Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: توسعه اقتصادی بر مبنای رونق تولید، پرهیز از خام‌فروشی، تولید نهایی با کیفیت و افزایش بهره‌وری نیروی انسانی محقق می‌شود.

به گزارش برنا از اراک ،  آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی  در دیدار با جمعی از کارگران و فعالان فرهنگی اجتماعی استان مرکزی افزود: درآمدهای حاصل از فروش نفت و گاز در حالی است که همواره با استحصال این مواد؛ منابع آن رو به کاهش می رود و دیگر چیزی جایگزین آنها نمی‌شود و از طرفی به واسطه تحریم دشمنان امکان صادرات آن نیز هر روز کمتر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: در چنین شرایطی، توجه به مقوله تولید باید در دستور کار قرار گرفته و تمام ظرفیت موجود کشور در حل مشکلات صنایع، به‌روز رسانی تجهیزات و عوامل تولید و سایر مسائل مرتبط با تولید بکار گرفته شود.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی بیان کرد: در سال جهش تولید باید به روز رسانی تجهیزات و عوامل تولید، حمایت از شرکت های دانش بنیان و استفاده از فناوری‌های روز دنیا در راستای بهترین تولیدات همراه با کنار گذاشتن مقوله مونتاژ و تلاش برای ایده‌پردازی و تولید نهایی در دستور کار صنایع استان و کشور قرار گیرد.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی اظهار داشت: اهمیت تولید و لزوم توجه، حمایت و پشتیبانی هر چه بیشتر از این بخش موضوع مهمی است که سایر بخش ها را تحت تاثیر قرار می‌دهدو از این منظر باید کلیدی‌ترین مولفه‌ها مد نظر بوده و در قالب گفتمانی هدفمند برای اصلاح ساختار اقتصادی و رونق تولید تلاش شود چراکه با به گردش درآمدن چرخ‌های تولیدی کشور، بسیاری از مسایل و بحران‌های فعلی اقتصادی جامعه حل می‌شود.

وی در خصوص فعالیت‌های شرکت هپکو اراک نیز گفت: سالها از راه‌اندازی این واحد تولیدی می‌گذرد اما همچنان در تولید برخی ماشین‌آلات راهسازی به شدت وابسته به شرکت‌های غربی است در صورتی که اگر در سالهای گذشته خودکفایی حداقل ۲ درصد عوامل تولید در دستور کار قرار می‌گرفت امروز صفر تا ۱۰۰‌تولیدات این واحد بومی‌سازی شده بود.

امام جمعه اراک اظهار داشت: جهت‌گیری و هدف‌گذاری هپکو اراک و سایر واحدهای تولیدی استان مرکزی و کشور باید در تولید نهایی با کمترین هزینه همراه با روزآمدی، نوآوری، به روزرسانی تجهیزات و عوامل تولید برای سرعت‌بخشی و کیفیت‌بخشی تولیدات هدایت شود و بیش از ۷۰ درصد نیروی انسانی در فرآیند تولیدو حداکثر ۱۵ درصد افراد در فرآیند اداری متمرکز  به کار گرفته شوند.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی اضافه کرد: مهمترین مشکل کارخانه هپکو واگذاری این شرکت بدون در نظر گرفتن اهلیت سهامدار است که این مهم در سال ۱۳۸۶ رعایت نشد و بعد از آن در واگذاری دوم که سال ۹۶ انجام شد، نیز این مشکل وجود داشت.  

وی گفت: نظر قطعی بنده از اول این بود که هپکو را به کسانی واگذار کنید که برنامه داشته و این شرکت را احیا کنند و ایمیدرو باید برای مدیریت هپکو برنامه داشته و مدیر لایق و قابل را منصوب کند که برای خودکفایی برنامه گام به گام داشته باشد و جریان فرهنگی اجتماعی استان نیز باید برنامه گام به گام برای مدیریت و خودکفایی هپکو را مطالبه کرده و پای آن بایستد و من هم از این مطالبه حمایت خواهم کرد.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی افزود: توجه به تعمیرات ماشین آلات راهسازی به عنوان یک میدان وسیع کاری، بسیار مهم است و تعداد مجموعه های فعال در عرصه راهسازی کشور و منطقه زیاد است که می‌توان تعمیرات آنها را انجام داد و از طرفی قطعات مورد نیاز هپکو را نیر می‌توان در خود شرکت هپکو و هم در صنایع متوسط و کوچک استان مرکزی و سراسر کشور تولید کرد و نسبت به تقویت پژوهش، کار بر روی طراحی، قالب سازی، مشارکت با سایر کشورها و مهندسی معکوس اقدام کرد.  

وی تاکید کرد: هنر جریان فرهنگی اجتماعی استان این است که کمک کند تا با روحیه انقلابی هپکوی ایرانی و خودکفا ساخته شود، چرا که ما که موشک و ماهواره می سازیم، هپکو را هم می‌توانیم بسازیم و در این راه با استعانت از امام علی(ع) با بچه های فعال این عرصه دست همکاری می‌دهیم و روز و شب هر کمکی از من ساخته است در خدمت این جریان هستم.

امام جمعه اراک تاکید کرد: برای حل مشکلات هپکو و سایر صنایع استان باید هسته‌های فعال انقلابی تخصصی در حوزه صنعت راه اندازی شود و فعالان فرهنگی اجتماعی، کارگران، اساتید دانشگاه و شرکت‌های دانش بنیان در تعامل با هم، با سلسله جلسات کارشناسی و با جمع بندی حکیمانه یک برنامه کامل تدوین و هر چه سریع تر به اینجانب و مسئولین محترم ارائه کنندبه طوری که این برنامه باید در چشم انداز های دوساله، پنج ساله و ده ساله با استفاده از ظرفیت های قانونی، با هدف خودکفایی و با توجه به شرایط کشور تنظیم شود تا خدمت مسئولان عالی نظام ارائه گردد.  

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نماینده ولی فقیه فرهنگی اجتماعی استان مرکزی عوامل تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۵۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش برجسته کارگران در جهش تولید

بایستی توجه به شرایط کارگران به‌عنوان طلایه‌داران حضور در خط مقدم میدان اقتصادی در اولویت کارفرمایان باشد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، روز جهانی کارگر نشان از ارزش این قشر مهم در اقتصاد تمام کشورها دارد؛ البته این نگاه ابزاری صرف در کشور و صنعت ما جایی ندارد. عمل کارگران در مذهب ما ارزش والایی دارد تا آنجا که پیامبر مکرم اسلام (ص) بر دستان پینه‌بسته کارگر بوسه می‌زنند. در اسلام عمل کارگران عبادت محسوب می‌شود و کسب روزی حلال به‌قدری اهمیت دارد که پیامبر اکرم (ص) فرموده‌اند کسی که در راه کسب روزی برای خانواده‌اش تلاش می‌کند مانند مجاهد در راه خدا است.

در این چند سال اخیر که مقام معظم رهبری جهش تولید و رشد اقتصادی را در اولویت قرار دادند، کارگران تنها سربازان وفادار و درواقع ژنرال‌های واقعی ایشان در میدان نبرد اقتصادی بودند که باوجود تمام مشکلات، نگذاشتند چرخ‌های صنعت کشور از حرکت باز بماند. تأکید رهبر انقلاب بر رشد اقتصادی و جهش تولید نیز در راستای ثروتمند شدن کشور و متعاقب آن رفع مشکلات اقتصادی کارگران و بیکاری در جامعه است.

 تأکید رهبر انقلاب بر اینکه کارگر رکن جهش تولید است باید تلنگری بر کارفرمایان و سیاست‌گذاران کشور در این حوزه باشد. اینکه ایشان در دیدار پنجم اردیبهشت‌ماه سال جاری با کارگران می‌فرمایند: «نقش کارگر یک نقش برجسته است؛ یعنی نقش یک کارگر ماهر و باروحیه و پُرانگیزه، در جهش تولید، یک نقش انکارناکردنی و‌ غیرقابل‌انکار است» وظیفه دولت، مسئولین و کارفرمایان را سنگین‌تر می‌کند.

ازاین‌رو توجه به شرایط کارگران به‌عنوان طلایه‌داران حضور در خط مقدم میدان اقتصادی باید در اولویت کارفرمایان باشد.

رضا شریفی*

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نوآوری و خلاقیت لازمه عبور از بحران‌های اقتصادی
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم مدیریت بحران گرانی باشد
  • پشتوانه‌ عملیات وعده صادق، جامعه علمی ما بود
  • برگزاری نخستین یادواره شهدای کارگر شهرضا
  • هدف گذاری شیلات گیلان بر روی توسعه آبزی پروری با تکنولوژی‌های برتر
  • زنجیره یکپارچه تامین و تولید مرغ در گلستان تشکیل می‌شود
  • مولفه مشارکت در دور دوم انتخابات همچنان مهم است
  • وزیر کشور: مولفه مشارکت در دور دوم انتخابات همچنان مهم است
  • نقش برجسته کارگران در جهش تولید
  • خمس و زکات در عین وجوب یک امر داوطلبانه است