Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@20:49:26 GMT

بوشهر روی موج مهربانی برای شکست کرونا+عکس و فیلم

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۸۶۲۶۱

بوشهر روی موج مهربانی برای شکست کرونا+عکس و فیلم

‍‍‍‍‍‍

قبل از اینکه کسی چیزی به آنها بگوید، پای کار هستند، نه نیروی اداری ایستاده و نه کارفرمایی پیگیر است، هرچه هست از نیت قلبی مردمانی نشأت گرفته که در روزهای سخت بحران کرونا پشت به پشت هم ایستاده اند.

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، قبل از اینکه آقا فرمانشان دهد فهمیدند که باید حال نیازمندان را دریابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جعفر پورکبگانی از قدیم‌های مسجد قرآن، روزهای اول ورود کرونا را اینگونه نقل می‌کند: مسجد قرآن، مسجد محوری است و در روزهای معمولی جمعیت قابل توجهی در مسجد حضور پیدا می‌کنند، دستور این بود که اجتماعات لغو شود اما تصمیم جوانان مسجد ما این شد که فعالیت مسجد تعطیل نشود. 

وی می‌گوید: عده‌ای نظر به این داشتند که حسینیه را تبدیل به کارگاه کنیم و خانم‌ها و آقایان آموزش داده شوند تا ماسک تولید شود، تعدادی هم گفتند می‌شود گان تولید کرد. پیشنهادات مختلفی وجود داشت اما ما نگاه کردیم که چه کاری روی زمین مانده است، در آن بازه زمانی کسی قدمی برای کمک به نیازمندان برنداشته بود. تصمیم این شد که در قالب موسسه خیریه مسجد اقلام خوراکی برای نیازمندان جمع آوری کنیم، کار را که شروع کردیم و استقبال خوبی شد، اما تاکید صحبت‌های نیمه شعبان مقام معظم رهبری، توان بیشتری را به ما داد و باور کردیم حرکتی که ما انجام دادیم حرکت کاملاً درستی است.

پورکبگانی می‌گوید: بعد آن جلسه، انگار باد خبر را به گوش اهالی رساند و همه خیلی زود باخبر شدند که قرار است برای نیازمندان کاری شود؛ اتفاقی که در بحث کمک رسانی شد یادآور دهه شصت بود، یادم است آن زمان چندین کامیون میوه، برنج و.. روانه جبهه می‌شد. خانمی بود که  همه دارایی او پنج عدد تخم مرغ بود و بخاطر اینکه حرف امامش روی زمین نماند به جبهه‌ها کمک می‌کرد، در ماجرای کرونا هم همینطور بود. خانمی بود که پنج هزار تومان کمک کرد، مشخص است که این مبلغ همه توان اوست، اما برای اینکه حرف رهبرش روی زمین نماند کمک می‌کند.

او عنوان می‌کند: همین هدایای اندک اهالی برکت داشت و نزدیک به 20 تن مواد خوراکی به ارزش 300 میلیون تومان جمع آوری شد. این اقلام در جعبه‌هایی تحت عنوان هدیه مهدوی بسته بندی شده بود و با شناسایی که از قبل توسط معتمدین صورت گرفته بود بین افراد نیازمند و حتی کسانی که در این مدت درآمدی نداشتند توزیع خواهد شد.

 

شاید مدتی بود که نقش محوری مسجد رو به فراموشی بود اما کرونا باعث شد تا مساجد دوباره نقش خود را بازیابی کنند. حاج جعفر معتقد است، مسجد باید محل رجوع مردم باشد و مشکلات آنها در مسجد حل شود، در اجتماع مسجد است که خیلی از مشکلات ما به راحتی حل می‌شود.

تأسیس مسجد قرآن برمیگرد به سال 1220 شمسی که تحت عنوان مسجد بی سقف معروف بود. مسجدی که بعدها بازسازی می‌شود و در حال حاضر سقف محکمی برای مردم محله خود می‌باشد.

گزارش: حسن احمدی

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قرآن مسجد بحران پای کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۶۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود

ایتنا - دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست تا با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به مبارزه با همه‌گیری‌های آینده موافقت کنند.
تفاهم‌نامه جدید و مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های قوانین موجود در مقابله با همه‌گیری‌ها، به منظور تقویت دفاع جهانی در برابر عوامل بیماری‌زای جدید پس از همه‌گیری کووید-۱۹ که جان میلیون‌ها تن را گرفت، تدوین شده است.

کشورهای عضو این سازمان قرار است در روز ۲۱ اردیبهشت مذاکرات بر سر این توافق را نهایی کنند تا بتوانند آن را در نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی در اواخر ماه به تصویب برسانند، ولی اختلافات بزرگی بر سر متن این تفاهم‌نامه وجود دارد.

تدروس آدهانوم، دبیر‌کل سازمان جهانی بهداشت، در نشست ژنو با اشاره به اهمیت این توافق به کشورهای جهان گفت: «به مردم دنیا، مردم کشورهای تان، و مردمی که نماینده آنها هستید، آینده امنی بدهید.»

یکی از اصلی‌ترین اختلافات میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، موضوع به اشتراک‌گذاری عادلانه داروها و واکسن‌ها برای جلوگیری از تکرار معضلات دوران کرونا است.

دسترسی به پاتوژن‌های شناسایی شده در داخل کشورها، دسترسی به محصولات مبارزه با بیماری همه‌گیر مانند واکسن‌های تولید شده؛ و توزیع عادلانه نه تنها آزمایش‌ها، درمان‌ها و واکسیناسیون‌های ضد همه‌گیر، بلکه ابزار تولید آنها از موضوعات مورد بحث میان کشورها است.

شماری از سیاستمداران در کشورهایی مانند آمریکا و استرالیا استدلال می‌کنند که این توافق که الزام قانونی دارد، قدرت زیادی را به سازمان بهداشت جهانی می‌دهد.

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی این استدلال را رد می‌کند و می‌گوید تفاهم‌نامه به کشورها کمک می‌کند تا در برابر شیوع همه‌گیری بهتر از شهروندانشان محافظت کنند.

سازمان بهداشت جهانی در هفته‌های اخیر در مورد رشد تصاعدی آنفولانزای مرغی با نگرانی در مورد اینکه در صورت شروع انتقال آن بین انسان‌ها چه اتفاقی خواهد افتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد و این موضوع، فوریت رسیدن به این توافق را برجسته‌تر کرد.

در تاریخ ۷۵ ساله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، تنها باری که کشورهای عضو توانستند با یک معاهده قانونی الزام‌آور موافقت کنند، معاهده کنترل دخانیات در سال ۲۰۰۳ میلادی بود.

سازمان بهداشت جهانی پس از همه‌گیری کووید-۱۹ به دلیل رویکرد خود در پیدا کردن منشاء ویروس آماج انتقادهای فراوان قرار گرفت.

در این ارتباط، این سازمان، یک بازدید به شدت کنترل شده از چین داشت و به این نتیجه رسید که «بسیار بعید» است که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان به انسان منتقل شده باشد.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در پی فشارها، گزارش تحقیقی دیگری منتشر کرد و در آن، گروه متخصصان این سازمان گفتند که داده‌های لازم برای توضیح چگونگی شروع همه‌گیری وجود ندارد.

گروه متخصصان سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که نمی توان نظریه «حادثه آزمایشگاهی» را نادیده گرفت اما تأکید کرد که چین اطلاعاتی به این نهاد بین‌المللی ارائه نکرده است که در آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا ناشی از نشت آزمایشگاهی ارزیابی شده باشد.

دیگر خبرها

  • توزیع ۶ میلیارد تومان زکات فطریه میان نیازمندان استان ایلام
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • ملاصدرا و محبت کردن
  • کمک بیش از ۳۱ میلیارد تومانی به نیازمندان پارسیانی
  • صبر و مهربانی از صفات الزامی برای پاسخگویان به مسائل شرعی است
  • خانه معلم، مدرسه کودکان کار
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • ۳۰۰ پرس غذای گرم در پارس‌آباد بین نیازمندان توزیع شد
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ