Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان  سمنان ، ایرج حریر چی ؛ معاون کل وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در جلسه ی ستاد مدیریت مقابله با کرونا در استان سمنان که صبح امروز جمعه ۱۹ اردیبهشت ماه در سالن مدیریت بحران استانداری سمنان برگزار شد هدف خود را از سفر به این استان ، ابراز قدردانی از تلاش کادر اجرایی و سلامت استان و توصیه به مردم و مسئولان برای ادامه روند مقابله با کرونا عنوان کرد و افزود : قصد اول و مهم سفر من به استان سمنان ابراز تشکر و امتنان از زحمات کادر اجرایی و سلامت این استان است که با سعی و تلاش فراوان سبب شده اند تا کشور ما به این موفقیت بزرگ در مرحله اداره بیماری دست یابد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حریر چی گفت : بسیاری از اساتید بزرگ علم پزشکی در کشور و نهادهای بین الملل با انتشار مقالات و نقطه نظرات خود در مجامع و رسانه های گوناگون پیش بینی ، میزان زیاد بستری های سهمگین و وحشتناک مرتبط با کرونا در ایران را ارائه نموده بودند که خوشبختانه با مدیریت خوب مسئولان اجرایی و همکاری و همدلی بسیار خوب مردم و فداکاری پرسنل بهداشت و درمان نه تنها این پیش بینی ها محقق نگردید ، بلکه شاهد ناامیدی دشمنان و کسب افتخاری بزرگ برای جامعه پزشکی کشور بودیم .

معاون کل وزارت بهداشت در ادامه با تشریح وضعیت بهداشتی و درمانی دنیا و مقایسه ی آن با کشور ما گفت : کشور آمریکا تقریبا چهار برابرکشور ایران جمعیت دارد و حدود ۱۸ درصد از جی دی پی  ۵۳۰۰۰ دلاری تولید ناخالص داخلی خود را  سالانه بازای هر فرد ، تقریبا ۱۰۰۰۰ دلار به امور بهداشت و درمان مردم خود اختصاص می دهد و در این بین در کشور ما کل در آمد ناخالص داخلی برابر با ۵۰۰۰ دلاربازای هر فرد می باشد که حدود ۸/۵ درصد این میزان یعنی تقریبا ۴۵۰ دلار صرف بهداشت و درمان هر فرد ایرانی می شود و مشاهده می شود که علی رغم اعتبار ۲۳ برابری آمریکا میزان مرگ و میر ناشی از کرونا در این کشور در دو روز گذشته به بیش از ۷۲۰۰۰ نفر رسیده که این میزان در کشورما به مراتب و چندین برابر کمتر از این کشور می باشد .
وی همچنین گفت : زیر ساختهای بیمارستانی کشورهای اروپایی به مراتب قدرتمند تر و قوی تر از کشور ماست که برای مثال می توان به تعداد ۶/۲ تخت بازای هر ۱۰۰۰ نفر در آلمان و ۳/۲ تا ۳/۶ تخت در اسپانیا و ایتالیا بازای هر ۱۰۰۰ نفر اشاره کرد که این عدد در کشور ما علی رغم تمام موفقیت های کسب شده در اجرای طرح تحول سلامت به میزان ۱/۷ تخت بازای هر ۱۰۰۰ نفر جمعیت می باشد ، که با این عده و عُده توانسته ایم به این موفقیت ها دست یابیم .
حریر چی در ادامه به پرسنل شاغل در وزارت بهداشت نیز اشاره کرد و افزود : کل پرسنل وزارت بهداشت حدود ۷۵۰۰۰۰ نفر می باشد که با در نظر گرفتن تمامی عوامل غیر مستقیم و همچنین بخش خصوصی به ۸۵۰۰۰۰ نفر می رسد که این عدد در مقابل جمعیت چند میلیونی کادر بهداشت و درمان کشورهای مختلف که این خدمات را به نظیر این جمعیت ارائه می کنند بسیار ناچیز است ودر واقع چیزی جز فداکاری و تلاش بیش از اندازه ی کادر بهداشت و درمان کشور را اثبات نمی کند .
معاون کل وزارت بهداشت درمان و آ موزش پزشکی کشور ،  بخش اعظمی از موفقیت های حاصله در مجموعه بهداشت و درمان را ناشی از برش صحیح اعتباری استانها و شهرستانها عنوان کرد و اضافه نمود : خوشبختانه بسیاری از استانها و شهرستانها با اتخاذ تدابیر مناسب بسیار پیشرو تر و موفق تر از برنامه ها و تصمیمات ستاد ملی بوده اند و بسیاری از این تدابیر موجب شگفتگی مسئولان وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی کشور گردیده است که بعنوان نمونه می توان به پیشنهاد و راهکار استاندار سمنان در درمان رایگان اتباع مقیم کشور و تصویب این پیشنهاد توسط ریاست محترم جمهور در ستاد ملی مدیریت مقابله با کرونا اشاره کرد که بسیاری از مشکلات را مرتفع نمود.
حریر چی در ادامه ، هدف دوم خود از سفر به استانهای کشور را بیان این خواسته و انتظار عنوان کرد که مردم و مسئولان مجموعه اقدامات پیشگیرانه و اجرایی خود در مقابله با کرونا را ادامه داده و قطع نکنند .    
ایشان اظهار داشت : ما دومین کشور پس از چین بودیم که در آن به فراوانی موارد مبتلا به کرونا رسیدیم که در ابتدا این امر مورد سوء استفاده بسیاری از دشمنان و بویژه رسانه های معاند نیز قرار گرفت اما همگان این را می داند که تمام دنیا در مقابل این بیماری غافلگیر شد و جالب تر آنکه کشورهایی که حتی بعد از ما و  علی رغم داشتن زمان ؛ به فراگیری و پیک بیماری رسیدند نیز نتوانستند تصمیم موفق و قاطعی در مهار و کنترل این بیماری بگیرند .    
معاون کل وزارت بهداشت همچنین با اظهار امیدواری بمنظور دستیابی کشور به روشهای درمانی و تولید واکسن مناسب مقابله با کرونا در آینده ، پیش بینی کرد با توجه به رفتار این ویروس و عدم شناخت کافی دنیا به آن تا اطلاع ثانوی کرونا میهمان ناخوانده دنیا و بالتبع ایران خواهد بود و این احتمال وجود دارد که در پاییز امسال مجددا شاهد شیوع و اوج ابتلا به این بیماری باشیم که لازم است از هم اینک به فکر بوده و با برنامه ریزی منسجم ،  نسبت به تمهید مقدمات و اخذ تصمیمات در عدم غافلگیری و برخورد پدافندی مناسب با این ویروس بیندیشیم .
ایشان گفت : دانشگاههای علوم پزشکی با همکاری مدیران ارشد استانها و سایر دستگاههای اجرایی باید برای مقابله با کرونا برنامه ارائه نمایند و با اتخاذ راهکارهای پیچیده و اختصاص برش های مناسب استانی با آن مقابله نمایند .   
حریر چی در ادامه تصریح کرد : خوشبختانه در سطح استان سمنان اپیدمیولوژیست های بسیار خوبی حضور دارند که لازم است با انجام جلسات مختلف و نشست های کارشناسی ، برنامه های کاربردی و پیش بینی های مورد نیاز در جهت مقابله با این ویروس با هدف ایمن سازی زندگی و نیز معیشت مردم انجام گردد .
ایرج حریر چی همچنین در ادامه ی سخنان خود در جمع اعضای کمیته های تخصصی ستاد مدیریت مقابله با کرونا در استان و جمعی از پرسنل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سمنان با اشاره به کاهش میزان مرگ و میر ناشی از تصادفات جاده ای بعلت کاهش تردد و مسافرتهای برون استانی و جاده ای گفت : در طی مدت شیوع کرونا در کشور بعلت کاهش تردد های جاده ای شاهد کاهش میزان تصادفات و مرگ و میر های ناشی از آن بوده ایم امادر برخی بیماری های واگیردار دیگر شاهد کاهش ابتلا به آن نبوده و در برخی موارد نیز شاهد افزایش میزان این بیماری ها بوده ایم که لازم است با فرهنگ سازی و تمهید تصمیمات مناسب نسبت به کاهش یا ریشه کنی آنها اقدام نماییم .     
وی گفت : ما در کشور سالانه شاهد وقوع ۳۸۵۰۰۰ مرگ می باشیم که با توجه به عدد امید به زندگی ایرانیان یعنی۷۴ تا ۸۴  برای مردان و زنان بالغ بر ۴۷ درصد از این مرگ ها زود رس و مربوط به سنین زیر ۷۰ سال می باشد که از دیدگاه ما پذیرفته نیست و لازم است تا به این میزان مرگ و میر زود رس توجه بیشتری نموده و راهکارهایی برای جلوگیری از وقوع آن ارائه نماییم .
حریر چی با اشاره به گزارش ارائه شده کارشناسان فرانسوی در افزایش وزن افراد ، در قرنطینه گفت : بر این اساس می توان حدس زد که بیماری های قلبی و عروقی دیابت ، فشار خون و ... افزایش یافته و بعلت کاهش تحرک و ورزش میزان بیماری ها نیز زیاد شود ، فلذا لازم است تا برنامه ریزی مناسب ،  جهت رفع این مشکلات راهکارهایی اندیشیده شود .
معاون کل وزارت بهداشت گفت : وقتی مردم دچار ترس و استرس ناشی از یک بیماری خاص شوند در نتیجه برای درمان دیگر بیماری های خود نیز کمتر به مراکز درمانی مراجعه می کنند و در اینصورت لازم است با انجام اقدامات مناسب جهت رفع دغذغه مندی مردم و مصون سازی مراکز درمانی ، امکان مراجعه مردم به مراکز درمانی بمنظور درمان سایر بیماری های خود را فراهم آورد . بر این اساس لازم است تا ضمن توجه خاص و انجام سختگیرانه تدابیر بهداشتی و درمانی در خصوص کرونا ، سایر امور غیر کرونایی را برای مردم عادی سازی نموده و ضمن توجیه و آگاه سازی مردم ، آنان را برای انجام سایرامور بهداشتی و درمانی به مراکز درمانی سوق داده و اعزام نماییم . 
حریر چی در ادامه با اشاره به رفع برخی محدودیت های کرونایی در سطح کشور از ابتدای اردیبهشت ماه گفت : متاسفانه پس از انجام این اقدامات ؛ شاهد پرسه زنی و مظنه گیری برخی مردم در مراکز تجاری و فروشگاه ها هستیم که این امر موجب شلوغی مراکز تجاری و در نتیجه افزایش شیوع بیماری می گردد .
ایشان در پایان این جلسه ضمن جمع بندی سخنان خود ، انتظارات مجموعه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی را از دست اندرکاران اجرایی و سلامت استان ، برنامه ریزی آتی در جهت مقابله با کرونا و عادی سازی روند مراجعه مردم به مراکز درمانی بمنظور درمان سایر بیماری ها و مشکلات خود علاوه بر کرونا عنوان کرد و اظهار داشت : مناسب ترین برنامه ریزی بر پایه ی انتظارات سازمان جهانی بهداشت عبارت از رعایت فاصله گذاری اجتماعی و بهداشت فردی ،شناسایی بیماران در مراحل اولیه و ایزوله نمودن آنها و شناسایی افرادی که تماس نزدیک داشته اند و قرنطینه آنان است.

46

کد خبر 1386186

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان سمنان معاون کل وزارت بهداشت مراکز درمانی بهداشت و درمان برنامه ریزی بیماری ها مرگ و میر پیش بینی کشور ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۳۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک فروشگاه زنجیره‌ای در آبادان پلمب شد

به گزارش خبرنگار مهر، روح الله شکری ظهر امروز شنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای اظهار کرد: با توجه به اینکه موارد تخلف مشاهده شده در فروشگاه زنجیره‌ای آبادان، مصداق بارز تهدید علیه سلامت عمومی بوده و برخورد با آن با جدیت در دستور کار قرار گرفت.

سرپرست مرکز بهداشت آبادان گفت: در این بازدید فروشگاه یادشده به علت رعایت نشدن موازین بهداشتی پلمب شد.

وی نسبت به برخورد قانونی و بدون اغماض با افرادی که سلامت مردم را به خطر بیندازند تاکید و بیان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، به صورت ۲۴ ساعته می‌توانند با سامانه ۱۹۰ تماس گیرند یا اینکه به صورت حضوری به مرکز بهداشت مراجعه کنند.

کد خبر 6089919

دیگر خبرها

  • انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • یک فروشگاه زنجیره‌ای در آبادان پلمب شد
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • پلمب یک فروشگاه زنجیره‌ای در آبادان
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • رشته‌های عفونی و خون متقاضی کمتری دارند/ شاهد گسترش مصرف سیگار هستیم
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد