Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@08:31:06 GMT

تولید خودرو در آمریکای لاتین ۹۹ درصد کم شد

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۸۴۷۷۸

تولید خودرو در آمریکای لاتین ۹۹ درصد کم شد

تولید خودرو در مکزیک و برزیل به عنوان تولیدکنندگان برتر آمریکای لاتین، در ماه گذشته میلادی تحت تاثیر شرایط گسترده ویروس کرونا ۹۹ درصد کاهش یافته است.

به گزارش ایسنا ، گزارش های منتشر شده از سوی رویترز حاکی از آن است که میزان تولید خودرو در مکزیک و برزیل که از بزرگترین تولیدکنندگان خودرو در آمریکای لاتین به شمار می روند، در ماه گذشته میلادی یعنی آوریل ۲۰۲۰ ، شاهد افت شدید ۹۹ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق این گزارش، دو کشور مکزیک و برزیل در مجموع ۵۵۶۹ دستگاه خودرو در این بازه زمانی تولید کردند؛ در حالی که در حالت عادی این دو کشور بالغ بر نیم میلیون دستگاه خودرو در ماه به تولید می‌رساندند.

لوییس کارلوس برایس، مدیر ارشد انجمن خودروسازان برزیل در این خصوص خاطرنشان کرده است: وضعیت تولید و فروش خودرو تحت تاثیر شروع گسترده ویروس کرونا به شدت بحرانی بوده است به گونه ای که میزان تولید خودرو در کشورهای برتر تولید کننده خودرو در منطقه آمریکای لاتین ۹۹ درصد کاهش داشته و به زیر ۶۰۰۰ دستگاه خودرو رسیده است.

طبق گزارش های پیشین به نظر می رسد که صنایع خودرو سازی در مکزیک کار و فعالیت خود را از اواسط ماه جاری میلادی ۱۸ مه ۲۰۲۰ از سر خواهند گرفت. این در حالی است که برزیل که در این مدت به شدت درگیر بحران پاندمی کرونا بوده، آغاز به کار کارخانه های خودروسازی خود را تا در ماه ژوئن به تعویق خواهد انداخت.

این دو کشور میزبان خودروسازان بزرگ جهان همچون جنرال موتورز ،فیات کرایسلر، فورد و فولکس واگن هستند .

میزان صادرات خودرو از مکزیک به بازار ایالات متحده آمریکا در آمریکا نسبت به ماه قبل از آن یعنی مارس ۲۰۲۰، با ثبت ۹۰ درصد کاهش به ۲۷ هزار و ۸۸۹ رسیده است.

میزان صادرات و فروش خودروهای ساخته شده در برزیل نیز که از بزرگترین صادر کنندگان خودرو به بازار آرژانتین به شمار می رود، ۷۷ درصد کاهش یافته و به حدود ۷۲۰۰ دستگاه رسیده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خودروسازي آمریکای لاتین مکزیک برزيل تولید خودرو آمریکای لاتین درصد کاهش ۹۹ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۴۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم نقطه به نقطه تولید در فروردین ۲۳.۸ و سالانه ۳۱.۲ درصد شد

بانک مرکزی اعلام کرد: تورم سالانه تولیدکننده از ۳۷.۳ درصد در فروردین ۱۴۰۲ به ۳۱.۲ درصد در فروردین ۱۴۰۳ کاهش یافته که موید کاهش ۶.۱ واحد درصدی در این مقطع است. همچنین تورم نقطه به نقطه تولیدکننده با ۱۶.۹ واحد درصد کاهش از ۴۰.۷ درصد در فروردین ۱۴۰۲ به ۲۳.۸ درصد در فروردین سال جاری رسیده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در گزارش بانک مرکزی آمده است: با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۳ با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، سیاست بانک مرکزی در سال جاری هدف‌گذاری برنامه‌ریزی شده برای تداوم کاهش تورم و نرخ رشد نقدینگی به همراه هدایت هدفمند اعتبارات بانکی به سمت تولید است. در همین راستا بررسی‌ها نشان می‌دهد سیاست‌ها و اقدامات اتخاذ شده توسط مجموعه اقتصادی دولت و بانک مرکزی در ابتدای سال جدید در راستای بهبود متغیرهای کلان اقتصادی و به خصوص مهار تورم موفقیت‌آمیز بوده است. به طوری که بررسی تحولات شاخص بهای تولیدکننده بیانگر ادامه روند کاهشی این شاخص در فروردین سال ۱۴۰۳ می‌باشد. بر اساس آخرین آمار، تورم دوازده‌ماهه شاخص بهای تولیدکننده از ۳۷.۳ درصد در فروردین ماه سال ۱۴۰۲ به ۳۱.۲ درصد در فروردین‌ماه ۱۴۰۳ کاهش یافته که موید کاهش ۶.۱ واحد درصدی نرخ تورم شاخص بهای تولیدکننده در این مقطع است.

در همین راستا تورم نقطه به نقطه شاخص بهای تولیدکننده نیز در ادامه روند کاهشی خود از سال گذشته، با ۱۶.۹ واحد درصد کاهش از ۴۰.۷ درصد در فروردین ۱۴۰۲ به ۲۳.۸ درصد در فروردین‌ماه سال جاری رسیده است. بررسی تحولات شاخص بهای تولیدکننده به تفکیک گروه‌های اصلی «کالا» و «خدمت» در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ حاکی از کاهش تورم نقطه به نقطه هر دو گروه اختصاصی «کالا» و «خدمت» به ترتیب از ۴۱.۰ و ۴۰.۰ درصد در فروردین سال ۱۴۰۲ به ۲۰.۶ و ۳۱.۴ درصد در فروردین سال ۱۴۰۳ است.

تورم ماهانه شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳ به ۱.۳ درصد رسید. بررسی تورم ماهانه به تفکیک گروه‌های اختصاصی «کالا» و «خدمت» نیز حاکی از تحقق تورم ۲.۱ درصدی گروه کالا (ضریب اهمیت ۶۵.۷ درصد) با سهم از تورم ۱.۴ واحد درصد و تورم ۰.۴- درصدی خدمات (ضریب اهمیت ۳۴.۳ درصد) با سهم از تورم ۰.۱- واحد درصد می‌باشد.

گزارش بانک مرکزی از تورم تولیدکننده در فروردین ۱۴۰۳ را می‌توانید از اینجا دریافت کنید.

کد خبر 748679

دیگر خبرها

  • روند خوب تولید؛ توقف فروش رسمی/خودروهای تولیدی کجا هستند؟
  • بازدید رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • بازدید رییسی از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • یک برگ دیگر از ناکارآمدی های دولت سیزدهم/ تولیدات خودروسازان داخلی کجاست؟
  • رسانه عبری: جنگ غزه واردات خودرو را در اسرائیل فلج کرد
  • تورم نقطه به نقطه تولید در فروردین ۲۳.۸ و سالانه ۳۱.۲ درصد شد
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • تولید خودروهای برقی تویوتا استارت نخورد
  • مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال
  • پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب