Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-03@00:12:08 GMT

روش نگهداری و پرورش گیاه پپرومیایا قاشقی

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۹۲۰۹۹

روش نگهداری و پرورش گیاه پپرومیایا قاشقی

به گزارش خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،گیاه پپرومیا که همه آن را به اسم قاشقی می‌شناسند؛ گیاهی علفی و همیشه سبز است که رشد آن به کندی صورت می‌گیرد.

گیاه قاشقی برگ‌های قلبی شکل، گوشتی و اغلب رنگ‌های سفید،کرمی و سبز دارد و چون زیستگاهش در شرایط کم نوری‌بوده می‌تواند در محیط‌های آپارتمانی به خوبی رشد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گیاه دارای بیش از ۴۰۰ گونه مختلف و اغلب دارای برگ گوشتی و نیمه گوشتی و چیه‌ای کوچک هستند.

ارتفاع این گیاه همیشه سبز می‌تواند به حدود ۲۵ سانتی متر نیز برسد؛ برگ‌های آن گوشتی و تخم مرغی شکل بوده و رنگ آن معمولا سبز تیره با رگه‌های سبز روشن است.

نور مورد نیاز این گیاه؛ باید غیر مستقیم باشد و در صورتی که نور هم نباشد می‌تواند به راحتی رشد کند و جالب است بدانید که این گیاه در مقابل سرما هیچ استقامتی ندارد و در فصل زمستان آن را در محیطی گرم‌تر قرار دهید.

گیاه پپرومیا به آبیاری کمی نیاز دارد، زیرا آب را در بافت برگ‌ها و ساقه‌های خودش ذخیره می‌کند و نیاز به آب کمی دارد و در تابستان هفته‌ای یکبار آبیاری کافی است.

بیشتر بخوانید: نحوه نگهداری گیاه سانسوریا در آپارتمان

روش‌های تکثیر گیاه قاشقی

فصل بهار زمان مناسب برای تغییر گلدان است و در صورت فراهم کردن خاک مناسبی برای گیاه به راحتی می‌توانید این گیاه را تکثیر و در منزل پرورش دهید. یکی از ساقه‌های این گیاه که قدرت بیشتری دارد را با قیچی به صورت کج ببرید؛ سپس به میزان ۴ تا ۵ سانتی متر در خاک قرار دهید و در تاریکی‌بگذارید و بعد از مدت یک الی دو ماه شما یک گلدان جدید قاشقی خواهید داشت.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست کاشت گیاه گیاه آپارتمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۹۲۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای مبارزه با این بیماری خیار تلخ بخورید

آفتاب‌‌نیوز :

گیاه خیار تلخ، در پاکستان و هند و در برخی از کشور‌های آسیایی به همین نام خوانده می‌شود. البته کشور‌های انگلیسی زبان کارلا را با نام‌های؛ کدوی تلخ و یا خربزه تلخ نیز می‌شناسند.

از آن‌جایی که میوه کارلا سرشار از موادی مانند charactin و momordicin است. این دو ماده موجود در میوه کارلا می‌تواند در کنترل فشار خون و همچنین مبارزه با مشکلات بیماران دیابتی بسیار موثر واقع شود.

دانه‌های میوه این گیاه دارای ترکیبات پلی پپتیدی مشابه انسولین و با عوارض کمتر است که مصرف آن موجب کاهش قند در بیماران دیابتی نوع اول می‌شود

مصرف آب کارلا بدن را در برابر هجوم اپی رادیکال‌های آزاد حفظ می‌کند. همچنین، سیستم ایمنی بدن قویتر شده و بدن راحت‌تر می‌تواند بیماری‌های داخلی را کنترل کرده و در نتیجه آن‌ها را نابود کند.

از سویی مصرف میوه کارلا می‌تواند باعث تسهیل در جریان خون شود. این عمل می‌تواند زخم‌های ایجاد شده در بدن را زودتر مداوا می‌کند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • شرایط نگهداری گیاه زامیفولیا ، پوتوس ، گندمی ، سانسوریا و... | کدام گیاهان برای آپارتمان مقاوم هستند؟
  • روش‌های تکثیر گیاه برگ انجیری در خانه
  • تولید 90 تن گوشت مرغ در عباس آباد
  • کشت ۳۵۰ هکتار گیاه دارویی در شهرستان نهاوند
  • اقدام پالایشگاه گاز هاشمی‌نژاد برای مقابله با ریزگردها
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی
  • عکس/ نمایشگاه گل و گیاه اصفهان
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • فرآیند پرورش میلیون‌ها کبوتر گوشتی توسط چینی‌ها (فیلم)
  • برای مبارزه با این بیماری خیار تلخ بخورید