Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-01@07:17:43 GMT

احتمال سبقت گرفتن تقاضا از عرضه در بازار نفت تا پایان می

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۰۱۳۲۷

احتمال سبقت گرفتن تقاضا از عرضه در بازار نفت تا پایان می

مدیر بخش کالاهای اساسی بانک گلدمن ساکس آمریکا گفت: احتمالا تقاضای نفت تا پایان ماه می به قدری افزایش یابد که از عرضه سبقت بگیرد.

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از راشاتودی، جفری کوری، مدیر بخش کالاهای اساسی بانک گلدمن ساکس آمریکا، اعلام کرد: ممکن است تا پایان ماه جاری شاهد افزایش تقاضای نفت و بیشتر شدن آن نسبت به عرضه در بازار جهانی باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: احتمال این مسئله کم نیست چرا که تمام تولید کنندگان عمده نفت در جهان، عرضه خود را کاهش دادند.

این کارشناس اقتصادی تاکید کرد: علیرغم این پیش‌بینی اما با توجه به آنکه در حال حاضر 1.2 میلیارد بشکه نفت در انبارهای سراسر جهان ذخیره شده است، باید پیش از رشد قیمت، منتظر کم شدن این حجم باشیم.

به اعتقاد کوری، این روند در سه مرحله اتفاق خواهد افتاد.

مرحله اول این است که شاهد عرضه نفت انبار شده در نفتکش‌ها باشیم. چراکه این نوع انبار کردن نفت،‌ پرهزینه‌ترین روش نگهداری نفت است و به همین دلیل از نظر منطقی تولید کنندگان و فروشندگان نفت در اولین اقدام سعی می‌کنند تا نفت ذخیره شده شناور خود را به فروش برسانند.

کوری ادامه داد: که این مسئله در سه ماهه سوم سال جاری انجام خواهد شد و حجم نفتی که از انبارهای شناور و نفتکش‌ها در بازار عرضه می‌شود معادل 450 میلیون بشکه است.

این کارشناس بازار نفت می‌گوید در سه ماهه پایانی سال جاری، شاهد آغاز روند کاهش نفت انبار شده در انبارهای غیرشناور خواهیم بود و 400 میلیون بشکه از حجم این انبارها به بازار جهانی، عرضه خواهد شد.

کوری گفت: البته بعید است که به این زودی‌ها شاهد افزایش قابل توجه قیمت نفت در بازار جهانی باشیم چراکه این افزایش مطلوب هم نیست.

اگر قیمت نفت برنت به بالای 30 دلار در هر بشکه برسد به افزایش تولید و در نتیجه رشد عرضه منجر خواهد شد و همین امر دوباره قیمت نفت را تحت فشار نزولی قرار خواهد داد.

تقاضا یکی از اصلی‌ترین فاکتورهای بازار نفت در شرایط کنونی است و تا پایان سال جاری شاهد تدوام فشار کاهشی بر تقاضا خواهیم بود. 

کوری در اواسط ماه آوریل گفته بود: که تقاضای نفت 30 میلیون بشکه روزانه کمتر از زمانی است که کرونا شیوع پیدا نکرده بود اما حالا این رقم به 19 میلیون بشکه کمتر از سطح پیش از بحران، رسیده است.

در حالی که تقاضا در حال رشد است اما طی ماه جاری 17 میلیون بشکه روزانه کمتر از سطح تقاضا پیش از شیوع کرونا است و در ماه ژوئن و جولای این رقم به 12 میلیون بشکه کاهش خواهد یافت.

تا ماه آگوست نیز شرایط تقاضا بهبود پیدا کرده و به 5 تا 6 میلیون بشکه روزانه کمتر از سطح قبل از شیوع کرونا خواهد رسید.

در واقع همین پر شدن انبارهای ذخیره نفت بود که باعث شد چند روز پیش شاهد منفی شدن قیمت نفت آمریکا، در بازار جهانی باشیم.

شرکت‌ها و کارگزاران نفتی از هر فضایی برای ذخیره کردن نفت استفاده کرده و تلاش می‌کردند در واکنش به کاهش عرضه به جای کاهش تولید،‌ مازاد نفت تولیدی خود را در انبارها ذخیره کنند.

این مسئله باعث شد تا شرکت‌ها به سمت اجاره نفتکش‌های بزرگ روی آورده و از آنها برای ذخیره کردن نفت خود تا زمانی که اوضاع بازار بهبود یابد، استفاده کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آمریکا نفت بانک اقتصاد بازار جهانی میلیون بشکه تا پایان قیمت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۱۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد

کارشناس بازارهای مالی گفت: در معاملات چند روز پیش شاهد بودیم که حجم زیادی از نقدینگی وارد بازار سرمایه شد که این موضوع نشان می دهد هیجانات سیاسی فروکش کرده و اکنون بهترین بازار برای سرمایه گذاری بازار سرمایه است. - اخبار اقتصادی -

علی حیدری کارشناس بازارهای مالی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم درباره وضعیت بازارهای مالی در روزهای اخیر گفت: نوسان نرخ ارزی که در هفته های گذشته شاهد آن بودیم ناشی از تشدید هیجانات سیاسی و امنیتی بود و تغییری در بنیادهای اقتصاد ایران روی نداده است.

بازارساز ترمز رشد ارز را کشید/ خبری از افزایش قیمت دلار نیست

وی گفت: بنیاد اقتصاد ایران نسبت به سال‌های گذشته بهبود یافته است، به عنوان نمونه میزان صادرات نفت ایران به قبل از تحریم ها برگشته است و هم‌زمان قیمت این طلای سیاه نیز روند صعودی را طی کرده است، این عوامل نشان می دهد که با گذشت زمان درآمدهای ارزی کشور افزایش یافته و در آینده نیز بیشتر خواهد شد.

این کارشناس بازار ارز اظهار کرد: همچنین رشد اقتصادی و رشد سرمایه‌گذاری در وضعیت مطلوبی قرار دارد، این عوامل موجب شده تا امیدها به ادامه بهبود وضعیت اقتصادی بیشتر شود، در نتیجه همه این عوامل نشان می دهد که افزایش نرخ ارز توجیه اقتصادی ندارد.

وی اضافه کرد: حال که بحران های سیاسی امنیتی و نظامی کاهش یافته است، شاهد روند کاهشی نرخ ارز هستیم.

این تحلیل گر اقتصادی تصریح کرد: در معاملات چند روز پیش شاهد بودیم که حجم زیادی از نقدینگی وارد بازار سرمایه شد که این موضوع نشان می دهد هیجانات سیاسی فروکش کرده است و اکنون بهترین بازار برای سرمایه گذاری بازار سرمایه است.

حیدری در پایان تاکید کرد: در این شرایط بازار ارز و طلا روند نزولی را طی خواهند کرد و بازار سرمایه که دچار عقب ماندگی زیادی بوده و اکنون بسیار جذاب شده، نقدینگی را به سمت خود جذب می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بالا گرفتن احتمال کشتن چند دانشجوی معترض توسط پلیس/ چت پلیس نیویورک: فکر کنم به یکی از دانشجوها شلیک کردیم! + فیلم و عکس
  • کاهش یک درصدی بهای نفت در بازار جهانی
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت دلار تا پایان سال
  • پیش‌بینی اقتصاددانان از آینده قیمت دلار
  • پیش‌بینی جدید درباره قیمت دلار / خریداران ارز بخوانند
  • کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد
  • رضایت ده روسی از نگرش پاتریسیو در رختکن؛ احتمال تمدید قرارداد او به عنوان دروازه‌بان ذخیره
  • عاقبت سبقت گرفتن با سرعت بالا (فیلم)
  • بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد
  • قیمت هر شاخه تیرآهن در سال جدید چقدر است؟