Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-27@02:03:08 GMT

نجات گونه اسب‌های دریایی در سواحل استرالیا

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۷۸۶۹۵

نجات گونه اسب‌های دریایی در سواحل استرالیا

یک پروژه حفاظت محیط زیستی در استرالیا می‌خواهد جمعیت اسب‌های دریایی را افزایش داده و به کمک احیای زیستگاه طبیعی آنها در بندرگاه سیدنی بیاید.

به گزارش یورونیوز؛ اسب دریایی سفید که به آن اسب دریایی سیدنی نیز گفته می‌شود، یکی از گونه‌های جانوری بومی سواحل شرقی استرالیا به شمار می‌آید.

بندرگاه سیدنی یکی از مصب‌هایی است که به حفاظت از جمعیت‌ اسب‌های دریایی شناخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسب‌های آبی در لیست قرمز

اتحادیه بین‌المللی حفاظت از طبیعت، اسب‌های دریایی را در فهرست قرمز و به عنوان جانوران «در معرض خطر» قرار داده است.

یک پروژه حفاظت محیط زیستی به تازگی در استرالیا می‌خواهد جمعیت اسب‌های دریایی را افزایش داده و به کمک احیای زیستگاه طبیعی آنها در بندرگاه سیدنی بیاید.

رهاسازی ۹۵ اسب دریایی در سواحل سیدنی

به همین منظور ۹۵ اسب دریایی کوچک که در آکواریوم پرورش یافته بودند به تازگی در بندر سیدنی در ساحل کلیفتون گاردن رهاسازی شدند.

جفت‌های مورد نظر برای قرار دادن در آکواریوم و تولید مثل، در اکتبر سال ۲۰۱۹ از سواحل کلیفتون گاردن در موسمن جمع‌آوری شده‌ بودند. آنها ۶ ماه را در یک مرکز پرورش ماهی سپری کردند.

زیستگاه اسب‌های آبی حدود ۱۵۰۰ کیلومتر است که از «هاروی بی» در منطقه ساحلی جزیره فریزر در ایالت کوئینزلند شروع می‌شود و تا سینت جورج بیسین، شهری در منطقه ساحل جنوبی نیوساوت ولز امتداد می‌یابد.

در اسب‌های دریایی این نرها هستند که حامله می‌شوند

طول بدن اسب‌های دریایی از ۱۶ میلی‌متر تا ۳۵ سانتی‌متر متغیر است. مشخصه ویژه این نوع ماهی‌ها این است که جنس نر در آن حامله می‌شود.

طول مدت حاملگی در اسب دریایی بین ۱۰ روز تا ۶ هفته متغیر است.

دکتر دیوید هاراستی، دانشمند دریایی که در این پروژه فعالیت دارد، درباره مراحل رها کردن نوزادن اسب‌دریایی می‌گوید: «این کار بسیار هیجان‌آور است و امیدواریم بتوانیم با رها کردن اینها، جمعیت اسب‌های دریایی را افزایش دهیم.»

۱۵۰ تا ۲۰۰ نوزاد در هر زاد و ولد

به گفته دکتر هاراستی «نکته خوب در مورد اسب‌های دریایی این است که به راحتی باردار می‌شوند و هر بار ۱۵۰ تا دویست نوزاد متولد می‌شود. اما این نوزادان یک سانتیمتری خوراک مناسبی برای ماهی‌های منطقه به شمار می آیند.»

اسب دریایی یا اسب‌ماهی، یک نوع ماهی از خانواده سوزن‌ماهیان است که در آب‌های حاره‌ای و معتدل سرتاسر جهان یافت می‌شوند.

لینک کوتاه: asriran.com/0033Fx

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: محیط زیست اسب دریایی استرالیا اسب های دریایی اسب دریایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۷۸۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده ۴ رأس مرال در ارتفاعات جنگلی لنگرود + فیلم

حمزه عشوری، مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان از ثبت تصاویری از بزرگترین گونه گوزن جنگل‌های هیرکانی خبر داد و گفت: کارشناسان اداره حفاظت محیط زیست لنگرود پس از هفته‌ها تلاش شبانه روزی موفق به ثبت تصاویری زیبا از ۴ رأس گوزن قرمز (مرال) در ارتفاعات جنگلی این شهرستان شدند.

او افزود: پایش دوره‌ای و منظم زیستگاه‌ها و همکاری جوامع محلی از مهم‌ترین عوامل افزایش جمعیت این گونه باارزش در استان گیلان است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان تصریح کرد: مرال یا گوزن قرمز که به آن «گاو وحشی» و «گاو کوهی» نیز گفته می‌شود، یکی از نماد‌های تنوع زیستی جنگل‌های هیرکانی و از گونه‌های حمایت شده و شکار ممنوع در زیستگاه‌های این استان است. 

به گفته عشوری، مرال به طور معمول در دوران حیات خود یک بار زاد و ولد می‌کند و امن بودن محیط زندگی این حیوان برای ادامه بقای آن از اهمیت زیادی برخوردار است.

او تأکید کرد: محیط بانان گیلانی با حضور و تلاش شبانه روزی، جنگل‌ها و زیستگاه‌های استان را برای حیات وحش امن می‌کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان افزود: زمان جفت‌گیری مرال‌ها از نیمه دوم شهریور تا نیمه دوم مهر ماه انجام می‌شود و چنانچه شرایط برای زادآوری مرال‌ها مناسب نباشد، سبب کاهش زادآوری و به‌هم ریختگی در جمعیت مرال‌ها می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • نجات ده‌ها پناهجو در سواحل مراکش
  • بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی زنجان
  • (ویدئو) تلاش برای نجات ده‌ها نهنگ به گل نشسته در غرب استرالیا
  • دستگیری صیادان غیر مجاز ماهی در باغملک
  • آشیانه ساختن پرستو‌های دریایی در تالاب بین المللی انزلی
  • بازداشت ۷ نوجوان در ارتباط با حمله به اسقف اعظم کلیسای سیدنی
  • مشاهده یک گله مرال در جنگل‌های هیرکانی گیلان
  • ثبت تصویر ۴ راس مرال در جنگل‌های هیرکانی گیلان + فیلم
  • مشاهده ۴ رأس مرال در ارتفاعات جنگلی لنگرود + فیلم
  • برگزاری اردوگاه حمایت از غزه در دانشگاه سیدنی استرالیا + تصاویر