Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@10:33:05 GMT

«بعد از این سه ماه...» با موضوع کرونا به تولید رسید

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۸۵۴۴۲

«بعد از این سه ماه...» با موضوع کرونا به تولید رسید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، «بعد از این سه ماه...» عنوان جدیدترین مستندی است که با موضوع بیماری کرونا به کارگردانی محمد عبدی‌زاده و تهیه‌کنندگی علی کفراش در دست تولید است.

این فیلم داستان تلخ و مرگبار یکی از شدیدترین همه‌گیری‌های تاریخ جهان را روایت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ویروسی نوپدید که به‌سرعت از کشوری به کشور دیگر منتقل شده و موجب آلوده شدن و مرگ بسیاری افراد در جهان می‌شود.

محمد عبدی‌زاده درباره ساخت این فیلم گفت: تئوری‌های بسیاری وجود دارد که نشان می‌دهد چرا آنچه که به کروناویروس معروف شد، اینچنین پرسرعت گسترش پیدا کرد و بسیاری را به کام مرگ کشاند. برخی پزشکان بر این باورند که این ویروس توانایی منحصر به‌ فردی برای حمله به سیستم ایمنی بدن دارد، حال آنکه برخی دیگر به عوامل محیطی مانند بهداشت ضعیف، مکان‌ها و بیمارستان‌های پُرازدحام و حتی دست‌ساز بودن این ویروس اشاره می‌کنند.

وی ادامه داد: مستند «بعد از این سه ماه...» بر کارکنان بخش بیمارستانی در خط مقدم کنترل و انقطاع ویروس کرونا متمرکز شده است. این فیلم نشان می‌دهد که چگونه پزشکان می‌توانند با همه‌ی کمبودها، برای بسیاری از بیماری‌های کشنده راه درمان پیدا کنند. همچنین فیلم بر این نکته تاکید دارد که چگونه این بیماری‌ها در مناطق پُرجمعیت و فقیرنشین شیوع بیشتری دارند؛ جایی که ساکنان دسترسی کمی به مراقبت‌های بهداشتی روزانه دارند و در عین حال از اطلاعات عمومی اندکی هم در مورد پیشگیری از این نوع بیماری‌ها دارا هستند.

عبدی‌زاده تاکید کرد: این مستند ۵ گروه فعال را که نقش برجسته‌ای در مبارزه با ویروس کرونا داشتند، نمایه‌سازی می‌کند؛ فعالان اجتماعی، پزشکان، پرستاران، مسئولان بهداشت و درمان، گروه‌های جهادی.

این مستندساز در پایان گفت: «بعد از این سه ماه...» به شکل شخصی و عاطفی، به زندگی‌های پشت آمارها ادای احترام کرده و تلفات و هزینه‌های کووید ۱۹ بر اعضای خانواده و کارکنان بیمارستانی را توسط ۲ تن از پزشکان و پرستاران که خود درگیر این ویروس بودند، روایت می‌کند.

عوامل تولید مستند «بعد از این سه ماه...» که در بیمارستان‌های مسیح دانشوری، سینا، شهدای تجریش، امام خمینی‌ (ره)، شریعتی، روزبه، بهارلو، یاس، کامکار قم؛ آرامستان بهشت‌زهرا (س) و بهشت معصومه (س)، نقاهتگاه ایران مال و مراکز مختلف خیریه و گروه‌های جهادی فیلمبرداری شده است، به این شرح هستند: تهیه‌کننده و مجری طرح: علی کفراش، نویسنده و کارگردان: محمد عبدی‌زاده، پژوهش: لیلا محمدی، محمد عبدی‌زاده، مشاور کارگردان: زهرا ابطحیان، مشاور پروژه: نسرین امینیان، تصویربرداران: مجید یادگاری، شاهین عبدی‌زاده، محمد عبدی‌زاده، صدابرداران: حسین الماسی، احمد خاقانی، هماهنگی تولید: مهوش آگاهی، دستیار کارگردان و برنامه‌ریز: لیلا محمدی، مدیر تولید: حسن نوری، عکاس: بهزاد راد، تدارکات: سهراب منتغمیان، مهدی اردکانی، با روایت: زهرا ابطحیان، الهام کریمی، لیلا محمدی، با حضور: علی‌اکبر ولایتی مشاور مقام معظم رهبری و رئیس بیمارستان مسیح دانشوری، بهرام سرمست استاندار قم، زهرا ابطحیان فوق تخصص بیماری‌های عفونی در نقص ایمنی، کریمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، محمدرضا قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم، حمیدرضا جماعتی فوق تخصص بیماری‌های ریوی، محمدرضا هاشمیان فوق تخصص مراقبت‌های ویژه، پیام طبرسی فوق تخصص بیماری‌های عفونی در نقص ایمنی، مسعود سلیمانی پژوهشگر، نسرین امینیان، بهروز فرزانگان فوق تخصص مراقبت‌های ویژه، مدرسی فوق تخصص بیماری‌های همه‌گیر، اسماعیلی متخصص داخلی، خداداد رئیس بیمارستان کامکار قم و مخصص بیماری های عفونی، آقاحسنی متخصص بیماری‌های عفونی، فخاران متخصص بیماری‌های عفونی، حنانه سیفیان متخصص بیماری‌های عفونی، الهام کریمی، هاجرعبدی، شهناز جعفری، سارا رضایی، زهرا تمدنی‌فر و ...

کد خبر 4920627 زهرا منصوری

منبع: مهر

کلیدواژه: بیمارستان مسیح دانشوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مسعود سلیمانی ویروس کرونا برنامه تلویزیونی موسیقی ایرانی شبکه دو سیما تئاتر ایران شیوع کرونا فیلم سینمایی سینمای مستند رادیو نمایش تک آهنگ فیلم کوتاه شبکه پنج سیما شبکه سه سیما تخصص بیماری های عفونی فوق تخصص بیماری بعد از این سه ماه محمد عبدی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۵۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم

آبله مرغان افراد را در هر سنی تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ اما بیشتر کودکان را درگیر می‌کند. این ویروس به‌راحتی از افراد مبتلا به آبله مرغان به افرادی که تابه‌حال به این بیماری مبتلا نشده‌اند یا اینکه واکسینه نشده‌اند سرایت می‌کند.

به گزارش تجارت نیوز، اگر یک نفر به آن مبتلا شود، حدود ۹۰ درصد از افرادی که به او نزدیک‌اند و در برابر این ویروس مصون نیستند نیز به این بیماری مبتلا می‌شوند. این ویروس راه‌های انتقال زیادی دارد و قدرت مسری بودن آن تا حدی است که حتی با یک تماس کوچک هم منتقل می‌شود. ویروس واریسلا زوستر همچنین باعث بروز بیماری به اسم زونا می‌شود.

در صورت بروز علائم آبله مرغان به پزشک مراجعه کنید. اما رژیم غذایی مناسب برای آبله‌مرغان چیست؟

لبنیات

انبه

موز

عصاره قلم

سبزیجات تازه

سیر

زنجبیل (مقدار کم)

زردچوبه

ماست

بستنی

کلم‌بروکلی، کلم‌پیچ، اسفناج

تخم مرغ

لوبیا

دمنوش‌های گیاهی

سیب

در کل غذا‌هایی که سیستم ایمنی بدن را قوی‌تر می‌کنند و در عین حال برای فرد حساسیت هم ایجاد نمی‌کنند، بهترین منابع غذایی هستند. اما قبل از مصرف این نوع غذا‌ها با پزشک مشورت کنید.

دیگر خبرها

  • درمان بیماری‌های صرع و تشنج کودکان در ایران
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • «اسب قاتلین» ۲ اجرایی شد
  • یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • ChatGPT در تشخیص آبسه مغزی شکست خورد
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند