر به گشایش شود
  • رانت ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان