Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مختار اسفندیاری مدیرکل امور عشایر استان اصفهان اظهار داشت: جامعه عشایری استان اصفهان مشتمل بر ۲۴ هزار نفر از ایل بختیاری و ۲۷ هزار نفر هم از ایل قشقایی است که برای سپری ییلاق خود عازم استان اصفهان هستند.

او افزود: با گرم شدن هوا و خشک شدن علوفه در استان‌های فارس، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر و خوزستان عشایر ایلات بختیاری و قشقایی از دوازده گلوگاه که در شهرستان‌های فریدونشهر، سمیرم، چادگان، شهرضا و دهاقان در نظر گرفته شده، غربالگری می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتربخوانید:غربالگری عشایر در دوازده گلوگاه شهرستان‌های فریدونشهر و سمیرم



مدیرکل امور عشایر استان اصفهان با اعلام اینکه تاکنون ۲۰ درصد از عشایر در مناطق عشایری استان اصفهان مستقر شدهاند، تصریح کرد: با مصوبه ستاد استانی مقابله با کرونا و کمک خیران، اقلام بهداشتی مورد نیاز در اختیار جامعه عشایر استان اصفهان قرار خواهد گرفت.

او اضافه کرد: جمعیت عشایر با مستقر شدن در بالغ بر دو میلیون عرصه مراتع طبیعی استان اصفهان، با یک میلیون رأس دام و بالغ بر ۶۰۰ هزار رأس بره و بزغاله تا مهرماه در استان اصفهان ییلاق را سپری خواهند کرد.

اسفندیاری با بیان تولیدات جمعیت عشایر در استان اصفهان تصریح کرد: عشایر در استان اصفهان با تولید ده هزار تن گوشت قرمز یک سوم گوشت اصفهان را تأمین می‌کند؛ ۴۰ هزار مترمربع صنایع دستی و ۴۰۰ تن عسل، ۶ هزار تن مواد لبنی و کشت گیاهان دارویی و کشاورزی و باغداری توسط همین عشایر در استان اصفهان تولید می‌شود.

او افزود: اگرچه شیوع کرونا، تاکنون جمعیت عشایر را تهدید نکرده است، اما برای مبتلایان به کرونا، اقدامات درمانی و بهداشتی با ریاست فرماندار همان شهرستان انجام می‌شود.

مدیرکل امور عشایر استان اصفهان با اشاره به جمعیت سه الی چهار هزار نفری عشایر عرب جرقویه استان اصفهان گفت: جامعه عشایر عرب جرقویه از پانزده روز دیرتر و از هفته آینده به استان چهارمحال و بختیاری و شهرستان سمیرم حرکت می‌کنند.

منبع:مهر

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کوچ عشایر غربالگری عشایر ویروس کرونا جمعیت عشایر عشایر استان اصفهان استان اصفهان جمعیت عشایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۴۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد

سعید معین در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به گرم شدن هوا، گندمکاران هشدارها را جدی بگیرند و مبارزه با آفت سن گندم را انجام دهند.

به گفته او، با وجود اثر شیوع آفت سن گندم در کاهش عملکرد تولید، کشاورزان هرچه سریعتر مبارزه علیه سن گندم قبل از تبدیل شدن به پوره انجام دهند.

معین با بیان اینکه سطح مبارزه علیه آفت سن گندم به یک میلیون و ۲۰۰ هزارتن رسیده است، افزود: برآوردها حاکی از آن است که سطح مبارزه علیه سن مادر به ۲ میلیون و ۵۰۰ تا ۲ میلیون و ۶۰۰ هزارهکتار برسد.

مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات ادامه داد: بنابر آمار سطح زیرکشت آبی و دیم گندم در کشور ۶ میلیون هکتار است که مبارزه با سن غلات در سطح  از بهمن ماه سال گذشته آغاز و کماکان ادامه دارد.

معین گفت: گرچه شرایط جوی و بارندگی سم پاشی و محلول پاشی را به تاخیر می اندازد، اما به کشاورزان توصیه می شود که تا 

 از آنجایی که در مواقع بارندگی امکان سمپاشی و محلول پاشی وجود ندارد و همواره منجر به تاخیر می‌شود، بنابراین به کشاورزان توصیه می شود که تا قبل از تبدیل آفت سن به پوره مبارزه را انجام دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • اصلاح و بهسازی محور‌های عشایری آبدانان
  • قهرمان لیگ برتر ایران همزمان فدراسیون و AFC را تهدید کرد
  • قهرمان لیگ برتر و تهدید توامان فدراسیون و AFC!
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • بازدید مدیر امور عشایر تفتان از مناطق عشایری
  • خدمات بسیار خوبی به عشایر تنگستان ارائه شد
  • ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود
  • کلکسیون مشکلات اصفهان نیازمند توجه ویژه است
  • ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی زندگی می‌کنند