Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر جبهه فرهنگی اجتماعی انقلاب اسلامی استان مرکزیبا اشاره به اینکه مشکل صنعت فقط با دو اکسیر مدیریت جهادی و عزم ملی حل خواهد شد گفت: چرخ هپکو هم فقط با این دو اکسیر به حرکت در خواهد آمد و مهمتر از آن باید بتوانیم بی تفاوتی را در جامعه ریشه کن کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ حجت الاسلام تاج آبادی دبیر جبهه فرهنگی اجتماعی انقلاب اسلامی استان مرکزی در نشست صمیمی کارگران هپکو، روحانیون و دانشجویان و اصحاب هنر و رسانه استان مرکزی گفت: به فرموده رهبر معظم انقلاب مطالبه حقوق کارگران وظیفه همه ماست، اما بالاتر از آن مطالبه معنوی کارگران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر این شان در جامعه لطمه ببیند باید فعالان اجتماعی دست به دست هم بدهند تا آن حفظ شود.

وی با اشاره به اینکه مشکل صنعت فقط با دو اکسیر مدیریت جهادی و عزم ملی حل خواهد شد افزود: چرخ هپکو هم فقط با این دو اکسیر به حرکت در خواهد آمد و مهمتر از آن باید بتوانیم بی تفاوتی را در جامعه ریشه کن کنیم.

تاج آبادی اظهار کرد: اگر قرار است برای جامعه کاری کنیم با تحقق واقعی امر به معروف و نهی از منکر شدنی است. اگر امام جماعت فقط محراب خودش، کارگر حقوق خودش و اصحاب رسانه روزمرگی خودش را بشناسد؛ این مصداق بی تفاوتی است.

وی ادامه داد: امام جماعت باید بداند که محراب و محل جهادش کجاست. باید خودمان حق را به خوبی شناخته، جامعه را به حق دعوت کرده و با صبر از ناامیدی جلوگیری کنیم و باید محکم بر جای خود بایستیم و از رحمت خداوند ناامید نشویم بدانیم وعده خدا حق است اگر دین خدا را یاری کنیم خداوند هم ما را یاری خواهد کرد.

فعال کارگری:

طلاب، دانشجویان، اصحاب رسانه و اقشار مختلف صدای کارگر باشند/مطالبه کارگران هپکو تولید و حفظ صنعت است

سید امیر میرناصری، فعال کارگری در این نشست با اشاره به اینکه چرا مطالبات کارگری در رسانه های داخلی پوشش مطلوب ندارد؟گفت: چرا مدیران لیبرالی که صنعت را زمین زده اند در صدا و سیما نفوذ دارند؟

وی با اشاره به اینکه طلاب، دانشجویان، اصحاب رسانه و اقشار مختلف صدای کارگر باشند افزود: پنج سال کف خیابان بودیم ولی با کمک جبهه فرهنگی انقلاب، روش ما بهتر و کار مطالبه گری ما موثرتر شد. بیایید پای کار تا صنعت را از دست لیبرال ها و سرمایه داران زالوصفت نجات دهیم. پشت پرده هپکو خیلی قوی هستند باید با همکاری یکدیگر مانع آنها شویم. مطالبه ما حقوق نیست، مطالبه ما تولید و حفظ صنعت است.

کارگر هپکو:

مسئولین بلندپایه دولتی کاری برای هپکو نکرده اند

حمید احمدی، یکی دیگر از کارگران هپکو در این نشیت بیان کرد: طی سال های گذشته مسئولین بلندپایه به هپکو آمدند اما کاری نکردند. آقای نوبخت در جمع کارگران هپکو حاضر شد و قول بهبودی اوضاع را داد. وضعیت نامطلوب شرکت و دزدان آن را دید اما سکوت کرد. آقای ربیعی وزیر سابق کار با لباس کارگری در شرکت هپکو حاضر شد، چند کارگر پیرمرد را بوسید و گفت من این لباس را در نمی آورم. وقتی آقای لاریجانی می خواست به هپکو بیاید، دو روز فضای شرکت را مهیا کرده و تمهیدات امنیتی دیدند اما ایشان چنان با سرعت از سالن عبور کرد که حتی دستگاه های پر از فضله کبوتر را ندید‌. برخی مسئولین به من گفتند به تو چه ربطی دارد که سرنوشت کارخانه چه می شود و احمدپور (سهامدار هپکو) در این شرکت چه می کند! تیم آقای صادقیان یک سال مدیریت کردند اما هیچ تولیدی نداشتند در حالی که برخی از آنها حقوق های نجومی داشتند.

کارگر هپکو:

کارگران هپکو هیچ وقت به مملکت و نظام پشت نکرده اند

یاسر قلمی از کارگران هپکو در این نشست گفت: وقتی شرق و غرب برای ما شمشیر کشیده اند باید به فکر تولید بود، نه اینکه دزد را رها کرده و یقه کارگر را بگیرند. به ما اتهام تبلیغ علیه نظام زدند. ما هیچ وقت به مملکت و نظاممان پشت نکردیم، این مملکت برایمان عزیز است. پس از خصوصی سازی تمام انرژی مدیران شرکت علیه کارگر متمرکز شد که چرا حق را مطالبه می کنید. می گفتند ۲۰۰۰ پرسنل در این شرکت زیاد است و تعویق حقوقتان طبیعی است چرا که بقیه شرکت‌ها هم حقوق نداده اند. ما از شهدا خجالت می کشیم ما باید با صنعت در دهان دشمن بزنیم و در این راه هپکو گزینه اول و کارگر در خط مقدم است.

وی افزود: طی سال های اخیر شاهد مدیریت های بی ثمر در هپکو بودیم. آقای استاندار به ما گفت آقای صادقیان آخرین تیر ترکش ماست و مدیریت ایشان را هم دیدیم. یک بار هم مسئولان بروند مدیران هپکو را به خاطر تخلفاتشان دستگیر کنند. آقای رئیسی یک بارقه ای از امید ایجاد کرده است.

قائم مقام صدا و سیما استان مرکزی:

نسبت به درد هپکو و کارگران هپکو آگاهیم/اگر گزارش‌ اخیر ایراد داشته، جبران کردیم

فراهانی، قائم مقام صدا و سیما در این نشست با اشاره به انتقاداتی که از سازمان صدا و سیما انجام شد،بیان کرد: نسبت به درد هپکو و کارگران هپکو آگاهیم و زوایای رویدادها را می دانیم. در چهار سال اخیر بیشترین تولیدات رسانه ای راجع به صنعت را داشته ایم. ما برای گزارش هایمان از کسی پول نگرفته ایم. وضعیت بودجه ما بسیار بد است. برای ۲۴ ساعت کار، پول ۳ ساعت را می دهند، اگر گزارش‌های اخیر ما ایراد داشته؛ جبران کرده، تکذیبیه ها را پخش و یک برنامه به مطالبات شما اختصاص می دهیم.

استاد دانشگاه اراک:

توسعه هپکو با تولید رقم می خورد

علیرضا مصطفوی، استاد دانشگاه اراک و کارشناس حوزه صنعت در پایان این نشست گفت: نگرانی ما از شکست سوم است. همه جمع شده ایم تا نگذاریم شکست سوم برای هپکو رقم بخورد. توسعه شرکت باید در دل تولید باشد جمع حاضر در این محفل، قرار است جمع مطالبه گری باشد. به جرأت می‌گویم هر چیزی را اراده کنیم می توانیم تولید کنیم.

مصطفوی خاطر نشان کرد: امروز در مسائل ‎هپکو اولویت اول، رونق تولید و اولویت دوم مالکیت است. بازار شرکت هپکو و مشتریان آن چه در داخل و چه در خارج به دولت وابسته است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کارگران هپکو صدا و سیما دو اکسیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۹۸۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد

نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت با حضور معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی، مدیران عامل و مدیریت‌های امور حقوقی شرکت ملی نفت ایران و وزارت نفت برگزار شد.

به گزارش خبرنگار شانا، نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت با حضور مهدی علی‌مددی، معاون وزیر نفت در امور توسعه مدیریت و سرمایه انسانی، مدیران عامل شرکت‌های نفت و گاز پارس، ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، ملی حفاری ایران، نفت و گاز اروندان، مدیریت‌های امور حقوقی و منابع انسانی شرکت ملی نفت ایران و وزارت نفت تشکیل شد.

در این نشست مشکلات ناشی از اعمال سقف خالص حقوق، عدم معافیت فوق‌العاده‌های مربوط به مشاغل و مزایای رفاهی از شمول مالیات و اعمال سقف پاداش سنوات خدمت کارکنان صنعت نفت مطرح شد.

در این باره ضمن بررسی احکام تکلیفی در قوانین بودجه سالانه کشور درباره اعمال محدودیت‌های مورد اشاره در صنعت نفت، مقرر شد با توجه به وجود ظرفیت قانونی افزایش سقف حقوق کارمندان صنعت نفت طبق بند «پ» تبصره ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ در شورای حقوق و دستمزد کشور و هیئت وزیران، پیشنهادهای شرکت‌های اصلی اخذ، جمع‌بندی و به شورای حقوق و دستمزد ارائه شود، همچنین به‌منظور ارائه دستاوردهای حوزه صنعت نفت در سال‌های اخیر و اهداف و برنامه‌های مصوب‌شده برای افزایش تولید و نقش سرمایه انسانی در پیشبرد اهداف یادشده از حضور مدیران عامل شرکت‌ها نیز در نشست‌های تصمیم‌گیری شورای حقوق و دستمزد کشور استفاده تا به تصمیم مطلوب‌تر منجر شود.

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • اوقاف با افتخار خود را پیشرو در مسیر انقلاب می‌داند/ تولیدات جوانان ایرانی می‌تواند سود فراوانی برای صنعت و کشاورزی داشته باشد
  • حرکت چرخه تولید موجب رونق اقتصادی می‌شود
  • کارآفرین و کارگر ۲ بال حرکت اقتصاد و تولید هستند
  • نمایندگان کارگران همدان با شهدا تجدید پیمان کردند
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • امیدی که در «هفت‌تپه» زنده شد
  • مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان بر نقش کلیدی طبقه کارگر در رونق اقتصادی تاکید کرد
  • کارگران بازوان حرکت و شکوفایی کشور
  • مسئولان نظام به بیمه و امنیت شغلی کارگران توجه کنند