Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید ابوالفضل پرپنچی مدیرکل کمیته امداد استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: با توجه به وقوع زلزله شب گذشته درتهران و دماوند ۲۳ خانوار در روستای وادون و ۲۵ خانوار در روستای مشا تحت پوشش کمیته امداد هستند.

او با بیان اینکه با ارسال تیم‌های ارزیابی بررسی‌های لازم انجام شد و مشخص شد که تا کنون مشکل خاصی برای ساکنین این منطقه پیش نیامده است، گفت: از فردا تیم‌های مشاوره به مناطق زلزله زده دماوند و تهران اعزام خواهد شد تا مشکلات استرس و اضطراب ناشی از زلزله برای این افراد رفع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرپنچی گفت: با توجه به حوادث پیش آمده کمیته امداد آمادگی این را دارد که در صورت بروز هر اتفاقی بتوانند به کمک مددجویان بشتابد.

مدیرکل کمیته امداد استان تهران با بیان اینکه البته کمیته امداد در صورت بروز حوادث و مسئولیتی در امدادرسانی ندارد، گفت: قبل از این حادثه آموزش‌هایی در خصوص بلایای طبیعی و مسائل بهداشتی به مددجویان روستا‌های اطراف تهران ارائه شده بود.

بیشتر بخوانید: آماده باش ۲۴ ساعته نیروهای امدادی در استان تهران 

پرپنچی تصریح کرد: در حال حاضر نیز با آموزش‌های الکترونیکی سعی می‌شود خانواده‌ها را برای چنین حوادثی آماده کنیم.

او با بیان اینکه برای ساکنین این منطقه بعد از وقوع حادثه در شب گذشته اقلام مورد نیاز و بسته‌های غذایی که شامل جیره خشک بود، ارسال شد، ادامه داد: با شروع ماه مبارک رمضان در راستای طرح اطعام مهدوی تاکنون بیش از ۷ هزار پرس غذای گرم بین نیازمندان منطقه دماوند توزیع شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان تهران گفت: برای امشب نیز توزیع غذای گرم را بین نیازمندان مناطق زلزله زده خواهیم داشت.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کمیته امداد زمین لرزه زلزله تهران استان تهران کمیته امداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۷۸۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری

به گزارش خبرآنلاین،در حاشیه نهمین سمینار بین‌المللی زلزله، علیرضا زاکانی، شهردار تهران در گفتگو با خبرنگاران درباره آمادگی شهرداری تهران برای مقابله با زلزله اظهاراتی داشت. او اعلام کرد: در ابتدا، تمرکز ما بر کاهش آسیب‌پذیری شهر تهران نسبت به زلزله است. سپس، درک صحیح ابعاد زلزله و تشخیص سریع وقوع آن برای ما بسیار اهمیت دارد. در این راستا، پیشرفت‌های قابل توجهی در زمینه تکنولوژی شتاب‌نگارها و سیستم‌های تشخیص زودرس زلزله در شهر تهران روی داده است.

ایسنا در خبری نوشت:وی افزود: به عنوان مثال سال گذشته برای اولین بار در تهران، ۵ شتاب نگار عمقی در عمق ۵۰ متری سطح زمین کارگزاری شده است. همچنین مراحل نصب یک شتاب نگار دیگر نیز در عمق ۱۰۰ متری به زودی تکمیل خواهد شد.

زاکانی در بخش دیگری از سخنان خود پیرامون اقدامات شهرداری تهران در حوزه آموزش عمومی به شهروندان با هدف مقابله با زلزله گفت: سال گذشته ۳۰۰ هزار نفر از شهروندان تحت آموزش‌های عمومی شهرداری تهران قرار گرفتند. همچنین در درون سیستم مدیریت شهری نیز به کارکنان آموزش‌های تخصصی پیرامون مقابله با زلزله ارائه شده است.

شهردار تهران در ادامه تاکید کرد: مدیریت شهری تهران در حوزه استحکام کالبدی نیز گام‌های رو به جلویی طی ماه‌های گذشته برداشته است. در همین راستا بناست برای نخستین بار ۱۶ هزار ساختمان با همکاری ۹ دستگاه به لحاظ ایمنی پایش شود که تاکنون عملیات پایش ۴۰۰۰ ساختمان تکمیل شده است.

وی تاکید کرد: در ستاد ایمنی و مدیریت بحران شهرداری تهران ۱۵ کارگروه با هدف مقابله با زلزله شکل گرفته است که این کارگروه‌ها با هماهنگی کامل بین دستگاه‌های مختلف به دنبال افزایش ضریب ایمنی در پایتخت هستند.

زاکانی در پاسخ به سوالی دیگر پیرامون حواشی لیست منتشر شده از تخصیص وام به مدیران شهرداری برای مسکن گفت: سازمان‌ها و مجموعه‌های مختلف خانه سازمانی برای استقرار مدیران خود دارند، اما شهرداری تهران فاقد خانه سازمانی برای مدیران است. به همین جهت در دوره‌های قبلی املاک شهر را به ثمن بخس و بعضاً با تخفیف ۵۰ درصدی به مدیران می‌دادند و این اتفاق مصداق کامل بی‌عدالتی بود.

وی با بیان اینکه لازم است برای برخی از مدیران شهرداری که از شهرستان به تهران می‌آیند مسکن تهیه شود، افزود: در این دوره ما به جای آنکه برخی از زمین‌ها و املاک شهرداری را در اختیار مدیران قرار دهیم به آنان وام با درصد سود بانکی دادیم. برای پیشبرد این کار مقدمتاً به مدیران ودیعه دادیم و سپس آن را تبدیل به وام کردیم‌. آنان نیز قسط‌های این وام را پرداخت می‌کنند.

شهردار تهران در پایان تاکید کرد: اختصاص برخی از املاک و خانه‌ها به مدیران شهرداری که در دوره‌های پیشین صورت می‌گرفت امری ناعادلانه بود اما ما به این سمت نرفتیم و سعی کردیم به جای این کار برای مدیران شاغل در شهرداری که فاقد مسکن بودند وام با بهره بانکی تهیه کنیم، اما متأسفانه این موضوع با بی‌انصافی در رسانه منعکس شد. در حالی که واقعیت چیز دیگری بود.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903998

دیگر خبرها

  • دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری
  • مشخصات و مکان زلزله امروز بعدازظهر در تهران +تصویر
  • زلزله بخش‌هایی از تهران را لرزاند/ جزئیات
  • توزیع ۶ میلیارد تومان زکات فطریه میان نیازمندان استان ایلام
  • کمک بیش از ۳۱ میلیارد تومانی به نیازمندان پارسیانی
  • ۳۰۰ پرس غذای گرم در پارس‌آباد بین نیازمندان توزیع شد
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • توزیع ۱۲۷ میلیارد تومان جهیزیه بین مددجویان لرستان
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • توزیع بیش از ۴ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان در میامی