Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت با بیان اینکه برنامه‌ریزی کرده‌ایم که پس از ماه رمضان صحن‌های حرم‌ها را با پروتکل بازگشایی کنیم، گفت: مسیر کرونا به سمت کنترل و مهار است. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سعید نمکی در گفتگوی زنده اینستاگرامی خود در پاسخ به سوالی مبنی بر زمان از بین رفتن ویروس کرونا اظهار کرد: هیچ‌کس نمی‌تواند پاسخ این سوال را بدهد که ویروس چه زمانی از بین و به چه سمت و سویی خواهد رفت البته من در این باره از واژه وحشتناک استفاده نمی‌کنم، زیرا وحشت‌زایی می‌تواند باعث تضعیف سیستم ایمنی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرونا نشان می‌دهد که رفتار اجدادی‌اش را ندارد؛ دو مورد از پیشینیان این ویروس سارس و مرس در سال‌های ۲۰۰۳ و ۲۰۱۲ بودند که هر دوی این ویروس‌ها در شرایط گرما تضعیف شدند در حالی‌که ما الان در خوزستان که یک نقطه گرمسیر است پیک کرونا را شاهد هستیم.

وی افزود: الان برای اظهار نظر درباره زمان از بین رفتن ویروس زود است و باید بین ۴ تا ۶ ماه دیگر صبر کنیم تا رفتار ویروس را واقع‌بینانه‌تر ببینیم. این ویروس با بقیه ویروس‌ها متفاوت است و آنچه برای ما مسلم است این است که ویروس کرونا هنوز واکسن و دارو ندارد و بهترین نوع مبارزه با این ویروس فاصله گذاری، رعایت اصول بهداشتی از سوی مردم و پیدا کردن هرچه زودتر بیماران و جدا کردن آن‌ها از بقیه و پیدا کردن افراد آلوده بدون علامت که با افراد مبتلا در ارتباط بودند از سوی مسئولین نظام سلامت است.

نمکی با اشاره به روند کاهشی میزان مرگ و میر کرونا در کشور یادآور شد: مسیر کرونا به سمت مهار و کنترل است و اگر مردم همراهی و رعایت کنند بعد از خرداد اوضاع بسیار بهتری خواهیم داشت.

بازگشایی صحن‌های حرم‌ها بعد از ماه مبارک رمضان

نمکی با اشاره به بازگشایی مساجد در برخی نقاط کشور خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی کرده‌ایم که پس از ماه مبارک رمضان صحن‌های حرم‌ها را با رعایت و پروتکل باز گشایی کنیم به شرطی که مردم در صحن تجمع نکنند، البته خود حرم‌ها فعلا بازگشایی نخواهد شد. همچنین بازگشایی ورزشگاه‌ها در ورزش‌های کم خطر را شروع کرده‌ایم و فکر می‌کنم بعد از ماه مبارک رمضان با این روندی که از بیماری در کشور مشاهده می‌کنیم گشایش‌های خوبی را نوید خواهیم داد.

پاسخ وزیر بهداشت به شبهات کرونایی

نمکی در خصوص آمار مبتلایان کرونا تصریح کرد: آماری که ما اعلام کرده‌ایم دقیق‌ترین و عالمانه‌ترین نوع آماری است که در دنیا اعلام شده است. هفته پیش انجمن آمار انگلیس اعلام کرد که آمار کشته‌های انگلیس بر اثر کرونا حداقل ۵۴ درصد بیش از چیزی است که این کشور اعلام کرده است همچنین تنها در یک روز، خانه‌های سالمندان آمریکا ۷۵۰۰ فوتی ناشی از کرونا داشته که آن را در آمار خود لحاظ نکرده‌اند. برخی کشور‌های اطراف ما نیز اصلاً سیستم ثبت آمار ندارند، اما آماری که ما درباره ابتلا و مرگ و میر اعلام کرده‌ایم دقیق‌ترین و بهترین آمار است.
وی یادآور شد: در روز‌های ابتدایی ما تنها دو آزمایشگاه برای کرونا داشتیم نمونه‌های همه استان‌ها را به این آزمایشگاه‌ها ارسال می‌کردند و برخی اوقات در روز‌های ابتدایی پاسخ آزمایش تا سه روز به طول می‌انجامید این مسئله هم‌زمان با مرگ و میر آنفلوانزای فصلی بود و از آنجا که پروتکل‌های سختگیرانه‌ای برای دفن بیماران مبتلا به کرونا تدوین کرده بودیم و خانواده‌های فوت شدگان برای تسریع در دفن میت خود اصرار می‌ورزیدند؛ برای فوت شدگان در آن زمان از واژه مشکوک به کرونا استفاده کردیم تا غسال و تشییع‌کنندگان به گونه‌ای با میت رفتار کنند که اگر بعد از چند روز پاسخ تست کرونای فرد فوت شده مثبت آمد چیزی را از دست نداده باشیم و جان کسی به خطر نیفتاده باشد.

نمکی با ارائه مثالی ادامه داد: یعنی مثلاً بیمار به دلیل آنفلوآنزا یا عفونت تنفسی غیر کرونایی فوت کرده بود و ما آزمایش را برای آزمایشگاه پاستور فرستاده بودیم و تا زمانی که جواب آزمایش بیاید پزشکان مکلف بودند که برای بیمار فوت شده عبارت مشکوک به کرونا را درج کنند تا با پروتکل کرونا دفن شود در این صورت حتی اگر پاسخ تست کرونای متوفی منفی هم می‌شد مشکل خاصی پیش نمی‌آمد، اما اگر این کار را نمی‌کردیم برای غسال‌ها و تشییع‌کنندگان مشکل به وجود می‌آمد. آمار واقعی فوتی‌های کرونا دقیق است و آنچه اعلام می‌شود حتی ۱۰ درصد نیز با واقعیت اختلاف ندارد.

وی اضافه کرد: عده‌ای در ابتدا جوسازی می‌کردند که ایران توانایی مقابله با کرونا را نخواهد داشت بعد از آنکه توانایی ما را دیدند شروع به تشکیک در ذهن مردم کردند در کشور ما از یک میلیارد یورویی که به این امر تخصیص یافت ۳۰۰ هزار یورو وارد حساب شده است در آمریکا فقط برای نظام سلامت این کشور ۱۱۴ میلیارد یورو اختصاص یافته است، اما در کشور‌های دیگر مانند انگلیس و آمریکا که چندین برابر ما برای نظام سلامت هزینه کردند چند برابر کشور ما مرگ و میر و ابتلا وجود دارد، اما ما با وجود تحریم با همت و غیرت کادر درمان، نیرو‌های مسلح و مردم توانستیم خیلی کمتر از این کشور‌های ذکر شده مرگ و میر داشته باشیم.

وی با اشاره به تخت‌های خالی موجود در بیمارستان‌های کشور خاطر نشان کرد: حتی یک نفر نیز پشت در بیمارستان معطل نماند و هیچ کارتن‌خوابی نبود که در بیمارستان‌ها پذیرفته نشود. ما پیرزن ۱۰۳ ساله و تعداد زیادی از افراد مسن بالای ۹۰ سال از بیمارستان‌ها ترخیص کردیم و حتی یک مورد از افاغنه بدون کارت را نیز معطل نگذاشتیم همچنین تعداد زیادی از دانشجویان ایرانی مقیم از اسپانیا، ایتالیا، فرانسه هلند و ... به کشور آمدند، زیرا سرویس‌دهی مناسب در آن کشور‌ها وجود نداشت.

ممکن است در پاییز هم‌زمانی کرونا و آنفلوانزا رخ بدهد

نمکی با بیان اینکه تنها یک جنبه از کرونا مربوط به سلامت است گفت: کرونا ابعاد مختلف فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و روانی دارد و باید همه به هم کمک کنیم، زیرا باید یک دوران نسبتاً طولانی را با این بیماری سر کنیم؛ ممکن است در پاییز همزمان آنفلوانزا و کرونا ما را غافلگیر کند، اما باید افکار عمومی را به سمتی هدایت کنیم که دچار نابه‌سامانی و افکار پریشان نشوند و بتوانیم زندگی مناسبی را در کنار کرونا طی کنیم.

نباید امسال برای تولید واکسن منتظر بمانیم

وی با اشاره به تحقیقات در حال انجام برای تولید دارو و واکسن کرونا در کشور تصریح کرد: نباید امسال برای تولید واکسن منتظر بمانیم و تا امروز نیز این ویروس داروی موثری ندارد و بهترین عامل تسلط بر این ویروس رعایت فاصله‌گذاری و اصول بهداشتی، استفاده از ماسک و شست‌وشوی مداوم دست‌هاست.

قیمت دارو‌های تولید داخل یک پنجم نمونه‌های خارجی

وی در خصوص دسترسی بیماران خاص به دارو‌ها گفت: در سال گذشته در زمینه دارو‌ها ۷۰۰ میلیون یورو کمتر، ارز خرج کردیم، اما هیچ نسخه‌ای نبود که داروی آن در داروخانه‌ها موجود نباشد برخی از داروها، تولید داخل دارند، اما متاسفانه برخی پزشکان به حمایت از تولید داخل نمی‌پردازند در حالی‌که دارو‌های تولید داخل تمام تست‌های فارماکوپه را می‌گذرانند.

وی ادامه داد: دارو‌های تولید داخل کیفیت بالایی دارند و قیمت آن‌ها یک پنجم تا یک دهم نمونه‌های خارجی است و دارو‌های خارجی مارژین بالایی دارند. دارویی که تولید داخل دارد اجازه واردات ندارد.

وی با اشاره به مافیای دارو متذکر شد: برخی شبکه‌ها که هم نسخه نویس‌شان مشخص است و هم نسخه‌پیچشان، سعی بر وارد کردن برخی دارو‌ها داشتند، از زمانی که به وزارت بهداشت آمدم اجازه ندادم دارویی که تولید داخلی دارد را وارد کنند، ما کمبود دارویی به صورت قابل توجه نداریم و اگر مشکلی وجود دارد نیز از دسته همین مورد گفته شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ویروس کرونا حرم گرما ماه مبارک رمضان تولید داخل مرگ و میر دارو ها کشور ها حرم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۹۵۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهنمای راه اندازی خط تولید

خط تولید به یک سیستم تولید انبوه گفته می‌شود که در طی آن یک محصول یا خدمات به صورت مرحله‌ای و از طریق تجهیزات و نیروی انسانی مختلف ساخته می‌شود. خط تولید به شرکت این امکان را می‌دهد که با کاهش زمان و هزینه‌ها تولید بهتری داشته باشد.

یکی از نتایج انقلاب صنعتی، راه اندازی خط تولید بود که در زمینه‌های مختلفی مانند الکترونیک، خودروسازی و... مورد استفاده قرار می‌گیرد. راه اندازی خط تولید یک فرایند چالش برانگیز و پیچیده است و نیاز به طراحی، برنامه ریزی، تحلیل، اجرا و کنترل دارد. در این مقاله قصد داریم به مطالبی در زمینه راهنمای راه اندازی خط تولید اشاره کنیم. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این حوزه با ما همراه باشید‌.

مراحل راهنمای راه اندازی خط تولید

در این بخش به ۵ مرحله راه اندازی خط تولید اشاره می‌کنیم که شامل موارد زیر است:

تعیین نیازهای خط تولید انتخاب فناوری مناسب طراحی خط تولید اجرای خط تولید کنترل خط تولید

در ادامه به توضیح هر کدام می‌پردازیم:

مرحله اول: تعیین نیازهای خط تولید

مرحله اول از راهنمای راه اندازی خط تولید، تعیین نیازهای تولید است. پیش از هرچیزی برای راه اندازی خط تولید، باید محصولی که می‌خواهید تولید کنید را مشخص کنید. محصول مورد نظر باید چه ویژگی کمی و کیفی داشته باشد. چه بازار هدفی را در نظر دارید. چه ظرفیت تولیدی مورد نظر شماست. این موارد می‌تواند شما را در جهت طراحی خط تولید کمک کند.

مرحله دوم: انتخاب فناوری مناسب

پیش از راه اندازی خط تولید، باید فناوری‌های مناسب برای فرایندهای تولید، ذخیره سازی، بسته بندی، حمل و نقل و... را انتخاب کنید. این فناوری می‌تواند شامل دستگاه‌های خودکار، نیمه خودکار یا دستی باشد‌. همچنین باید توجه داشته باشید که فناوری‌های انتخاب شده با یکدیگر سازگاری داشته باشند و قابل اتصال و تعویض باشند.

مرحله سوم: طراحی خط تولید

طراحی خط تولید شامل تعیین مکان، شکل، ابعاد، ترتیب فرایندهای تولید و همچنین فضای لازم برای آن‌ها است. در این مرحله از راه اندازی خط تولید می‌بایست به فاکتورهای مهمی همچون زمان سیکل، جریان مواد، اشغال فضا، ضایعات، زمان تعویض، بهداشت و... توجه کنید. مهم‌ترین هدف از طراحی خط تولید افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه‌ها و همچنین بهبود کیفیت است.

مرحله چهارم: اجرای خط تولید

پس از مرحله خط تولید، می‌بایست به مرحله اجرای خط تولید بپردازید. در این مرحله باید خریداری فناوری‌های انتخاب شده، نصب و راه اندازی آن را انجام دهید. در این مرحله باید نیروی انسانی مورد نیاز را استخدام کنید. همچنین درصورت رو به رو شدن با مشکلات مالی، انسانی و یا فنی، باید با انتخاب راه حل های مناسب به مشکلات پاسخ دهید.

مرحله پنجم: کنترل خط تولید

پس از اجرای مرحله چهارم، مرحله پنجم از راهنمای راه اندازی خط تولید، کنترل آن است. در این مرحله باید عملکرد خط تولید مورد ارزیابی قرار گیرد. برای این کار باید به تعریف و اندازه گیری معیارهای سنجش عملکرد خط تولید بپردازید. این معیارها معمولا شامل بهره وری، سودآوری، کیفیت، هزینه‌ها، کارایی و..‌. هستند.

کنترل کیفیت خط تولید چیست؟

کنترل کیفیت شامل آزمایش واحدهای محصول و تعیین این مسئله که آیا آن‌ها با مشخصات محصول نهایی مطابقت دارند یا خیر، می‌شود. مهم‌ترین هدف از انجام این آزمایش، تعیین هرگونه نیاز جهت اقدامات اصلاحی در مسیر فرایند تولید است. یک کنترل کیفیت مناسب به سازمان‌ها کمک می‌کند تا در جهت پاسخ به تقاضای مشتریان خود به صورت مطلوب عمل کنند و محصولات بهتری را ارائه کنند. تعریف کنترل های مشخص و به خصوص، از جمله جنبه‌های مهم کنترل کیفیت است.

برنامه ریزی تولید در راهنمای راه اندازی تولید

برنامه ریزی تولید نوعی فرایند است که شامل تعیین استراتژی‌ها، کنترل فرایند‌های تولیدی، زمان‌بندی ها و... در جهت بهبود کیفیت محصول است. این فرایند به کسب و کارها در جهت بهینه کردن منابع خود کمک می‌کند. به عبارتی دیگر، به تدوین راهنمای طراحی تولید یک محصول یا خدماتی دیگر که به سازمان‌ها در جهت بهره‌وری فرایند تولید کمک می‌کند، برنامه‌ ریزی تولید گفته می‌شود. از این رو برنامه ریزی تولید یکی از گام‌های مهم و اساسی در راهنمای راه اندازی خط تولید به شمار می‌رود.

نرم افزار erp چه نقشی در خط تولید دارد؟

نرم افزار erp یا همان برنامه ریزی منابع سازمان، یک سیستم نرم افزار ماژولار است که با هدف یکپارچه سازی فرایند‌های اصلی کسب و کارها در سیستم واحد، طراحی و تولید شده است. این نرم افزار شامل مولفه‌های اصلی یک نرم افزار است که معمولا با نام ماژول شناخته می‌شوند. آنچه نرم افزار erp را از دیگر نرم افزارها متمایز می‌کند، یک پایگاه داده مشترک است که با استفاده از ماژول‌های مختلف به اطلاعات دسترسی پیدا می‌کنند. برخی از این ماژول‌ها با دیگر ماژول‌های درگیر در فرایند کسب و کار به اشتراک گذاشته شده‌اند.

چطور می‌توان خط تولید یک شرکت را مدیریت کرد؟

در هنگام مدیریت خط تولید، می‌بایست به برخی عوامل مهم توجه کافی داشته باشید. در این‌جا قصد داریم شما را با این عوامل آشنا کنیم. به صورت کلی از جمله عواملی که در مدیریت خط تولید یک شرکت موثر است، عبارت است از:

افزایش میزان شفافیت سازی در فروش و استراتژی بازاریابی درک راه و روش بازاریابی و روش چگونه فروختن غرق شدن در کار با اشتیاق و علاقه فراوان عمل کردن و وارد کار شدن( اجرای نتایج) چگونه می‌توان یک خط تولید با راندمان و بازدهی بالا ایجاد کرد؟

در این قسمت از مقاله می‌خواهیم شما را با مواردی که در راندمان و بازدهی بیشتر خط تولید موثر هستند، آشنا کنیم. جهت کسب اطلاعات گسترده‌تر، در ادامه با ما همراه باشید.

برنامه ریزی دقیق جهت جلوگیری از موانع پایبندی به برنامه ریزی انجام شده تهیه نرم افزارهای به روز و جدید ارتقای سطح بین مهندسی و تولید مراقبت از تجهیزات و سالم نگه داشتن آن‌ها جمع بندی

در این مقاله به بررسی راهنمای راه اندازی خط تولید، تعریف مفهوم خط تولید و مباحثی از این دست پرداختیم. استفاده از فناوری و تکنولوژی‌های نرم افزاری برای مدیریت خط تولید الزامی است. به همین جهت نرم افزار. SAP ERP گزینه‌ای مناسب برای این بخش است. برای آشنایی بیشتر با این محصول می‌توانید با مجموعه Msys به آدر سایت https://www.msys.ir/ در ارتباط باشید. این مجموعه فعالیت ابتدایی خود را با هدف ارائه دیدگاه‌های erp و همچنین معرفی محصولات تراز اول دنیا آغاز کرده است. امروزه استفاده از سیستم‌های نرم افزارهای ناکارآمد و قدیمی، مانع رشد و پیشرفت بسیاری از شرکت‌های داخلی می‌شود. از این رو سعی کنید از طریق سیستم‌های نرم افزاری امروزی و کارآمد، در راه اندازی خط تولید شرکت یا کسب و کار خود، به صورت مطلوب عمل کنید.

دیگر خبرها

  • غلامحسین صادقیان سرپرست اداره کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو شد
  • سرپرست اداره کل دارو منصوب شد
  • روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب اعلام شد
  • اشتراک سازمانی ایمینو؛ هدیه نوآورانه به خانواده کارکنان
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و در مبدا تولید نمونه‌برداری می‌شود
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • راهنمای راه اندازی خط تولید
  • بازگشایی مسیر‌های جاده‌ای مسدود خراسان رضوی
  • مسیرهای جاده‌ای مسدود خراسان رضوی بازگشایی شده است