Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-06@20:46:56 GMT

اوباما: پاسخ دولت ترامپ به بحران کرونا «فاجعه مطلق» است

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۸۸۰۱۹

ساعت24-رئیس‌جمهور سابق آمریکا در شدیدترین انتقاد خود از دولت کنونی، واکنش «دونالد ترامپ» به بحران کرونا در این کشور را «فاجعه مطلق» خواند.

 «باراک اوباما»، رئیس‌جمهور سابق آمریکا روز جمعه گفت پاسخ دولت ترامپ به همه‌گیری کووید-۱۹، «فاجعه پرهرج‌ومرج مطلق» بوده است. وی همچنین ساکن فعلی کاخ سفید و متحدانش را به تشدید تنش‌های «قبیله‌ای» در سراسر کشور متهم کرد که به گفته او همین مسئله، مانع تلاشها برای کاهش تعداد کلی مبتلایان در آمریکا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش روزنامه «دیلی میل»، «یاهو نیوز» به صوت این تماس اینترنتی اوباما با مقامات دولت سابق آمریکا دست یافته است. وی در شدیدترین انتقادی که تاکنون از جانشین خود کرده، گفت: چیزی که ما با آن در جنگ هستیم، همین گرایشات است که مدتهاست ادامه یافته و بر اساس آنها، خودخواه بودن، قبیله‌ای بودن، متفرق بودن و سایرین را مثل دشمن دیدن در زندگی آمریکایی تقویت کرده است. 

وی افزود: و البته این روندی است که در سطح جهان هم شاهد آن هستیم. و همین مسئله یکی از دلایلی است که باعث شده واکنش به این بحران جهانی ضعیف و مبهم باشد.

اوباما در ادامه دلیل حمایت خود از «جو بایدن»، نامزد دموکرات انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا و رقیب ترامپ را اینطور بیان کرد: به همین خاطر، من به هر حال، قصد دارم هر چقدر زمان لازم باشد صرف کنم و هر چقدر بتوانم برای جو بایدن تلاش کنم.

بجز سخنرانی‌های ستاد انتخاباتی در انتخابات میان‌دوره سال ۲۰۱۸، اوباما از زمان انتخابات سال ۲۰۱۶ که ترامپ توانست با شکست «هیلاری کلینتون» به مقام ریاست‌جمهوری آمریکا برسد و جای وی را پر کند، در اغلب موارد سکوت اختیار کرده است.

ماه گذشته هم اوباما در ارتباط با بحران همه‌گیری کرونا ترامپ را مورد انتقاد قرار داده و گفته بود هیچ طرح ملی منسجمی برای رسیدگی به این بحران در دستور کار دولت آمریکا قرار ندارد.

وی در توییتی نوشته بود: در حالی که ما منتظر طرح ملی منسجمی برای هدایت کردن این همه‌گیری هستیم، ایالتهایی مثل ماساچوست در حال اتخاذ برنامه‌های سلامت همگانی خود برای مقابله با این ویروس هستند—قبل از این که خیلی دیر شده باشد.

او همچنین اواخر مارس از ترامپ به دلیل امضای قانون CARES برای فرهم کردن ۲.۲ تریلیون دلار به عنوان محرک اقتصادی برای مردم آمریکا و مشاغل کوچک انتقاد کرده بود.

دولت ترامپ به دلیل پاسخ کند و دیرهنگام به همه‌گیری کرونا و دست‌کم گرفتن این بیماری مورد انتقادات فراوان است. اظهارنظرهای غیرعلمی رئیس‌جمهور آمریکا هم در خصوص این همه‌گیری و درمان آن، تاکنون با واکنشهای انتقادی زیادی از سوی جامعه علمی آمریکا مواجه شده است.

آمریکا از منظر شمار مبتلایان و قربانیان ویروس کرونا در صدر فهرست کشورهای جهان قرار دارد. دانشگاه «جانز هاپکینز» در جدیدترین گزارش خود درباره وضعیت شیوع ویروس کرونا در آمریکا خبر داد که طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۶۳۵ مورد جدید فوتی ثبت شده است. با احتساب موارد تازه فوتی در آمریکا، شمار کل قربانیان کرونا در این کشور به ۷۷۱۷۸ نفر افزایش یافته است. ایالت نیویورک با حداقل ۳۳۰۴۰۷ مورد ابتلا و ۲۶۲۴۳ فوتی، بدترین وضع از منظر شیوع ویروس کرونا در آمریکا را به خود اختصاص داده است.

طبق آمار و ارقام دانشگاه جانز هاپکینز، ویروس کرونا در آمریکا تا به امروز شنبه ۱۲۸۳۹۲۹ نفر را مبتلا کرده است.

همچنین رسانه‌ها از ابتلای حداقل ۱۱ تن از ماموران «سرویس مخفی» این کشور به کرونا خبر دادند. طبق گزارش یاهو نیوز، اسناد وزارت امنیت داخلی آمریکا که به رویت این رسانه رسیده است، نشان می‌دهد که تست کرونای ۱۱ مامور سرویس مخفی روز جمعه (دیروز) مثبت شد.

در جهان هم تاکنون بیش از ۴ میلیون نفر به کرونا مبتلا شده و حدود ۲۸۰ هزار نفر هم بر اثر این ویروس جهان‌گیر جان باخته‌اند. تعداد کل بهبودیافتگان هم در سطح جهان به یک میلیون و ۳۸۶ نفر نزدیک می‌شود.

منبع: فارس

منبع: ساعت24

کلیدواژه: ویروس کرونا همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۸۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا دویچه وله از ایران عصبانی است؟

تحلیلها و مواضع مطرح شده از سوی دویچه وله و رسانه های مشابه آن در ماجرای غزه، بازتاب نوعی استیصال مطلق در برابر شرایط میدانی و فرامتنی جاری در جنگ غزه است. - اخبار سیاسی -

گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم- پایگاه خبری دویچه وله طی روزهای اخیر مواضع مقامات آلمانی در تقابل مطلق با ایران و حماس را بازتاب داده و در این زمینه  خطوط خبری ویژه ای به مخاطبان عمومی القا کرده است.

در یکی از تازه ترین این موارد، دویچه وله مدعی شده که ایران در روند جنگ غزه دخالت مخربی داشته و باید به روند حمایت از مردم غزه پایان دهد!

این رسانه، مواضع وقیحانه اولاف شولتس صدراعظم آلمان را بازتاب داده که در آن، به تهران هشدار داده شده که باید به روندحمایتی خود از حماس پایان دهد. در این خصوص نکاتی وجود دارد که لازم است مدنظر قرار گیرد:پ

نخست اینکه آلمان به عنوان بازیگر و کشوری که شراکت مستقیم آن در نسل کشی غزه احراز شده و حتی پرونده ای برای آن (با شکایت نیکاراگوئه) در دیوان لاهه تشکیل شده است، حق اظهار نظر در خصوص جنگ غزه و روند آن را ندارد.

به عبارت بهتر، برلین در این خصوص نقش یک "مجرم"را دارد و دیگر هیچ! همگان به یاد دارند که اولاف شولتس طی ماههای اخیر بارها مدعی عدم قصور رژیم اشغالگر قدس در جنگ شده و حتی کشتار و نسل کشی هزاران کودک فلسطینی را مصداق عینی "دفاع مشروع"تلقی کرده است.

طی روزهای اخیر و با گسترش خیزشهای دانشجویی در سرتاسر دنیا علیه رژیم اشغالگر قدس، آلمان نه تنها به سرکوب دانشجویان در برلین و دیگر شهرها پرداخته، بلکه هر گونه اعتراضی علیه کودک کشی رژیم منحوس صهیونیستی را مصداق یهودستیزی قلمداد نموده و نسبت به آن جرم انگاری کرده است.

نکته دیگر اینکه دویچه وله، یورونیوز و دیگر رسانه های اروپایی نسبت به مذاکرات قاهره و اصرار حماس بر خطوط قرمز خود در این مذاکرات نیز شدیداً خشمگین هستند.

خشم اروپاییان در این خصوص، ناشی از مشارکت مطلق آنها در کشتار بالغ بر 40 هزار نفر از ساکنان بی دفاه غزه و انتشار اسناد این مشارکت در زمان حال و آینده است.

حامیان جنگ غزه، نه تنها در میدان بازی را باخته اند، بلکه در فرامتن معادله نیز تبدیل به بازندگانی محض شده اند. در این میان، کارویژه رسانه های غربی به مانند همیشه، تمرکززدایی از شکست خود و در مقابل، آغاز بازی مقصرسازی است.

با همه این اوصاف، جمهوری اسلامی ایران نه تنها در برهه کنونی، بلکه در گذشته و آینده نیز کمترین اهمیتی برای عملیات رسانه ای غرب قائل نیست.

حمایت تمام عیار ایران از مردم غزه و ایستادگی محکم کشورمان در دفاع از حقوق حقه فلسطینیان، خطوط قرمزی است که عملیات رسانه ای دویچه وله و یورونیوز نتوانسته و نخواهد توانست آن را کمرنگ سازد.

بنابراین، بخش مهمی از این عملیات رسانه ای، معطوف به شرایط دشواری است که شبکه سیاسی-رسانه ای دشمن در آن قرار دارد.

از این رو تحلیلها و مواضع مطرح شده از سوی دویچه وله و رسانه های مشابه، بازتاب نوعی استیصال مطلق در برابر شرایط میدانی و فرامتنی جاری در جنگ غزه است.

این رویکرد  با نزدیک تر شدن به نقطه پایانی نبرد، یعنی زمان شکست رسمی رژیم اشغالگر قدس و حامیان آمریکایی و اروپایی آن تشدید خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • ترامپ بهترین دوست اسرائیل!
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • پشت‌پرده‌ی «بحران مرزی» در آمریکا/ مهاجرت سیل‌آسا: سلاحی برای نابودی مرزهای جغرافیایی و هویت ملی؟ +عکس
  • چرا دویچه وله از ایران عصبانی است؟
  • هشدار متفاوت به روسای قوا تا کارمان به فاجعه نکشیده!
  • اعتراض دانشجویان آمریکایی به جنایات رژیم صهیونیستی با پاسخ وحشیانه پلیس و ارتش آمریکا مواجه شد
  • هشدار فرشاد مومنی به روسای قوا : تا کار به فاجعه نکشیده رویه‌ها را تغییر دهید