Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالله محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره عملکرد مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده های دانشگاه آزاد اسلامی پیرامون نیازهای دوران شیوع کرونا اظهار کرد: حسب ضرورتی که در ایام شیوع کرونا پیش آمده بود مراکز تحقیقاتی به تولید مواد شوینده و اقلام بهداشتی پرداختند که ظرفیت و هم‌افزایی عظیمی در این راستا ایجاد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تعدادی از مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده ها نیز بر روی امکان‌سنجی و تولید نمونه کیت‌های تشخیص کرونا پرداختند که نتایج مطلوبی نیز به‌دست آمده است. در حوزه دستگاه‌های تشخیصی نیز گام‌های موفقیت آمیزی برداشته شده است.

مدیرکل پژوهشکده ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: تب سنج ثابت یکی از دستگاه‌های تشخیصی است که توسط مرکز تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان طراحی و ساخته شده که می‌تواند دما و میزان اکسیژن خون موجود در بدن فرد را اندازه‌گیری و نمایش بدهد. به‌زودی از این محصول دانش‌بنیان رونمایی به‌عمل خواهد آمد.

محمدی عنوان کرد: طراحی و ساخت گیت استریل توسط محققان واحد نجف‌آباد نیز از دستاوردهای دوران شیوع کرونا به‌شمار می‌رود. گروهی از مراکز درمانی در حوزه درمانی فعال شده‌اند و بر روی روش‌های درمانی و داروهای مختلف پایه گیاهی درحال آزمایش و تحقیق هستند.

وی ادامه داد: مطالعات حوزه پسا کرونا نیز از اولویت‌های مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد قرار دارد که نتایج آن پس اتمام مراحل اولیه به جامعه نخبگانی و دستگاه‌های اجرایی ارائه خواهد شد.

انتهای پیام/

358 / 167 مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد دستگاه اندازه گیری اکسیژن موجود در خون تب سنج ثابت عبدالله محمدی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد عبدالله محمدی مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۰۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم اندیشی پژوهشگران علوم شناختی با حضور سید محمد مهدوی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی و مدیران و مسئولان دانشگاه خلیج فارس در بوشهر برگزار شد. در این نشست راه‌های توسعه همکاری‌های علمی و تحقیقاتی درحوزه علوم شناختی مورد بررسی قرار گرفت.

مهدوی، با اشاره به اهداف و سیاست‌های این ستاد برای حمایت از اجرای طرح‌های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی درحوزه‌های مختلف علوم شناختی گفت: با تلاش‌های این ستاد و به منظور تربیت نیروی کارآمد و متخصص تاکنون ۲۲ هسته پژوهشی در حوزه‌های علوم و فناوری‌های شناختی در مراکز علمی و دانشگاهی کشور تشکیل و فعال شده است.  

وی با اشاره به اینکه توسعه فعالیت‌های پژوهشی به همکاری‌های مشترک میان محققان و اساتید نیاز دارد، گفت: ستاد یکی از حلقه‌های رابط در توسعه علوم و فناوری‌های شناختی محسوب می‌شود و برای تحقق این هدف حمایت‌های لازم را ارائه می‌کند.

وی توجه به حوزه‌های سلامت و سرمایه شناختی، آموزش و پرورش شناختی و شناخت اجتماعی را از جمله اولویت‌های ستاد بر شمرد و گفت: رویکرد ستاد بهره گیری و بهره‌مندی ازدستاورد‌های علوم و فناوری‌های شناختی برای ارتقاء و افزایش توانمندی مهارت‌های شناختی درسطح جامعه و نیز کمک به امر یادگیری و یاددهی با شیوه‌های شناختی در نظام آموزشی است و ستاد آماده است با حمایت همه جانبه از طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی بستر‌های لازم را برای تحقق این اهداف مهم فراهم آورد.

وی اضافه کرد: پژوهشگران و فناوران می‌توانند از طریق سایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و همچنین سامانه خدمت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از اطلاعیه‌ها آگاه شده و برای دریافت حمایت اقدام کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قلیان اکسیژن؛ یک پک عمیق به سمت ناکجا؟!
  • «قلیان اکسیژن» عوارض نامشخصی دارد
  • عوارض نامشخص قلیان اکسیژن
  • ساخت تراشه‌ای با قابلیت اندازه‌گیری ویتامین C و D
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • ماجرای قلیان اکسیژن در کافه‌های تهران چیست؟
  • ماجرای قلیان اکسیژن در کافه‌های تهران | این دستگاه تاییدیه نهایی ندارد | وجود گاز خنده در این قلیان‌ها صحت دارد؟
  • اندازه‌گیری قند خون با گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • اندازه‌گیری قند خون با ساعت گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد