Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@20:18:28 GMT

صنعت میبد هنوز کرونازده نشده است

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۹۸۶۷۹

صنعت میبد هنوز کرونازده نشده است

ایسنا/یزد فرماندار میبد گفت: اگرچه تاکنون صنعت میبد با ورود کرونا با مشکلی روبرو نشده است اما قاعدتاً در گذر زمان با مشکلاتی مواجه خواهد شد.

«حسین فلاح» در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: شیوع کرونا مشکلات زیادی را برای تولیدکنندگان و صنعتگران کشور و حتی خارج از کشور بوجود آورده است ولی خوشبختانه تاکنون صنعت میبد به ویژه در حوزه کاشی و سرامیک از این بخش متضرر نشده است ولی با توجه به درگیری این ویروس در کل دنیا و از رونق افتادن چرخه تولید و صنعت در تمام کشورها، صنعت شهرستان نیز دیر یا زود دچار رکود اقتصادی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: البته محدودیت‌های ایجاد شده در مرزهای کشور که باعث واردات مواد اولیه و صادرات تولیدات داخلی را با مشکلاتی مواجه کرده است، بی تاثیر در رونق صنعت شهرستان نبوده ولی هنوز مشکلات چندانی را در این رابطه نداشته‌ایم.

فرماندار میبد با بیان این که شیوع کرونا باعث کم‌کاری و تعطیلی در بسیاری از بخش‌های تولید و تاثیرات منفی زیادی بر صادرات کشورمان داشته است، تصریح کرد: با وجود این که عمده صادرات کشور مربوط به مواد معدنی و نفتی است، متاثر از کم‌رنگ شدن مراودات بین المللی در اثر شیوع کرونا، آسیب‌ بیشتری به اقتصاد کشور وارد کرده و از طرفی به دلیل خاص بودن ناشی از تحریم‌های اقتصادی و چابک‌سازی آن، شاید کمتر از برخی کشورها متاثر بوده است ولی در مجموع قطعاً اقتصاد ایران و شهرستان میبد در ماه‌های آتی تحت تاثیر کرونا قرار می‌گیرد.

فلاح در عین حال از صنعتگران شهرستان میبد و همکاری آنها طی سه ماه گذشته که باعث شدند شهرستان و صنعت میبد با کمترین مشکلات و حواشی ناشی از کرونا مواجه باشد، قدردانی کرد و گفت: امیدواریم با ادامه این همکاری‌ها در بخش‌های صنعت، خیرین، کسبه و اصناف و رسانه‌ها، موانع و مشکلات جدی پیش رو را نیز مرتفع سازیم و در سال جهش تولید با تمام قوا، صنعت میبد را قوی‌تر و پررونق‌تر از همیشه همراهی کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی فرماندار ميبد صنعت کروناویروس صنعت میبد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۹۸۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرورش حلزون با احتیاط؛ استاندارد این صنعت هنوز تدوین نشده

مشاور وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه باید تمام دستورالعمل‌هایی که در ایران به‌کار گرفته می‌شود، معادل آن در اتحادیه اروپا نیز تدوین شود، گفت: اما متاسفانه دستورالعمل و استاندارد پرورش حلزون هنوز در اتحادیه اروپا تدوین نشده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نیشابور، مریم طهماسبی در حاشیه بازدید از طرح پرورش حلزون آچاتینا در دانشکده کشاورزی شهرستان نیشابور گفت: طبق ضوابط سازمان دامپزشکی باید تمام دستورالعمل‌هایی که در ایران به‌کار گرفته می‌شود، معادل آن در اتحادیه اروپا نیز تدوین شود، اما متاسفانه دستورالعمل و استاندارد پرورش حلزون هنوز در این اتحادیه تدوین نشده است.

وی افزود: کسانی‌که وارد اینگونه مشاغل می‌شوند لازم است این نکته را در نظر بگیرند که اگر زمانی این شغل را ترک کردند، این موجودات را به حال خود در طبیعت رها نکنند.

احمد همت آبادی، رئیس انجمن ملی بیولوژیک کشور نیز گفت: در کشور حدود 50 واحد انسکتاریوم مشغول فعالیت و تولید حشرات مفید هستند و این مجموعه نیز در قالب شرکت فن‌آور از سال 97 مشغول به کار روی این نوع حلزون است.

وی ادامه داد: در صورت اخذ مجوزهای لازم و به ثبت رساندن کلاژن این صنعت، حداقل 200 نفر از زنان روستایی این شهرستان در بستر مشاغل خرد مشغول به کار می شوند و چرخه اقتصادی سالمی نیز ایجاد خواهد شد.

فعالیت 13 صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی و 120 تسهیلگر 

معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور نیز گفت: با وجود اینکه شهرستان نیشابور یک شهر صنعتی است اما مزیت اول آن کشاورزی است و بیشتر صنایع آن هم وابسته به محصولات کشاورزی است.

علی مبارکی افزود: در این شهرستان حدود 40 هزار زن روستایی فعالیت می‌کنند و دارای 13 صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی و 120 تسهیلگر خانم هستیم.

وی یادآور شد: در بیشتر محصولات مزیت دار مانند سبزی و صیفی با برنامه ریزی‌های مدیریت هماهنگی ترویج استان و اداره آموزش و ترویج شهرستان و با کمک تسهیلگران، دوره های آموزشی برای توانمندسازی زنان روستایی برگزار می‌کنیم.

این مقام مسئول کمبود اعتبارات و تسهیلات مشاغل خانگی برای ایجاد شغل در بین این قشر زحمت کش را از کاستی‌های این حوزه برشمرد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • حمایت دانشجویان و استادان دانشگاه میبد از ملت مظلوم غزه
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • گندمکاران یزد نگرانی بابت تحویل گندم نخواهند داشت
  • بررسی مسائل و مشکلات تولیدکنندگان شهرستان فیروزکوه
  • وضع برخی جاده‌های شرق اصفهان در بدترین شرایط است
  • جهش تولید به نهضت مردم نیاز دارد
  • پرورش حلزون با احتیاط؛ استاندارد این صنعت هنوز تدوین نشده
  • رشد ۱۰ برابری طرح حوزه راه شهرستان مهریز
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود