Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش و پروش استان البرز با اشاره به اینکه به دلیل مهاجرت سالانه 12 هزار دانش آموز به استان البرز اضافه می‌شود، گفت: در حال حاضر با کمبود هشت هزار و 200 کلاس درسی در استان البرز مواجه هستیم.

سالار قاسمی، مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز، امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرج، گفت: در حال حاضر با کمبود هشت هزار و 200 کلاس درس در استان البرز موجه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز با اشاره به مهاجر پذیر بودن استان البرز، ادامه داد: همچنین سالانه با رشد 12 هزار نفری دانش آموزش در این استان مواجه هستیم که به نوع خود کم سابقه است؛ این رشد جمعیت دانش آموزی 400 کلاس درسی را می‌طلبد.

قاسمی ضمن انتقاد از کمبود سرانه آموزشی استان البرز، بیان کرد: با وجود دو شیفت بودن اکثریت مدارس خصوصا در شهرستان کرج تراکم جمعیت دانش آموزام در هر کلاس درسی حدود ۳۴ نفر است.

وی وضعیت موجود در استان البرز را نامطلوب دانست، اضافه کرد: باید تدبیر ویژه ای در این رابطه اتخاذ کنیم، مجمع خیرین مدرسه ساز در سال گذشته متعهد شده بودند 80 میلیارد تومان در راستای افزایش سرانه آموزشی استان هزینه کند همچنین مقرر شد در سال جاری نیز اعتبار 115 میلیارد تومانی از طریق خیرین برای این حوزه در نظر گرفته شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز اضافه کرد: فرهنگیان در راستای کمک به ارتقاء فضای آموزشی استان البرز به صورت داوطلبانه مقداری از حقوق خود را به مدرسه سازی اختصاص می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه البرز ایران کوچک است و نباید با دید استانی به آن نگاه شود، بیان کرد: خیرین استان‌های دیگر توسط جامعه خیرین مدرسه ساز البرز به این استان سوق داده شوند چرا که دانش آموزانی از اقوام مختلف در استان البرز در حال تحصیل هستند.

قاسمی با اشاره به اینکه تخریب و بازسازی مدارس به تنهایی جوابگو نیست، یادآور شد: باید پروژه‌های جدید تعریف شود نیاز به مدارس احداثی داریم، طبق استانداردها با تخریب و بازسازی ظرفیت قبلی مدرسه کاهش می‌یابد؛ بحران کمبود زمین آموزشی نیز در استان البرز وجود داریم که سعی داریم با تشکیل کارگروه این بحران را مرتفع سازیم.

وی با بیان اینکه ۸٠٠ مدرسه غیردولتی در البرز وجود دارد که اکثریت در زمین‌های استیجاری مستقر شده‌اند، تصریح کرد: تشکیل کارگروه کشوری برای مرتفع ساختن مشکلات فضاهای آموزشی البرز اقدام خوبی است که برای نخستین بار در رابطه با ارتقاء فضای آموزشی سیستان و بلوچستان انجام شد و نتیجه بخش بود.

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش البرز دانش آموز کلاس درس استان البرز مدیرکل آموزش کلاس درسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۹۶۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی از رشد هشت درصدی توسعه متوازن رشته‌ای خبر داد.

ابوالقاسم اکبری، ۹ اردیبهشت ماه در نشست خبری خود با اصحاب رسانه اظهار کرد: شاخص توسعه متوازن رشته‌ای استان در سال تحصیلی گذشته ۳۶ درصد بود که به بیش از ۴۴ درصد در سال تحصیلی جاری رسیده است.

وی افزود: این نشان می‌دهد که درحال حاضر بیش از ۴۴ درصد از دانش آموزان ما در رشته‌های هنرستان‌ها و کار و دانش تحصیل می‌کنند و تلاش می کنیم این عدد به ۵۰‌ درصد برسد.

وی ادامه داد: بسیاری از کشورهای توسعه یافته به این موضوع اعتقاد دارند که باید در حوزه فنی و هنرستانی سرمایه‌گذاری کنند و به همین دلیل در موضوع اشتغال موفق هستند.

اکبری گفت: رشته های نظری، بیشتر ایجاد علم می‌کنند و شغل کمتری ایجاد می کنند به همین دلیل باید به سمت حضور دانش آموزان در رشته های فنی و مهارتدار کردن آن‌ها حرکت کنیم.

وی در ادامه به کمبود فضای آموزشی نیز اشاره کرد و افزود: برای جبران این کمبودها با پیگیری‌ها و تلاش‌های بسیار زیاد، ۷۰ پروژه با ۳۶۰ کلاس درس در دو سال گذشته به بهره‌برداری رسیده و ۸۵ مدرسه دیگر نیز با بیش از ۳۵۰ کلاس درس در حال ساخت است.

وی اظهار کرد: امسال، ساخت ۱۳ مدرسه جدید در سایت‌های نهضت ملی مسکن استان به تصویب رسیده و ۱۲۰ کلاس درس در آن‌ها ساخته می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همچنین بیان کرد: در آستانه برگزاری امتحانات نهایی هستیم و با توجه به اینکه میزان تاثیر آن‌ها در قبولی دانشگاه افزایش یافته، اهمیت بالایی دارد.

وی با بیان اینکه امسال آزمون‌های نهایی ۵۰ درصد در نتیجه کنکور تاثیر دارد، گفت: امسال در پایه دهم ۷۴۷۳ دانش آموز، یازدهم ۷۷۷۴ و پایه دوازدهم ۸۲۸۴ دانش آموز در آزمون‌های نهایی شرکت خواهند کرد.

وی ادامه داد: افرادی که می‌خواهند نمرات آزمون‌های نهایی گذشته خود را ترمیم کنند نیز در این امتحانات نهایی شرکت می کنند و به همین دلیل پیش بینی می‌کنیم حدود ۲۷ هزار و ۵۰۰ نفر در این آزمون‌ها حضور داشته باشند.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان شمالی همچنین به تعداد مدارس تک دانش آموز اشاره کرد و افزود: در استان ما ۱۸ مدرسه تک دانش آموزی با یک معلم وجود دارد و ۱۳۴ مدرسه نیز کمتر از پنج دانش آموز دارد و این نشان از توجه وزارت آموزش و پرورش و دولت به گسترش آموزش‌ها و عدالت تربیتی و آموزشی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی