Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسؤول بسیج دانشجویی پردیس رسالت زاهدان گفت: با همت دانشجو معلمان و دانشجویان سایر مراکز علمی، بسته های آموزشی برای دانش آموزان نقاط محروم سیستان و بلوچستان آماده شده و در اختیار ادارات مختلف استان قرار گرفته است.

فاطمه موحد امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زاهدان اظهار کرد: در شرایط فعلی کشور نگرانی های متعددی در زمینه های آموزشی وجود دارد که یکی از مهمترین آنها، آموزش دانش آموزان مناطق محروم و کمتر توسعه یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسؤول بسیج دانشجویی پردیس رسالت زاهدان گفت: توجه به این موضوع بسیار حائزاهمیت است و دغدغه اصلی آموزش و پرورش در استان سیستان و بلوچستان محسوب می شود، در پی اعلام آمادگی دانشجو معلمان برای تهیه بسته های آموزشی برای دانش آموزان نقاط محروم، با همت دانشجو معلمان و دانشجویان سایر مراکز علمی تعداد قابل توجهی از این بسته ها آماده شده و در اختیار ادارات مختلف استان قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در این بسته های آموزشی سعی شده تا دروس متعدد کتب درسی به صورت خلاصه در قالب خود آموز طراحی شود و نمونه سوالاتی از آن دروس نیز در محتوا قرار بگیرد . لازم به ذکر است که در بسته های آموزشی پایه دوازدهم  هم محتوای نکات کنکوری نیز به طور ویژه لحاظ شده است .

موحد بیان کرد: در ایجاد و طراحی این بسته های آموزشی 251 نفر دانشجو فعالیت داشتند ، که به تفکیک؛ 87 نفر در مقطع ابتدایی و 164 نفر درمقطع متوسطه به این صورت که 35 نفر در مقطع متوسطه اول و 129 نفر در مقطع متوسطه دوم مشغول تولید بسته آموزشی بودند.

مسؤول بسیج دانشجویی پردیس رسالت زاهدان گفت: در این راستا، 14 استان، شامل؛ استان های خراسان رضوی، قم، تهران، سنندج، آذربایجان غربی و شرقی، کرمان، همدان، مازندران، سمنان، فارس، خراسان جنوبی، قزوین و استان مرکزی هم به یاری ما شتافتند و در این کار خیر سهیم شدند.

این مسؤول اضافه کرد: بسته آموزشی مقطع ابتدایی شامل دروس؛ علوم، ریاضی و فارسی میباشد و محتوای بسته متوسطه اول، از دروس؛ دینی، ریاضی، علوم و ادبیات تشکیل شده است.

وی افزود: در مقطع متوسطه دوم نیز متناسب با هررشته و پایه  سعی شده تا دروس اختصاصی به صورت ویژه لحاظ  شود.

مسؤول بسیج دانشجویی پردیس رسالت زاهدان گفت: بسته های آموزشی به صورت مجازی برای معاونت های آموزشی مناطق لاشار، بمپور و ایرانشهر ارسال شده است.

موحد بیان کرد: در ادامه نیز تمام تلاش ما بر این است که محتوای دروس باقی مانده از مقطع متوسطه را در اسرع وقت به دست دانش آموزان مناطق محروم برسانیم  وبا همکاری سایر ادارات آموزش و پرورش شهرستان های استان بتوانیم گوشه ای از این نبود امکانات آموزشی پایه ای  را برای این دانش آموزان عزیز جبران کنیم.

انتهای پیام/3139

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشجو دانش آموزان سیستان و بلوچستان آموزش بسته های آموزشی مقطع متوسطه دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۷۶۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور

نادر کریمی‌بیرانوند ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران در سنندج اظهار داشت: در اجرای طرح «شهید محمودوند» که در راستای شناسایی دانش آموزان بازمانده از تحصیل  اجرا می شود، سال گذشته ۶۰ هزار تارک و بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش بازگشتند.

 مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان را یک عامل مهم در رشد ساحت اقتصادی و اشتغال عنوان کرد و گفت: تا وقتی که دانش‌آموزان مهارت ورود به بازار کار را کسب نکنند نمی‌توانند در این امر تاثیرگذار باشند.

وی با بیان اینکه مدارس شبانه‌روز اوقات فراغت خوبی برای دانش آموزان در خود دارد، بیان کرد: استان کردستان یک استان پیشرو در مهارت آموزی مدارس شبانه روز است و در همین راستا نمایشگاه طرح‌های خوداتکایی مدارس شبانه روز استان در محل نمایشگاه‌های دائمی از امروز برپا می‌شود.

کریمی بیرانوند از تصویب آیین‌نامه مهارت‌آموزی برای دانش‌آموزان متوسطه خبر داد و افزود: در ساختار آموزشی نیز تغییراتی داده شده و ساعات درسی مهارت آموزش داده خواهد شد.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در این اقدام دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم در طول سه سال تحصیلی خود ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی را در قالب درس‌های خود می‌گذرانند. 

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است
  • محروم‌ ترین و برخوردارترین استان‌ های کشور کدامند؟