Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-09@05:03:43 GMT

آیا موج دوم کرونا در راه است؟

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۹۹۱۸۳

آیا موج دوم کرونا در راه است؟

 از روز یازدهم فروردین که روند نزولی رقم ۳۱۸۶ نفری مبتلایان روزانه کرونا آغازشد، منحنی مبتلایان با شیب مناسب کاهشی تا سیزدهم اردیبهشت ماه به پیش رفت ،به طوری که ثبت رقم ۸۰۲ نفرمبتلای جدید در این روز امیدها را برای تداوم این روند افزون ساخت.

 اما از چهار روز پیش این منحنی رو به بالا حرکت کرد،بطوریکه دیروز به بیش از دو برابرطی ۴روز افزایش یافت ورقم ۱۶۸۰ نفرابتلای جدیددر روز هفدهم اردیبهشت ثبت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 این در حالی است که در این فاصله یک ماهه و به اتکای شیب نزولی ابتلامحدودیت‌ها کاهش یافت؛ سفرهای بین استانی و بین‌شهری آزاد شد، شبکه حمل و نقل درون شهری در بسیاری از شهرها آغاز به کار کرد، ساعات کار ادارات دولتی به حالت عادی بازگشت و بسیاری از کسب و کارها فعالیت خود را آغاز کردند.

 متاسفانه کاهش محدودیت ها و شیب نزولی ابتلای روزانه از مردم هم حساسیت زدایی کرد بطوریکه در ذهن بسیاری از مردم اوضاع عادی جلوه کردو فاصله گذاری اجتماعی و حتی استفاده از ماسک و مواد ضد عفونی و شستشوی مداوم دست ها نیز به تدریج به حاشیه رانده شد.
 دراین میان وام یک میلیون تومانی کرونا به یارانه بگیران و تصمیم‌های نسنجیده ای نظیر ضرورت دارا بودن سیم‌کارت شخصی برای وام گیرنده، مردم را برای دریافت سیم کارت درپیشخوان ها به صف کرد. از سوی دیگر اقبال مردم به بازار سرمایه و متعاقب آن آزادسازی سهام عدالت و ضرورت طی شدن روند بورسی شدن قریب به ۵۰ میلیون نفر از دارندگان سهام عدالت موجب ازدحام مردم در پیشخوان ها و کارگزاری های بورس گردید. با چنین تصمیمات و واکنش هایی روند صعودی ابتلای  روزانه دور از انتظار نبود.

شاید دولت به خاطر شرایط خاص اقتصادی و مشکلاتی که برای کسب و کارها پدید آمد ناگزیر از کاهش تدریجی محدودیت ها بوداما همزمان  مسئولان کشوربررعایت فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل های بهداشتی تاکید داشتند و هرگز اوضاع عادی در کشور اعلام نکردند.
 اگرچه در تعارض «جان» و«نان»متولیان کشور شیوه تعادلی را برگزیدند و سعی کردند آسیب‌های اقتصادی کرونا را کاهش دهند اما متاسفانه اقدامات نسنجیده در این متعادل‌سازی بر مشکلات افزود؛پس از شرط سیم کارت شخصی برای وام یک میلیون تومانی وصف های فشرده برای تهیه آن ،تقاضای آزادسازی سهام عدالت قبل از اندیشیدن تمهیدات لازم برای ثبت نام غیر حضوری در سامانه سجام و دریافت کد بورسی نیزاقدام نسنجیده دیگری بود که فاصله گذاری اجتماعی را به حاشیه راند.در حالی که در هر دو مورد امکان پیشگیری از صف و تجمع با پیش بینی خدمات غیر حضوری وجود داشت .

 اکنون باید از مردم خواست تا خود مراقبت سلامت خویش و هم وطنان باشند .هیچ رویداد ،اقدام وآمارفریبنده ای نباید حساسیت مردم نسبت به این ویروس خطرناک و با سرعت شیوع بالارا کاهش دهد .
قطعاً مردم با مشکلات اقتصادی جدی مواجه هستند و دولت نیز برای کاهش بار این معضل باید تصمیم های سنجیده اتخاذ کند اما نقش مردم درحفظ سلامت جامعه ورعایت اصول بهداشتی  نقشی تعیین کننده و حیاتی است.
 خطر کرونا جدی است اگر آن را جدی نگیریم احتمال موج دوم کرونا دور از انتظار نیست. پشیمان می شویم !

* منتشر شده در روزنامه قدس ۱۸ اردیبهشت ۹۹

کد خبر 1386468

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا ستاد ملی مقابله با کرونا کرونا در ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۹۹۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند

شرکت آسترازنکا می‌گوید به دلیل مازاد واکسن‌های کرونا، این محموله‌های خود را از سراسر جهان جمع‌آوری می‌کند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شرکت انگلیسی ـ سوئدی آسترازنکا می‌گوید به دلیل مازاد واکسن‌های کووید19 این محموله‌های خود را از سراسر جهان جمع‌آوری می‌کند.

این شرکت اعلام کرده که از زمان آغاز همه‌گیری کرونا چندین نسخه به‌روز شده از واکسن‌هایی که برای مقابله با ویروس کرونا ساخته شده از سوی شرکت‌های مختلف راهی بازار شده و همین مسئله موجب پدید آمدن مازاد واکسن‌ برای بیماری کرونا شده است.

اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون

براساس گزارش گاردین، در 7 می، آژانس دارویی اروپا اطلاعیه‌ای صادر کرد مبنی بر اینکه این واکسن دیگر مجاز به استفاده نیست. AstraZeneca در بیانیه‌ای گفت که این تصمیم به این دلیل گرفته شده است که در حال حاضر انواع واکسن‌های جدیدتری در دسترس هستند که برای هدف قرار دادن انواع کووید-19 سازگار شده‌اند.

با وجود این، چند روز پیش در پی شکایت دسته‌جمعی گروهی از شهروندان بریتانیایی، این شرکت اعتراف کرده بود که موارد نادری از واکسن‌های کرونای شرکت آسترازنکا به ایجاد لخته خون و مرگ بیماران منجر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی روند اجرای طرح‌نور و عفاف و‌حجاب در خوی 
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • طالبان: ماجرای بدخشان حل‌وفصل شد
  • عباس عبدی: قانون فرزندآوری به لحاظ مصرف منابع مالی فاجعه است
  • تلفیق اماکن ادبی در کنار نمایشگاه کتاب ظرفیت فعال‌سازی گردشگری ادبی را دارد
  • عباس عبدی : قانون فرزندآوری به لحاظ مصرف منابع مالی فاجعه است / در دولت جدید با تشدید ناامیدی ، شاهد کاهش دوباره فرزندآوری شدیم
  • توضیحات مهم رئیسی درباره روند تورم | من روزانه آمار قیمت ها می‌گیرم نه هفتگی و...
  • روند اجرای عملیات پروژه تأمین آب آشامیدنی منطقه جنوب استان بررسی شد
  • جهان در سراشیبی سقوط نرخ تولد
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از روند آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران مطرح کرد؛باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی