Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@14:20:27 GMT

گام دوم ملایری‌ها برای «کمک مومنانه»

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۹۲۹۸۵

گام دوم ملایری‌ها برای «کمک مومنانه»

بسیجیان ملایر هم‌پای دیگر هموطنان خود در ماه مبارک رمضان و علی(ع) وارانه، دست نیازمندان را گرفتند و موجی از همدلی به راه انداختند ‌و همانند دیگر برهه‌های تاریخی حماسه‌ای دیگر را رقم زدند و رزمایش «کمک مومنانه» را پرشورتر به تجلی کشیدند.

در مرحله نخست این رزمایش همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان، چهار هزار بسته معیشتی با همدلی و هم‌افزایی بسیج و سپاه، دستگاه‌های اجرایی، نهادهایی همچون بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی (ره)، اوقاف و امور خیریه این شهرستان و کمک‌های مردمی و خیران بین نیازمندان و اقشار آسیب‌دیده از کرونا توزیع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مرحله نخست ۶ هزار نیازمند در سطح شهرها و روستاهای ملایر توسط کمیته شناسایی و پایگاه‌های مقاومت بسیج شناسایی شد که تمامی این افراد خارج از پوشش نهادهایی حمایتی همچون کمیته امداد و بهزیستی بودند.

ارزش هر بسته معیشتی بین ۳۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان اعلام شده است که در مجموع برای چهار هزار بسته حمایتی حدود یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان هزینه شد.

موج همدلی همچنان تا آغاز مرحله دوم رزمایش ادامه یافت و عصر امروز /شنبه/ با حضور سردار مهدی فرجی جانشین فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) همدان و جمعی از مسوولان شهرستان ملایر در مسجد جامع این شهر، توزیع کمک‌های مومنانه در راستای لبیک گفتن به فرمایشات رهبر معظم انقلاب آغاز شد.

جانشین فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) سپاه همدان عصر شنبه در این آیین در مسجد جامع ملایر کمک‌های مومنانه ملایر را دارای جایگاه ویژه‌ای در سطح استان دانست و افزود: بسیجیان ملایر بدون هیچ چشم‌داشتی در کنار مسوولان، خیران و هیات‌های مذهبی در کمک و مواسات به نیازمندان سنگ تمام گذاشتند.

اتحاد و همدلی؛ عامل شکست کرونا

سردار فرجی مدیریت خوب ویروس کرونا در ملایر را نشانه همدلی و وحدت بین مردم و مسوولان دانست و بیان کرد: نگرانی ما از نظر شیوع ویروس کرونا در ملایر کمتر از سایر شهرستان‌های استان است و فاصله‌گذاری اجتماعی باید تا رسیدن به وضعیت سفید رعایت شود.

وی از مسوولان درخواست کرد: رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک و دستکش در بین مردم فرهنگ‌سازی شود، چراکه ویروس کرونا هنوز تمام نشده و ماهیت آن در حال تغییر است.

جانشین فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) همدان تاکید کرد: اگر اتحاد و همدلی بین مردم و مسوولان در مقابله با ویروس کرونا نبود، به طور قطع با مشکلات جدی روبرو بودیم و این روند باید تا ریشه‌کنی کرونا ادامه یابد.

سردار فرجی با اشاره به کمک مومنانه ملایر در ۲ مرحله شامل چهار هزار و ۲۰۰ بسته در مرحله نخست و سه هزار و ۵۰۰ بسته در مرحله دوم گفت: در کنار این کمک‌ها، خیران، مساجد و هیات‌های مذهبی نیز مبالغی را برای کمک به نیازمندان جمع‌آوری و در قالب بسته‌های معیشتی به صورت عادلانه توزیع کردند که ارزشمند است.

وی شرکت بافتینه و بافتسان ملایر را ظرفیتی ویژه در استان و کشور دانست و ضمن تقدیر از مدیران تلاشگر این مجموعه تاکید کرد: در شرایط سخت بحران کرونا تنها در یک مرحله ۲۸ کامیون پارچه برای تولید ماسک از این شرکت به استان‌های کشور ارسال شد.

جانشین فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) همدان همچنین به تقدیر رییس جمهوری از شرکت بافتینه و بافتسان در روز نخست نوروز از طریق ویدیو کنفرانس اشاره کرد و افزود: در شرایط سختی که ماسک در بین مردم در نقاط مختلف استان توزیع شد، پارچه‌اش به صورت رایگان توسط این شرکت در اختیار استان قرار گرفت.

سردار فرجی حضور نیروی بسیج را در تمامی عرصه‌های کشور به ویژه مواقع بحرانی افتخار آفرین دانست و گفت: امروز همه مردم ایران بسیجی هستند و جوانان بسیجی نقش مهمی را در جمع‌آوری کمک‌ها و شناسایی نیازمندان ایفا کردند.

برخورد جدی مسوولان با روزه‌خواری و بدحجابی

امام جمعه ملایر نیز به نقش بسیجیان و موسسه‌های خیریه در کمک به نیازمندان و رزمایش کمک مومنانه اشاره و بیان کرد: کافی است نیازمندی با گرفتن این کمک‌ها و با دل شکسته‌ای دعا کند، آن زمان تمام گرفتاری و مشکلات رفع خواهد شد.

حجت الاسلام محمدباقر برقراری ارزش این کمک‌ها را به رعایت مسایل فرهنگی و اعتقادی دانست و ادامه داد: افرادی که این کمک‌ها را دریافت کردند، باید به مسایل فرهنگی، اعتقادی و پوشش اسلامی توجه ویژه‌ای داشته باشند.

وی از مسوولان درخواست کرد: نسبت به روزه‌خواری و بدحجابی نیز برخورد جدی داشته باشند و نارضایتی‌های مردم هنگام مراجعه به ارگان‌ها و نهادها کاهش یابد.

امام جمعه ملایر با تاکید بر اینکه رفتار مسوولان با مردم باید کریمانه باشد افزود: باید با همدلی، وحدت، مواسات و مجاهدت شاهد رشد و پیشرفت اسلام و تحقق حاکمیت اسلامی باشیم.

کمک حمایتی به خانوار کارگران فصلی

معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر نیز گفت: طبق دستور استاندار همدان با همکاری فرمانداری ملایر و کمیته امداد امام خمینی(ره) این شهرستان، یک هزار و ۲۰۰ خانوار کارگر فصلی و حدود ۵۰۰ خانوار زباله‌گرد و دست‌فروش که از کرونا آسیب دیده بودند، شناسایی و به آنها کمک شد.

قدرت الله ولدی بیان کرد: مشخصات شناسنامه‌ای و بانکی این افراد به صورت محرمانه اخذ و مبلغ ۳۵۰ میلیون تومان در مجموع به حساب این خانوارها واریز شد.

وی ادامه داد: در طرح «علی‌یاوران» نیز با همکاری اداره اوقاف و امور خیریه ملایر، هیات‌های مذهبی و اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان هر شب یک‌هزار پرس غذای گرم بین نیازمندان و روز گذشته/جمعه/ نیز ۳۲ هزار قرص نان به صورت رایگان در ۹ نقطه حاشیه شهر توزیع شد.

فرماندار ویژه ملایر با بیان اینکه نیروهای بسیج و سپاه نمره قابل قبولی را در رزمایش کمک مومنانه گرفتند، در عین حال از همکاری و همدلی خوب رییس اداره اوقاف و امور خیریه ملایر، حوزه بهداشت و درمان و سایر نهادها در مقابله با ویروس کرونا تقدیر کرد.

ولدی افزود: طی ۳۰ روز گذشته تاکنون حتی یک مورد فوتی بر اثر ابتلا به کرونا در این شهرستان نداشتیم؛ اما نه این بدان معنی نیست که کرونا تمام شده و هنوز نگرانی در شیوع این بیماری وجود دارد.

در دومین مرحله رزمایش «کمک مومنانه» با حضور سردار فرجی جانشین فرمانده سپاه انصارالسین(ع) همدان، خیران حسینیه سیدالشهدا(ع) ملایر ۷۰۰ بسته معیشتی را آماده‌سازی و بین نیازمندان توزیع کردند.

همچنین در این رزمایش ۲۱۵ بسته معیشتی که توسط کارکنان دانشگاه ملی ملایر تهیه شده بود، بین افراد نیازمند و آسیب دیده از کرونا توزیع شد.

به همت اداره اوقاف و امور خیریه ملایر نیز کاروان شاری کریم آل طه همزمان با روز میلاد امام حسن مجتبی(ع) در نقاط مختلف شهر با اجرای گروه سرود نورالمهدی برپا شد.

تجلیل از کادر بهداشتی و درمانی بیمارستان امام حسین(ع) از دیگر برنامه‌های جنبی رزمایش «کمک مومنانه» در ملایر بود که با حضور سردار فرجی، فرمانده سپاه ناحیه ملایر و جمعی از مسوولان این شهرستان برگزار شد.

در مرحله دوم رزمایش «کمک مومنانه» سه هزار و ۵۰۰ بسته معیشتی با اعتبار ۹۰۰ میلیون تومان بین نیازمندان ملایر توزیع شد.

به گفته کیانوش جهانپور رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت تا روز ۲۰ اردیبهشت ۱۰۶ هزار و ۲۲۰ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و ۶ هزار و ۵۸۹ نفر جان باختند.

برچسب‌ها مقام معظم رهبری همدان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ملایر کمک های مردمی همدلی پروندهٔ خبری رفتار مومنانه و همدلانه ایرانیان در روزگار کرونا کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مقام معظم رهبری همدان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ملایر کمک های مردمی همدلی مقام معظم رهبری همدان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ملایر کمک های مردمی همدلی جانشین فرمانده سپاه انصارالحسین ع اوقاف و امور خیریه ویروس کرونا بسته معیشتی کمک مومنانه سردار فرجی کمک ها توزیع شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۹۲۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!

شوک کرونا باعث گسترش دورکاری در اکثر کشور‌ها شد. حال پس از گذر از این همه‌گیری، اندکی از حجم دورکاری‌ها کم شده است؛ اما مزیت‌های آن باعث شده است که تعادل جدیدی میان کار و زندگی ایجاد شود. مطالعات جدید نیز نشان می‌دهد، می‌توان تعطیلات یا دورکاری نیروی کار را به نحوی تنظیم کرد که نه تنها اثر منفی در عملکرد اقتصادی نداشته باشد، بلکه باعث بهبود رفاه خانوار‌ها شود.

به گزارش دنیای اقتصاد؛ یک مطالعه جدید از صندوق بین‌المللی پول، اثرات کاهش زمان رفت و آمد بر افزایش رفاه را تایید کرده است. همچنین یک گزارش در اکونومیست نیز شکل جدید دورکاری در اقتصاد آمریکا را مورد بررسی قرار داده که باعث بهبود وضعیت زندگی افراد شده است.

در هفته‌های اخیر، بحث تعطیلات دو روزه در ایران مطرح شده است که بسیاری از کارشناسان بر مزایای اجرایی شدن آن تاکید می‌کنند؛ بنابراین می‌توان همسو با عصر جدید پساکرونا، در اقتصاد ایران نیز تعادل جدیدی میان کار و زندگی تعریف کرد.

یک پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول نشان داده است که کاهش ساعات رفت‌وآمد برای کار یکی از والدین می‌تواند اثری مثبت معادل ۱.۵ تا ۴.۵ درصد میزان مصارف خانوار برای آن خانواده داشته باشد. این پژوهش در زمانی که مباحثه در رابطه با ویکند دو روزه در کشور بالا گرفته است، می‌تواند دلالت‌های مثبتی را در حمایت از این طرح داشته باشد. پژوهش صندوق بین‌المللی پول اثر مثبت رفاهی انواع دورکاری را که می‌تواند رفت‌وآمد افراد را کاهش دهد، ارزیابی کرده است.

اثر کرونا بر کاهش زمان رفت‌وآمد‌ها

همه‌گیری کووید-۱۹ به روش‌های بی‌سابقه‌ای دنیای کار را تغییر داده است؛ به‌طوری که کار از راه دور یا دورکاری به‌عنوان یک نوع مهم کار در بازار‌های کاری دنیا مورد توجه قرار گرفته است. با گسترش دورکاری، شیوه کار، مکان انجام کار و ساختار آن تغییر داده شده و هنجار‌های سنتی در مورد زمان کار، رفت‌وآمد و تعادل بین کار و زندگی به چالش کشیده شده است.

توانایی دورکاری به‌طور قابل توجهی زمان رفت‌وآمد را کاهش می‌دهد یا حتی به‌طور کامل آن را حذف می‌کند، یک جزء تقریبا بزرگ از روز کاری که می‌تواند به فعالیت‌های دیگر اختصاص یابد. این تغییر در الگو‌های کار و رفت‌وآمد به تنهایی بر کارگران تاثیر نمی‌گذارد؛ اما می‌تواند تصمیمات کل خانواده را تغییر دهد.

دورکاری یکی از والدین می‌تواند به‌طور قابل توجهی بر تخصیص زمان دیگری تاثیر بگذارد؛ میزان اثرگذاری این زمان ذخیره‌شده بستگی به این دارد که زمان پس‌انداز شده، چگونه صرف می‌شود. با وجود مطالعات بسیاری که در مورد تغییرات در الگو‌های کاری و تخصیص زمان به دلیل همه‌گیری انجام شده است، پویایی‌های مرتبط بین همسران و پیامد‌های رفاهی گسترده‌تر این پویایی‌ها نسبتا ناشناخته باقی مانده است.

هدف پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول این بوده است که با تحلیل چگونگی تغییر تخصیص زمان در دوران پس از همه‌گیری، با در نظر گرفتن تغییرات بر اساس جنسیت و شغل افراد، به این حوزه مطالعاتی توسعه‌نیافته کمک کند.

در این پژوهش از داده‌های نظرسنجی استفاده از زمان آمریکا (ATUS) استفاده شده است، یک نظرسنجی جامع که توسط اداره آمار کار ایالات‌متحده انجام شده است و نحوه تخصیص زمان افراد در ایالات‌متحده را در فعالیت‌های مختلف ارزیابی می‌کند. داده‌های ATUS نشان می‌دهد قبل از همه‌گیری تفاوت‌های قابل‌توجهی در تخصیص زمان بین مردان و زنان وجود دارد.

به‌طور کلی مردان ساعت‌های بیشتری کار می‌کنند و بیشتر از زنان در رفت‌وآمد هستند. پس از همه‌گیری، کاهش قابل توجهی در زمان رفت‌وآمد کارگران در مشاغل دورکار شناسایی شده است که به ۱.۷ ساعت در هفته برای مردان و ۱.۲ ساعت در هفته برای زنان می‌رسد. علاوه بر این، بررسی‌های این پژوهش حاکی از کاهش بیش از یک‌ساعت در هفته در ساعات کاری مردان است، با این حال تغییر قابل توجهی در ساعات کاری زنان مشاهده نمی‌شود.

نتایج پژوهش چه می‌گوید؟

بررسی‌ها نشان می‌دهد دستاورد‌های رفاهی قابل توجهی با کاهش زمان رفت‌وآمد به‌دست می‌آید و این دستاورد‌ها برای خانواده‌هایی که کاهش بیشتری را تجربه می‌کنند، بیشتر است. هنگامی که حداقل یکی از همسران در یک شغل از راه دور کار می‌کند، سود کل رفاه از ۱.۵ تا ۴.۵ درصد در معادل مصرف متغیر است.

این سود مخصوصا برای زوج‌هایی که هر دو طرف در مشاغل دورکار، کار می‌کنند مشهود است؛ زیرا زن و شوهر هر دو از این تغییر سود می‌برند. دومین سود بزرگ را زوج‌هایی در یافت می‌کنند که شوهر در شغلی از راه دور کار می‌کند و کمترین سود زمانی مشاهده می‌شود که زن در یک شغل دورکار مشغول شده است.

دلالت‌های این پژوهش برای ایران چه می‌تواند باشد؟

دورکاری به‌عنوان یک گزینه کاری در بسیاری از محیط‌های کاری ایران نیز در دوران همه‌گیری به‌صورت گسترده اجرایی شد. کسب‌وکار‌های فراوانی به صورت دورکار به پیشبرد اهداف خود پرداختند؛ با این حال، با پایان همه‌گیری و بازگشایی پس از آن، اغلب کسب‌وکار‌ها به شیوه حضوری کار کردن بازگشتند.

بررسی‌های این پژوهش نشان می‌دهد دورکاری در بسیاری از کسب‌و‌کار‌ها می‌تواند مازاد رفاهی را برای کارکنان شرکت‌ها ایجاد کند که بدون هزینه مشخص مالی برای کارفرماست. البته این مساله در این پژوهش مورد بررسی قرار نگرفته که دورکاری چه اثری بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها می‌گذارد، با این حال اثر رفاهی این شیوه کار و جذابیت آن برای نیروی کار اثبات شده است.

به‌خصوص در شرایطی که رفت‌وآمد در شهر‌های بزرگ هزینه‌های زیادی را چه به لحاظ زمانی و چه به لحاظ مالی بر افراد تحمیل می‌کند.

دلالت مهم دیگر این پژوهش را می‌توان اهمیت کاهش رفت‌وآمد‌ها و فراغت کارکنان از کار، با کاهش ساعت کاری دانست. مدت‌هاست در کشور ما، صحبت‌ها در رابطه با ویکند یا آخر هفته دوروزه بالا گرفته است. به نظر می‌رسد دو روزه شدن تعطیلات آخر هفته، حتی اگر منجر به کاهش ساعات کاری نیروی کار نیز شود، اثر رفاهی مثبتی را برای جامعه خواهد داشت.

پژوهش‌هایی که در رابطه با اثر ویکند دوروزه بر میزان بهره‌وری کسب‌وکار‌ها انجام شده است، تاکید دارند که این شیوه از توزیع روز‌های تعطیل اثر منفی بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها ندارد و چه بسا با تقویت وضعیت روحی نیروی کار، منجر به رشد بهره‌وری کسب‌وکار‌ها نیز بشود.

دیگر خبرها

  • دیدار مسوولان و کارگزاران حج با رهبر انقلاب
  • مسوولان وکارگزاران حج تا ساعاتی دیگر با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • ملایر پنج روز دیگر میزبان دور دوم انتخابات مجلس
  • رفع مشکلات «ماماها» نیازمند توجه مسوولان/جذب ۱۰۰ ماما در کردستان
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • چگونه به‌صورت الکترونیکی رأی بدهیم؟
  • زندانیان ملایری هزار اصله درخت کاشتند
  • ملایر، آماده برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس