Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، غلامرضا انصاری در حاشیه جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی اظهار داشت: توجه نکردن به استانداردها از سوی برخی صادرکنندگان به حیثیت کالا و جایگاه ما در این بازارها ضربه وارد می‌کند و اگر ما احتیاط و محاسبه لازم را با توجه به وجود رقبا در بازارها نداشته باشیم، دچار مشکل می‌شویم و بازارهای هدف را از دست خواهیم داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: موضوع صادرات یکی از محوری‌ترین اولویت‌های وزارت امور خارجه و نمایندگی‌های ما در خارج از کشور است.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه در ادامه صادرات را یکی از بهترین اقدام‌ها در زمینه تولید دانست و به نامگذاری شعار سال «جهش تولید» از سوی مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: در سایه صادرات و پیدا کردن بازارهای جدید قطعاً جهش تولید و توسعه صادرات عملی خواهد شد.

انصاری به برگزاری جلسه هماهنگی اقتصادی روابط خارجی که برای دومین بار به موضوع صادرات غیر نفتی پرداخت، اشاره کرد و افزود: در نشست امروز به موضوع صادرات و بررسی مشکلات گمرک و ترانزیت توجه ویژه‌ای شد.

وی با بیان اینکه در زمینه مدیریت گمرکات قانون داریم، عنوان کرد: یکی از مشکلاتی که سال هاست با آن روبرو هستیم، نبود مدیریت واحد و انسجام در عملکرد گمرکات است.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امورخارجه اضافه کرد: واقعیت این است که یکی از مقاصد بسیار مهم ما برای صادرات، کشورهای همسایه هستند و کشورهایی که مستقیم با آن‌ها رفت آمد و دسترسی داریم، باید به مدیریت واحد در بخش گمرک با همکاری دستگاه‌های ذی ربط توجه ویژه شود.

انصاری تصریح کرد: باید موضوع مدیریت گمرکات و ضعف در این زمینه را به هیئت دولت و معاون اول رئیس جمهور اعلام کرد تا جدی‌تر به این موضوع پرداخته شود، تا به یک مدیریت واحد برسیم، چرا که می‌تواند در کیفیت کار بسیار مؤثر باشد.

وی خاطرنشان کرد: متأسفانه برخی از صادرکنندگان توجه لازم را به استانداردهای کالا ندارند و این موضوع به بازار ما آسیب می‌زند و کشورها از ورود کالاها که استاندارد و کیفیت لازم را ندارند جلوگیری می‌کنند، مواردی نیز در این زمینه در مرزهای ما اتفاق افتاده و برخی کالاها به کشور بازگردانده شده است.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امورخارجه موضوع ترانزیت را دیگر موارد بررسی شده در نشست امروز خواند و تاکید کرد: ایران با موقعیت جغرافیایی که داراست، فرصت طلایی برای ترانزیت دارد، که لازمه آن اختصاص تسهیلات لازم برای طرف‌های مقابل است.

انصاری همچنین گفت: با فراهم کردن این تسهیلات رانندگان خارجی مسیر ما را ترجیح می‌دهند و اگر بخواهیم بازار ترانزیت را خوب معرفی کنیم، باید مسیرمان را اقتصادی‌تر کنیم.

وی در ادامه افزود: کشورهای همسایه یکی از بازارهای ما برای صدور فرآورده‌های نفتی هستند و با توجه به اینکه ایران خود یک تولید کننده با کیفیت خوبی است، بنابراین امیدواریم که بتوانیم ساز و کارهایی را در مرزها پیش بینی کنیم که صادرات این محصولات راحت‌تر و کار برای صادر کنندگان تسهیل شود.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امورخارجه اظهار داشت: تمامی مرزهای کشور بازگشایی شده، بجز مرز ترکمنستان به علت شیوع ویروس کرونا، که این مرز نیز تا ۱۰ تا ۲۰ روز آینده بازگشایی می‌شود.

انصاری عنوان کرد: موضوع کرونا اشکالاتی را در مرزهای کشور ایجاد کرده بود و مرز ترکمنستان نیز با توجه به مذاکرات مقامات کشورمان با ترکمن‌ها، تا ۲۰ روز آینده بازگشایی خواهد شد.

وی ادامه داد: تمام مرزهای دریایی و زمینی ما باز است، البته برخی کشورها به جهت کرونا محدودیت‌های را ایجاد کرده اند، امیدواریم وزارت بهداشت حضور قوی‌تری برای کنترل و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا داشته باشد، مطمئناً اگر به کشورهای طرف مقابل این اطمینان را بدهیم که ما نظارت کامل بر موضوع بهداشت داریم، به شرایط عادی قبل بازخواهیم گشت.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امورخارجه همچنین در پاسخ به بازگشایی اخیر مرز مهران، گفت: تا جایی که اطلاع داریم، تمامی مرزها با کم و بیش محدودیت‌ها بازگشایی شده اند و برخی مرزها هم سه یا چهار روز در هفته فعال هستند و برخی از آن‌ها نیز به شکل مستمر در تمامی روزهای هفته فعال هستند، مانند مرز ترکیه که قطار از آن رفت و آمد می‌کند، امیدواریم با دقتی که در حوزه بهداشت داریم، بزودی مرزهایی که چند روز در هفته باز هستند را هم فعال کنیم.

جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی وزارت امور خارجه برای دومین بار، به منظور توسعه صادرات به بازارهای هدف، با محوریت صادرات غیرنفتی و با حضور دستگاه‌های اجرایی کشور تشکیل شده است.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: غلامرضا انصاری معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۱۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توافق مشترک مارس مبنای تعامل ایران و آژانس است/ آغاز تهیه پیش‌نویس برای تعاملات آینده

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: در اسفند سال گذشته بیانیه مشترکی را منتشر کردیم و اگر چه بدخواهان ایران همواره از تعاملات ایران با آژانس ناخرسند هستند و تلاش می‌کنند با سیاه نمایی و ادبیات مخرب این اقدامات و تصمیمات را کم ارزش جلوه دهند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، نشست مشترک خبری رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی کشورمان صبح امروز_سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت_ در حاشیه نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان آغاز شد.

محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی در این نشست خبری اظهارداشت: از حضور آقای گروسی در نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای تشکر می‌کنم گفت‌وگوهای سازنده و رو به جلویی را داشتیم.

وی گفت: در اسفند سال گذشته بیانیه مشترکی را منتشر کردیم و اگر چه بدخواهان ایران همواره از تعاملات ایران با آژانس ناخرسند هستند و تلاش می‌کنند با سیاه نمایی و ادبیات مخرب این اقدامات و تصمیمات را کم ارزش جلوه دهند، ولی آقای گروسی و بنده اعتقاد داریم که بیانیه مشترک مبنای خوبی بین ما است.

اسلامی تصریح کرد: ما در این سفر و گفت‌وگوهایی که داشتیم این خط مبنا را به عنوان نقشه راه خود مورد تاکید قرار دادیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی افزود: ما در این مذاکرات پیشرفت بیانیه مارس را به عنوان خط مبنا مثبت ارزیابی کردیم و این ملاحظه را هم داشتیم که به دلیل برخی موضوعات حرکات و روند تعاملات دو طرف کُند شده است ولی امروز با مروری که بر بیانیه مشترک داشتیم این امیدواری ایجاد شد که این خط مبنا را ادامه دهیم.

وی بیان کرد: بخس اول صحبت‌های ما موارد گذشته‌ای که در قالب برجام تحت عنوان پی ام دی بسته شده بود و آغشته با موضوعات سیاسی و پیرامونی هست و همواره با الزامات خودش مورد پیگیری قرار می‌گیرد و نباید به دیگر بخش‌ها تسری پیدا کند. در بخش اول موضوع مهم بحث دو مکان باقیمانده است و خوشبختانه این دو مکان بسته شده و ناترازی مواد نیز بسته شده است و دو مکان از چهار مکان باقیمانده است.

اسلامی عنوان کرد: بخش دوم مرتبط با وضعیت موجود است که در چارچوب پادمان و آن پی تی و ملاحظاتی که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دارد، برای کاستی‌ها و انتظاراتی که وجود دارد اقداماتی متقابل و هماهنگ را انجام بدهیم.

معاون رئیس جمهور کشورمان گفت: بخش سوم گام‌های آینده و انتظارات متقابل و نقشی که مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دارد است که می‌تواند برای برداشتن موانعی که عمدتاً سیاسی است تأثیرگذار باشد.

وی ادامه داد: توافق کردیم برای تهیه پیش نویس این سه بخش معاونین دو طرف بر روی زمانبدی‌ها و آیتم‌های این سه بخش گفت‌وگو داشته باشند؛ این آغاز یک فرایند است.

این خبر تکمیل می‌شود…

کد خبر 751423

دیگر خبرها

  • تلاش برای افزایش مراودات تجاری با کشور ترکمنستان
  • خشک شدن دریاچه ارومیه چالش جدی در شهرستان شبستر است
  • توافق مشترک مارس مبنای تعامل ایران و آژانس است/ آغاز تهیه پیش‌نویس برای تعاملات آینده
  • خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد
  • چگونه بازار مرغ ترکمنستان را از دست دادیم؟
  • ۲۳ سند، آماده مذاکره با عراق در کمیسیون مشترک دو کشور است
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • گشتی در اقتصاد جهان | صادرات گاز ترکمنستان به چین از روسیه بیشتر شد
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود