Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از هلث‌دی نیوز این دارو به نام کاناکینوماب که برای درمان التهاب روماتیسمی مفاصل جوانان (آرتریت روماتوئید جوانان) به کار می‌رود، برای درمان یک واکنش شدید ایمنی به نام «نشانگان آزادی سایتوکاین» یا «توفان سایتوکاین» که در برخی از بیماران شدید کووید-۱۹ رخ می‌دهد، آزمایش خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاناکینوماب با خنثی کردن پروتئینی به نام «اینترلوکین-یک‌بتا» عمل می‌کند که یک ترکیب اساسی در پاسخ التهابی طبیعی بدن است. خنثی کردن این پروتئین ممکن است به مهار کردن چرخه کنترل‌نشده التهاب که در این گروه از بیماران کووید-۱۹ رخ می‌دهد، کمک کند.

کارآزمایی بالینی مرحله سوم این دارو بوسیله پژوهشگران دانشگاه ویرجینیا کامن‌ولث بر روی بیماران داوطلب کووید-۱۹ که دچار نشانگان آزادی سایتوکاین شده‌اند و اکسیژن اضافی دریافت می‌کنند، اما نیاز به اتصال به دستگاه تنفس مصنوعی پیدا نکرده‌اند، انجام می‌شود.

این پژوهشگران علاوه بر بررسی کاناکینوماب در حال بررسی داروی ضد ویروسی رمدسیویر و یک داروی دیگر آرتریت روماتوئید به نام ساریلوماب هم برای درمان کووید-۱۹ هستند.

تایید داروی رمدسیویر بوسیله سازمان غذا و داروی آمریکا برای درمان کرونا آزمایش یک داروی ضد آرتریت برای درمان موارد شدید عفونت کرونا آغاز می‌شود کد خبر 509798 برچسب‌ها كروناويروس دارو

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس دارو برای درمان کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۹۰۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس عبادی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت است .

 


وی با بیان اینکه تعداد محدودی از پرستارانی که در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند ، افزود: در حال حاضر، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول خدمت هستند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.
عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یکی از چالش‌های جهانی است، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • علت اصلی سفت شدن و درد مفاصل کشف شد
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • آمار فوتی‌های تصادفات بسیار شدید در ایران نصف کشورهای دنیاست
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲۲ عطاری متخلف در قم طی سال گذشته پلمپ شدند