Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@04:39:12 GMT

۴۵ درصد نیاز کشور به مفتول مسی در گیلان تولید می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۸۶۹۲۷

۴۵ درصد نیاز کشور به مفتول مسی در گیلان تولید می‌شود

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان گفت: ۴۵ درصد از نیاز کشور به مفتول مسی در گیلان تولید می‌شود. ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۵ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، فرهاد دلق‌پوش امروز در کمیته هم‌اندیشی جهش تولید استان گیلان با بیان اینکه بیش از 45 درصد از نیاز کشور به مفتول مسی توسط یکی از واحدهای صنعتی مدرن این استان تأمین می‌شود اظهار داشت: بسیاری از صنایع مانند فولاد، سلولزی و صنایع غذایی در گیلان جایگاه بالایی دارند و به‌نوعی قطب محسوب می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان میزان توان تولید واحد صنعتی تولیدکننده مفتول مسی در استان را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: این واحد صنعتی ظرفیت تولید سالانه بیش از 150 هزار تن مفتول مسی را دارد و سال گذشته نیز با تولید 52 هزار تن محصول توانست نیمی از نیاز کشور در این حوزه را برطرف کند.

دلق‌پوش با تأکید بر استفاده حداکثری از ظرفیت‌های خالی بخش‌های مختلف واحدهای تولیدی خاطرنشان کرد: واحد تولیدی مذکور جهت تنوع‌بخشی به محصولات خود، طرح‌های توسعه‌ای 3 فاز را راه‌اندازی کرد و فاز سوم آن نیز تا پایان نیمه نخست امسال فعالیت خود را آغاز می‌کند.

بزرگ‌ترین واحد تولیدی مفتول مسی خاورمیانه در گیلان راه‌اندازی می‌شودواحد صنعتی تولیدی سیم و مفتول مسی در گیلان به بهره‌برداری رسید9 میلیون دلار با تولیدات یک واحد تولیدی در استان البرز صرفه جویی شد

وی با بیان اینکه واحد صنعتی مذکور نمونه‌ای از تحقق جهش تولید و بها دادن به ساخت داخل است تصریح کرد: این واحد تولیدی در حال حاضر انواع مفتول 8 میلی‌متری باکیفیت و با خلوص 99.96 درصد تولید می‌کند که برای مصرف در حوزه الکتریکی بسیار خوب و قابل قبول است.

رئیس سازمان صمت گیلان با اشاره به اینکه با راه‌اندازی فاز سوم این واحد صنعتی میزان سرمایه‌گذاری و اشتغال آن نیز افزایش می‌یابد افزود: این واحد صنعتی هم‌اکنون برای 200 جوان گیلانی ایجاد اشتغال کرده و میزان سرمایه‌گذاری ارزی آن نیز 20 میلیون یورو و 1500میلیارد ریال برآورد شده است.

دلق‌پوش از حمایت و پای کار بودن بخش خصوصی در عرصه تولید قدردانی کرد و با اشاره به اینکه واردات مفتول مسی با توجه به هزینه واردات صرفه اقتصادی ندارد ابراز داشت: با توجه به توان و ظرفیت ماشین‌آلات واحد صنعتی مذکور دیگر نیازی به واردات مفتول مسی به کشور نداریم.

انتهای پیام/613/ت

R7877/P/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مفتول مسی واحد تولیدی واحد صنعتی نیاز کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۶۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت الله فیروزی با اشاره به ضرورت تامین برق واحد‌های تولیدی و صنعتی با توجه به فرارسیدن فصل گرما، گفت: برای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم ابتدا باید ظرفیت موجود را حفظ و سپس بستر را برای حضور مردم در این حوزه فراهم کرد که قطعی برق موجب آسیب به ظرفیت تولید می‌شود.

نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شاید در راستای تامین نیاز مردم از قطعی برق مصارف خانگی خودداری شود تا مردم در کار‌های روزمره دچار مشکل نشوند، اما باید به این نکته نیز توجه کرد که آسیب‌های ناشی از قطع برق صنایع نیز متوجه مردم می‌شود، زیرا قطعی برق موجب بیکاری کارگران می‌شود و این موضوع به صورت مستقیم در معیشت خانوار اثرگذار است.   وی با اشاره به یکی دیگر از آثار نامطلوب قطعی برق، بیان کرد: از آنجاکه به دلیل قطعی برق، تولید در واحد‌های صنعتی کاهش می‌یابد، بازار با کمبود محصولات تولیدی این واحد‌ها روبه‌رو خواهد شد در نتیجه قیمت این کالا‌ها افزایش پیدا می‌کند، این موضوع نیز به صورت مستقیم بر مردم اثرگذار است مانند آنچه که در چند سال گذشته در حوزه فولاد و سیمان رخ داد.   فیروزی گفت: وزارت نیرو در تلاش است که از توانمندی کارخانه‌های بزرگ برای تولید برق استفاده شود که این موضوع هنوز محقق نشده و باید مشوق‌های بیشتر و بهتری برای این موضوع در نظر گرفت.   عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه باید زیرساخت‌های موردنیاز تولید مانند برق و گاز را تامین کرد، تصریح کرد: پذیرفته شده نیست که برای تامین مصارف خانگی به سراغ قطع برق صنایع برویم، زیرا قطعی برق در واحد‌های تولیدی نیز بر زندگی مردم اثرات نامطلوبی دارد.

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • هزار و ۶۸۳ نقاط در استان کردستان تحت پوشش گاز طبیعی
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • آغاز به کار واحد کشتارگاه صنعتی در شهرستان فسا
  • واحد کشتارگاه صنعتی در فسا بار دیگر آغاز به کار کرد/ اشتغال ۱۰۰ کارگر
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل